vrijdag 19 april 2019

Kerstmarkt blankenberge 2019

Vanaf begin december kun je er schaatsen. De piste is open tot en met begin januari van het nieuwe jaar. Er zijn drank- en eetstandjes en er worden diverse activiteiten georganiseerd. Kerstmarkt Nieuwe Koers.


Tijdens de koude wintermaanden is het leuk om eropuit te gaan! En waar kun je dan het beste heen gaan? Natuurlijk naar de kerstmarkten! Klik hier voor meer informatie. Dit is een stoet met een jarenlange traditie en met een bekendheid tot ver over de landsgrenzen heen.


Vorig jaar stond de teller op 50. Naar aanleiding hiervan wordt reeds voor de 4e maal een kerstmarkt georganiseerd voor het goede doel. Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. Blankenberge sluit het zomerseizoen traditiegetrouw af met de bloemenstoet. De kerstmarkt in Valkenburg vindt plaats in de Gemeentegrot.


Kerstmarkt blankenberge 2019

De gangen van de grot zijn sfeervol verlicht en vormen het hart van de kerstmarkt in Valkenburg. De grot is eigendom van de gemeente Valkenburg en ligt aan de voet van de Cauberg. Ook in de Fluweelengrot en de Mergelrijkgrot zij leuke kerstmarkten!


Show je schaatskunsten of geniet van jenevertjes aan een van de verschillende chalets. Tevens zijn de winkels open van 12. Wij gebruiken zowel cookies van onzelf als van derde partijen voor technische, analytische en marketingdoeleinden. Zo geven we steeds mee in welke straten de kerstmarkt doorgaat, wanneer de kerstmarkt geopend is, wat er allemaal voorzien is wat betreft ontspanning en animatie, welke andere evenementen er zijn tijdens de kerstperiode, waar je best kan parkeren en hoe je er geraakt met het openbaar vervoer. Een bezoekje aan de kerstmarkt van Antwerpen!


Kerstmarkt blankenberge 2019

Het is sowieso geen straf om een dagje in Antwerpen te shoppen, maar als je het kunt combineren met de kerstmarkt. Moet je het zeker niet nalaten. Indien u interesse hebt voor een standplaats, mag u contact opnemen via chantal. Je vindt er eet- en drankkraampjes, met ijskoude jenever, een hartverwarmende gluhwein, een dampende braadworst of ander lekkers. Boom (Heilig-Hartkerk), andere opstapplaatsen Sint-Niklaas, Gentbrugge, Aaltert mogelijk.


De kerstparade (christmas parade) 2x per week rijdt de parade van verlichte praalwagens door het centrum van Valkenburg. Donderdag november - Genk. Magic for Life, de warmste kerstmarkt. Op diverse locaties in het gezellige Maastricht gaat de kerstmarkt deze winter weer van start. Ieder jaar komen er een kleine miljoen bezoekers naar de kerstmarkt van Maastricht.


Kerstmarkt blankenberge 2019

Kom deze winter in de kerststemming met een bezoek aan een van de vele kerstmarkten in Duitslan Nederlan België, Luxemburg of Frankrijk. Wandel langs de kraampjes, waag een rondje op de schaatsbaan en warm op bij het haardvuur. Dankzij de kerstmarkt is de intieme binnenstad nog eens extra magisch wanneer de gezellige kerstsfeer met duizenden lampjes, dennengeur, warme wafels en glühwein de toon zetten. De grootste kerstmarkt van België vind je in Brussel, ook wel het centrum van Europa genoemd.


Deze kerstmarkt telt maar liefst 2kerstkraampjes. Op de Grote Markt staan er chalets met aan de ene zijde allerlei kerstartikelen en kunstvoorwerpjes. Bij onze zuiderburen is ook in de kustplaatsjes veel te beleven! De Vlaamse kust begroet je tijdens deze dagen met sprookjesachtige verlichting, kerstmuziek en de geur van zoet en zout. HotelSpecials heeft daarom hotels geselecteerd aan de Kust België op korte afstand van de kerstmarkt.


Zo kun je optimaal de omgeving ontdekken en over de kerstmarkt struinen. Nadat je een warme chocolademelk of glühwein hebt gedronken, kom je tot rust in het hotelaan de Kust België nabij de kerstmarkt. Vergeet niet een souvenir mee te nemen! Al voor de 4e keer wordt het verzamelen geblazen voor een leuke en gezellige kerstmarkt in de Waterstraat te Lauwe-Rekkem. U kunt kortingsbon uitprinten.


Wintermarkt In het kort. Daartussen liggen nog unieke historische gebouwen en musea. Wat wil een mens nog meer? Dat is ook het succes van de kerstmarkt van Rijsel (Lille).


Het is ook heel goed bereikbaar met de trein die aankomt in Lille Flanders, dat is een paar honderd meter van de kerstmarkt van Rijsel. Keulen maakt elk jaar van de kerstmarkt een groots evenement. Op het plein bij het chocolademuseum vindt je de kerstmarkt met de oude ambachten en de kerststal. Hier worden ook shows gegeven, maar daar moet je wel een paar euro toegang voor betalen. Midden in de winter straalt Lille van levensvreugde!


De kraampjes van de kerstmarkt bieden cadeau-ideeën, miniaturen, kerstversiering en feestartikelen. Ga een weekendje weg en boek een kerstarrangement in een van onze comfortabele hotels. Genieten van de meest sfeervolle kerstmarkt van Duitsland!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts