donderdag 18 april 2019

Leren loslaten en vertrouwen

Ook al weet je niet altijd wat de oorzaak is en waarom je blijft vasthouden, het brengt frustratie en onmacht met zich mee. In dit blog wil ik jullie gratis tips geven hoe je kan loslaten en vertrouwen. Op zondag november om 11.


Schrijf je dan in via de onderstaande button. Heb vertrouwen op het proces en de stappen die genomen gaan worden. Durf te vertrouwen dat alles goed komt, want dan alleen in die rust kun je loslaten. Dan kun je loslaten , dan kun je vertrouwen. Of kun je vertrouwen op jezelf en op iets hogers dat het goed komt?


Je verliest je baan of je verliest een liefde. Met de studie die je hebt gedaan kun je geen baan vinden. Je hebt wel werk, maar zit niet meer op je plek en je wilt dolgraag iets anders doen maar dat lukt niet. Het was zeker niet een comfortabele tijd. Maar het heeft me krachtiger gemaakt.


Ik heb diepe lessen mogen leren. In deze blog neem ik je mee op mijn reis naar binnen. Leren loslaten van je kind. Onze bff Elsa zong het al: Laat het los, laat het gaan.


Maar dat vind ik soms wel erg makkelijk gezegd of nou ja gezongen dan door Elsa. De weg bestaat uit twaalf stappen die op elkaar volgen. Je leven wordt lichter, leuker en een stuk minder gecompliceerd als je beter wordt in leren loslaten. Ontdek tips om te leren loslaten en accepteren.


Leren loslaten en vertrouwen

Zelf zit ik middenin de fase van het leren loslaten en het valt me niet makkelijk. Door mijn onzekerheid loop ik nog zovaak tegen de lamp. Ai wat doet dat toch zeer. Door dit artikel herken ik mijn pa de weg die ik wil gaan.


Het is een leerproces en dat maakt het ook wel weer heel mooi. Op die manier ga je steeds weer die negatieve emoties uit het verleden opnieuw beleven. En hoeveel tijd je ook spendeert aan fantasiescenario’s, er verandert helemaal niets. Het leren loslaten van gedachten.


Leren loslaten en vertrouwen

Vaak vertrouwen we meer op onszelf en koesteren we de leugen dat we het zelf allemaal het beste kunnen regisseren. Stapje bij beetje leren we Hem steeds beter kennen en wordt het ook gemakkelijker om Hem te vertrouwen. Iedereen die ‘reactieve bagage’ meedraagt in het leven heeft meer moeite om levensenergie en creatieve inspiratie toe te laten. Dat is erg zonde en daarom is leren loslaten meer dan de moeite waard.


Op eigen benen komen jonge mensen nieuwe situaties tegen die hen uitdagen en die ze moeten leren oplossen door zelf doen of door hulp te vragen. Blik over de grens: leren van andere. Het zelfde geldt voor open staan voor een andere persoon in dating en relaties – je moet je verzet opgeven tegen een negatieve uitkomst – dus je moet je gehechtheid aan het resultaat los laten – loslaten en vertrouwen.


Je moet leren hoe je moet ‘vallen’ en om dat niet erg te vinden. Loslaten in vertrouwen. Tips voor delegeren en loslaten 1. Begin met kleine taken te delegeren. Als je een nieuwe vaardigheid wilt leren , zijn succeservaringen belangrijk.


Jij moet wennen dat je het werk uit handen geeft en de ander moet leren omgaan met zijn nieuwe verantwoordelijkheden. Veel loslaat-plezier en oer- vertrouwen in het leven zelf, wens ik ons allen toe, Jacqueline de Weerd. Wil jij begeleid worden met e-coaching om te leren vertrouwen en loslaten ? Holle frases als ‘Wij vertrouwen op onze medewerkers!


Vertrouwen is ook hier een veel besproken onderwerp. Klanten hebben vertrouwen in ons! Wij zien de toekomst met vertrouwen tegemoet! Het proces van spirituele groei daagt je uit om los te laten wat je niet meer dient en nog meer in je kracht te gaan staan, om te vertrouwen op je eigen pad en wijsheid. Sommige van ons zitten nog middenin dit proces en anderen zitten in een afrondende fase.


Mocht je je wat vermoeider of gevoeliger voelen dan normaal, dan kan dit dé reden zijn. Betekenis en definitie. Wanneer het kind merkt dat hij kan fietsen, heeft.


Wil je iets loslaten , dan moet je eerst weten wat de oorzaak is. Maar u kunt ook uw ouders of andere familieleden en bekenden moeten loslaten door. Je wilt graag weten hoe jij makkelijker kunt loslaten.


Iets in jouw leven belemmert jou om verder te gaan maar je vindt het moeilijk om dit los te laten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts