woensdag 17 april 2019

Kinderboerderij kust

Kinderboerderij kust

Lettenhof is een ambachtelijke kinderboerderij waar de boerenpaarden centraal staan en geregeld demonstraties worden gegeven. Terwijl uw kinderen zich vermaken op onze boerderij kunt u genieten van een drankje in onze landelijk omgeving met een prachtig uitzicht tot aan de kustlijn. Welkom in De Lange Schuur. De toegang tot de kinderboerderij is gratis.


Inschrijven op onze nieuwsbrief? Breng een bezoek aan de dieren op deze authentieke boerderij en geniet van het ruime cafetaria of het gezellig zonneterras met grote speeltuin. Kinderboerderij Lettenhof is niet zomaar een boerderij. Buitengoed is een Oostendse volkscoöperatieve die o. Oostende en het begrazingsbeheer met runderen in Oostendse natuurgebieden.


Hoevetoerisme en plattelandstoerisme: verblijf op een hoeve, gastenkamer, vakantiehuis. In België, Nederlan Frankrijk. Belgische of Nederlandse eigenaars. Kinderen opnieuw in aanraking laten komen met het boerderijleven. Landelijk en stijlvol genieten met familie of vrienden in het Meetjesland.


Kinderboerderij kust

Fiets- en wandelparadijs! Ben je op zoek naar een alternatieve vakantie voor jezelf en je familie, wil je je kinderen laten ravotten in de natuur of wil je er eens een weekendje op uit met kennissen of vrienden ? Hof wil in de eerste plaats een boerderij zijn met een gerichte kijk naar het boerenleven in al zijn aspecten, alsook een gezellige plaats waar je lekker kan verpozen of een snack nuttigen. Wij gingen eerder dit jaar al eens een kijkje nemen daar en deze kinderboerderij is ideaal om met de kinderen buiten te spelen, te wandelen, een fietstocht te maken of gewoon rustig van de natuur te genieten. Daarnaast worden ook workshops georganiseerd om kinderen te tonen hoe het leven op de boerderij eraan toe gaat. Overzicht van sport en ontspanning in regio De Kust in West-Vlaanderen.


Wij bieden u een overzicht van de kinderboerderijen in Vlaanderen. Een kinderboerderij is een belevenis voor de kinderen. Je vindt er schaapjes en geiten die onder begeleiding voorzichtig geknuffeld mogen worden. Met je kinderen een kinderboerderij bezoeken, je vindt een overzicht per gemeente en provincie van alle kinderboerderijen. Bij meerdere kinderboerderijen kan je ook verjaardagsfeestjes boeken, voor meer info check onze pagina over de verjaardagsfeestjes.


De Kruishoeve Een oase van rust, ver weg van alle drukte. Brugge,Ieper, Kortrijk,West-Vlaanderen. Dit is ook handig voor de kinderen zelf. Ze lopen zo heen en weer over de camping.


Van de kinderboerderij naar het zwembad en weer terug. Zo hoef jij je geen zorgen te maken, dat je kindje verdwaald! De kids kunnen gewoon zelf naar hun lievelingsdier lopen om deze te verzorgen. En stiekem is een kinderboerderij voor volwassenen ook gewoon nog.


Langs de Vlaamse kust hoeft geen kind zich te vervelen. Kindvriendelijke overnachtingen in Vlaanderen - Nuttige informatie over Kindvriendelijk Logeren. Goede startplaats voor wandel- en fietsroutes. Het bezoeken waard zijn o. Kom langs bij Kijkboederij De Pierlapont en geniet van het authentieke boerderijgebeuren.


De kinderboerderij is erg ruim opgezet en lijkt wat dat betreft veel op de Engelse family farms. Ontdek de activiteiten voor jong en oud! De naam zegt het al: een park voor de hele familie! Dit in een gezellig natuurlijke omgeving en onder deskundige begeleiding.


Vakantiehoeve Hof Ter Roosebeke gelegen in de westhoek biedt u rust, natuur en altijd vakantie op de vakantieboerderij. U vind er ook tal van dieren en spelen voor de kinderen. En nog een WordPress site.


En een bezoekje te brengen aan de zotte zeehonden, de schattige pinguïns en de ondeugende otters.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts