maandag 15 april 2019

Programma feest op de dijk 2019

Feest op de dijk is een gratis muzikaal event dat tijdens de zomer doorgaat aan de kust. Optredens van Vlaamse artiesten. Feest op de Dijk ’ is een jaarlijkse afspraak voor wie het kent, en wie nog nooit is langsgelopen, moet daar deze zomer werk van maken. Laat de zomer maar beginnen en als het kan mag er dit jaar evenveel zon zijn als vorig jaar, want dan wordt ‘ Feest op de Dijk ’ weer een voltreffer.


Op een gezellige zomeravond de kraampjes van Bredene afschuimen. De wekelijkse zomeravondmarkten in Bredene is er gedurende juli en augustus op alle vrijdagen van 17. De marktkramen bevinden in de Kapelstraat. De gouden formule van J19nu met muziek, de ondergaande zon en veel gezelligheid belooft ook dit jaar weer groots te worden. Op juni is het feest voor de 43e keer op de IJsselmeerdijk bij Espel.


In totaal staan er shows op het programma , waarvan de laatste op augustus in Middelkerke. Feest op de Dijk start in de late namiddag en gaat ’s avonds over in een volwaardig entertainmentprogramma waarbij het publiek wordt uitgenodigd om deel te nemen aan leuke podiumspelletjes waarmee ze waardevolle prijzen kunnen winnen”, zegt. Inmiddels is de band goed op elkaar ingespeeld en klaar om op menig feest de perfecte sfeer te creëren.


Eetkamer de Tijd - Kallum and the invisible band (allround) Robert Mulder op piano en Marcel Kalter neemt de zang voor zijn rekening. Aansluitend zal Vereniging Leefbaar Nieuw- Dijk de vrijwilliger van het jaar bekend maken. Uitreiken geweren en intekenen voor de hesjes. Afhalen koningsparen bij Schutterskoning Remco Derksen aan de Smallestraat 32b.


Gezamenlijk optreden van de majoretteverenigingen op het gemeenteplein. Live optredens zijn een garantie voor één groot feest. De band opereert als een stomende machine waarbij nieuw werk en, inmiddels tot Nederpopklassiekers uitgegroeide hits als ‘Bloedend Hart’, ‘Als Ze Er Niet Is’, ‘Dansen Op De Vulkaan’ en ‘Mag Het Licht Uit’ voorbij komen.


Deze show is een samenwerking van Musis en Luxor Live. Het mooie van onze formule is dat we de muziek combineren met leuke spelletjes, waardoor het publiek kans maakt om met toffe prijzen naar huis te gaan, want er valt heel wat te winnen. Het programma wordt vervolledigd door Filip D’Haeze en de West-Vlaamse zanger-accordeonist Thomas Julian, die met zijn heerlijke popschlagers de bezoekers een mooie avond zal bezorgen. The stage was dark, and the lights came up to one ban playing a jazz beat on the drums, and. De line-up is nog niet bekend.


Op vrijdag juni trappen we af met een dik feest. Met fantastische acts op verschillende podia! Om de traditie in stand te houden vereren de mannen ook dit jaar Mezz weer met een bezoek.


Zoals altijd vinden ook dit jaar de Stuikersfeesten in Heikant plaats in het Pinksterweekend (en Juni). Vanwege de wegwerkzaamheden hebben we dit jaar helaas een beperkt programma , maar nog steeds valt er genoeg te beleven! De Oosterpoort en het einde is nog lang niet in zicht. Volgend jaar gaan we weer vrolijk verder met de ‘dubbel’ van De Dijk.


Wij krijgen er nooit genoeg van! De artiesten, de locatie, het strand en de dijk maken van dit feest een unieke happening. De presentatie is in handen van Peter van der Linde.


Omdat het strand tijdens de pinksterfeesten nog niet helemaal gereed is wordt de toegang beperkt. De dijk aan de kant van de Kustweg tussen het Eemshotel en de Keerweerbrug kan niet worden gebruikt. Traditiegetrouw wordt de zee te Wenduine gezegend op Pinkstermaandag. Centraal in het gebeuren staat het Heilig Kruis.


De legende, dat het kruis werd opgevist door Blankenbergse vissers, wordt op passende wijze met woord en muziek uitgebeeld. Lange tijd nadat een stormvloed het Oud-Wenduine had. Het wordt een interactief, avondvullend programma met veel entertainment. We spelen met het publiek spelletjes en tussendoor zijn er optredens van Lindsay, De Romeo’s, Swoop en nog leuke verrassingsgasten.


De 40e editie van het Noordelijk Film Festival! Ook wordt zijn beroemde ‘tempel op de dijk ” onder. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s. De Romeo’s, Lindsay, Herbert Verhaeghe, Thomas Julian en Filip D’Haeze komen deze zomer naar Feest op de Dijk.


House of Entertainment zet deze zomer zijn traditie verder en trekt met het gratis animatieprogramma Feest op de Dijk opnieuw langs de Belgische kust. In ieder geval is het de moeite waard om. Op de Havenfeesten in Blankenberge kan de bezoeker zich helemaal onderdompelen in de fascinerende wereld van de vissers en visserij. Er is de havenkermis en een antiek- en brocantemarkt waar je tevens kan proeven van allerhande lekkers uit de zee. Voor de achtste editie van de toonaangevende fotografiewedstrijd Fotonale Brugge werken honderden fotografen rond het thema Feest ! Op het Scutefeest kun je je vergapen aan.


Een professionele jury selecteert uit de inzendingen een dertigtal foto’s die deel zullen uitmaken van de jaarlijkse tentoonstelling in de Brugotta Hal Burg. Gisteravond is de eerste vergadering van dit jaar weer geweest voor het aankomend feest , er staan weer leuke activiteiten op het programma voor zowel jong als oud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts