donderdag 11 april 2019

Optredens kust zomer 2019

Optredens kust zomer 2019

Overzicht van agenda in regio De Kust in West-Vlaanderen. Kindvriendelijke restaurants. Wie droomt van een reisje naar de Champagnestreek kan zijn hart ophalen, want de Champagnestreek komt gewoon naar jou toe.


Oostende wordt omgetoverd tot Reims aan de Belgische kust , met het exclusieve champagne-event Boulevard de Champagne: een weekend vol Franse. Evenementen in Wenduine. Hieronder vindt u een overzicht van evenementen (de omgeving van) Wenduine.


Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteiten plaats, zoals verschillende markten, folklore, muziekoptredens en diverse sportieve evenementen. Ben je te vinden voor een latin vibe? Of liever wat stevige elektronische muziek?


Zelfs schlager fans kunnen terecht aan onze Belgische kust ! We lijsten hier binnenkort de toppers op! Hou deze pagina dus zeker in de gaten. De marktkramen bevinden in de Kapelstraat.


Zin in een swingende zomer ? Dans en zing mee met de grootste hits en vier samen met Hanne, Klaasje en Marthe het 20-jarig bestaan van K3! De info wordt zo veel en zo snel mogelijk up-to-date gehouden, bij vragen kan je ons altijd contacteren. Alles is chronologisch ingedeeld op datum. Alle activiteiten en uitstappen in Regio De Kust.


Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. Een activiteit combineren met een overnachting? Onze badplaats is niet in één dag te ontdekken. Avondmarkten aan de kust. Klik hier voor het volledige overzicht van alle kustmarkten.


De kalender bevat zowel de zeedijk markten als avondmarkten in het centrum van kuststeden. Dan zal deze handige marktkalender je verder helpen. Festivals waaronder Oerol, Spoffin, Boulevar Deventer Op Stelten, Noorderzon, Cultura Nova, Hoogte 8 Theater Avenue, Kunsten op Straat. Nieuw op strandverblijf? Feest op de dijk is een gratis muzikaal event dat tijdens de zomer doorgaat aan de kust.


Optredens van Vlaamse artiesten. Gratis Zomerhappening deze zomer aan de Belgische Kust - Wie in juli en augustus naar onze Belgische kust komt, kan er genieten van zon, zee, strand en entertainment. Voor dat laatste zorgt concert- en evenementorganisator Benelive, want zij pakken deze zomer uit met de gratis Zomerhappening.


Deze site gebruikt Cookies o. Toegang: gratis, sommige optredens betalend. Geen zomer zonder festivals, geen festivals zonder muziek. Heist, maak jullie klaar voor een topzomer met lokaal en nationaal talent. Veel feestvierders trekken liever naar de kust om nieuwjaar te vieren. Ook op oudejaarsavond kun je in Koksijde voor een vrolijke overgang terecht.


Vele mensen vieren op oudjaarsdag de overgang van oud naar nieuw onder het fonkelende licht en de luide knallen van. Op zondag mei is het feest in het prachtige Normandpark te Middelkerke! Geniet van dit familie-evenement met als thema fleurig en keurig! Er zijn drank- en eetstandjes, kinderanimaties, workshops en muzikale optredens ! KERSTGALASHOW met GARRY HAGGER, CRYSTAL-LYNN EN LES FOLLES DE GAND! Elke vrijdagmorgen om 10u kan er tijdens het zomerprogramma Plage Préférée er deelgenomen worden een aan een begeleide strandopruiming.


Leer over wat er van afval aanspoelt en hoe dit in de toekomst kan vermeden worden. Aan die traditie wordt niet geraakt. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s. Vorig jaar hadden we een prachtige zomer , voor sommige mensen was het zelfs té warm en ook was het erg droog. Wij keken in de glazen bol van Weeronline.


Je hoeft deze zomer niet naar een tropisch land op vakantie, je kunt gewoon lekker bakken op het Braamtse Gat (Stroombroek, net buiten Doetinchem). Toorts, verenigingsblad van Nivon Natuurvrienden 90e jaargang, nr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts