maandag 22 april 2019

Serviceflat te koop lommel

Vind te koop serviceflat. ZorgGroep Lommel beschikt over assistentiewoningen, waarvan gelegen zijn in Heeserbergen (residentie Kopshoeven) en in het centrum van Lommel (residentie Kapittelhof en residentie Molsekiezel). De flats zijn aangepast aan noden van ouderen. Wij bieden eveneens extra diensten aan waardoor ouderen langer zelfstandig kunnen wonen. Het OCMW van Lommel beschikt over assistentiewoningen in residentie Kapittelhof gelegen in het centrum van Lommel.


Een assistentiewoning is bedoeld voor 70-plussers die nog zelfstandig kunnen wonen. De woning beschikt over een inkomhal, een gezellige living met comfortabel ingerichte keuken, een slaapkamer, een berging en een volledig aangepaste badkamer. Op zoek naar een rusthuis of serviceflat ? Bij elk huis vind je ook buurtinfo en de gem. Seniorenflat met slaapkamer (80m²), ruim terras en centraal gelegen in het centrum van Lommel. Bewoonbare oppervlakte.


ERA heeft huizen en appartementen te koop in Lommel. In Knack Plus Magazine wordt aangegeven dat je best rekening houdt met kosten rond de €150voor de aankoop van een serviceflat. Lees meer: Het kopen van een serviceflat – investeren in de vergrijzing. Wat je voor dat bedrag krijgt is een moderne en volledig afgewerkte flat die óók tijdens de koop qua onderhoud wordt verzorgd. Residentie Ploegdries te Lommel Residentie Ploegdries biedt u,.


Serviceflat te koop lommel

Serviceflat met slaapkamer, ruime woonkamer en balkon in het centrum van Lommel. Huize Romi is een bvba, gesticht en geleid door Carla Kennis, een ervaren zorgverstrekker wiens doel het is om elke zorgbehoevende een verzorgingspakket op maat te bieden. Om dit te realiseren wordt ze omringd door een professioneel team geschoolde verpleegkundigen.


In een groene omgeving vlakbij het centrum van Wilrijk ligt residentie Elsdonck. De appartementen worden zowel te koop als te huur aangeboden. TE KOOP : Prachtige appartementen te Overpelt vanaf €242.


Serviceflat te koop lommel

Zimmo: Alle immo zoekertjes te koop en te huur in België op site. Reeds jaar uw vertrouwenspersoon bij de verhuur en verkoop van uw onroerend goed. Specialisatie: verkoop van nieuwbouw- appartementen met professioneel advies. Het oproepsysteem is ingebouw maar de bewoners worden niet verplicht aan te sluiten, enkel indien zij zelf willen.


U wil een appartement kopen? Mooie serviceflat gelegen in het centrum van Lommel. Bejaardenwoningen en serviceflats. Appartement te koop in Lommel , slpks Bewaar. Hasselt — appartement Info aanvragen Kolmont realiseert in het hartje van Hasselt, het.


Deze vrij nieuwe vorm van huisvesting en serviceverlening is bedoeld voor ouderen die nog vrij zelfstandig kunnen functioneren, maar toch niet verkiezen om in het eigen milieu te blijven wonen omdat dit niet meer aangepast is of omdat ze zich er onveilig voelen. Thuis, in uw serviceflat , hoeft u zich geen zorgen te maken. Als bewoner van een serviceflat heeft u voorrang wanneer u onze thuisdiensten (zoals huishoudhulp, poetshulp of thuisverpleging) wenst. Bestellingen bij de bakker, apotheek of supermarkt kunnen aan huis worden geleverd.


U hoeft evenmin iets te doen voor het onderhoud van het flatgebouw. De woning is aangepast en veilig: er zijn nauwelijks trappen, er is een oproepsysteem om hulp in te roepen, … In Koksijde zijn er volgende groepen van assistentiewoningen: Maartenoom. Woonboten te koop Lommel , Goedendag, Hierbij bieden wij onze woonboot aan,Het betreft een opgebouwde platbodem lengtexbreedtexhoogte =20x5x5Op mom. Toggle navigation markt-plaats. De gratis zoekertjes site.


MOL - Het OCMW is bezig met de bouw van serviceflats aan de Jakob Smitslaan. En die komen er blijkbaar geen moment te vroeg, want op de eerste infosessies gisteren daagden zowat 600. Je ziet het ook niet meer zitten om jouw huis en tuin netjes te houden?


Het is een compacte, makkelijk te onderhouden woning. Een serviceflat is misschien een goede oplossing. Het energieprestatiecertificaat (EPC) informeert de potentiële kopers en huurders over de energetische kwaliteit van de woning aan de hand van een kengetal weergegeven op een schaal gaande van zeer energiezuinig (groen) tot niet energiezuinig (rood). Bekijk dit appartement te koop op Realo.


Nieuw Zuid is een duurzame en groene stadsbuurt in Antwerpen. De locatie is uniek: aan de schelde en het trendy Zuid. Welkom in de buurt van de toekomst! De Website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en Website-statistieken bij te houden. Met onderstaande knop geeft u toestemming voor het plaatsen van dergelijke cookies.


Pand is enkele jaren geleden nog gerenoveerd. Het pand bestaat uit een keukenhoek, berging met toilet, open handelsruimte, aparte toiletten. Deel meubilair over te nemen in overleg.


Voor meer info contacte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts