maandag 11 november 2019

Uitgaan antwerpen

Club Lima is a classy club where we offer you a mix of RnB and vocal house in an amazing atmosphere. Of je nu wat wil gaan drinken met vrienden, genieten van een theater of film of wil dansen tot in de vroege uurtjes, de stad biedt een gevarieerd uitgaansleven. Vrienden zijn geseteld en komen niet meer buiten? Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden.


Uitgaan antwerpen

Ontdek meer dan 1locaties. Hier vind je dagelijkse vlogs en meerdere malen per week een beautyvideo. Goodbye to my neighbours, the ones I never saw but throughout every exam perio holiday.


FUIVEN (ELECTRO,DANCE) The Evening of Soul Disco Funk And Northern Soul Music. Geniet van een aantal smaakvolle biertjes en fiets langs de hoogtepunten van de stad. Deze club heeft een flinke dansvloer waar pompende beats het publiek opzwepen. CARGO CLUB is open every Saturday from 11pm till 07am, as well as on special occasions.


We organiseren concerten en festivals en bieden muzikanten alle nodige. Hinder van de beelden (touch-screen bijvoorbeeld)? Adresgegevens van de VVV.


En hadden we de optredens van top-dj’s in Café d’Anvers al genoemd? Bekijk onderstaande overzicht met tips voor uitgaan in. Maar we zouden ook in een aantal hapjes willen eten, bv. Antwerpen heeft voor elk wat wils in petto. De stad is ontzettend populair onder Nederlanders.


Uitgaan antwerpen

Social Deal: Tot wel - Korting! De wijken ’t Zuid en het Eilandje zijn de place-to-be voor trendsetters, je vindt er hippe winkels, trendy bars en restaurants. De historische stad aan de Schelde is werkelijk een topbestemming. Je wandelt binnen in een klein koertje, en.


Geheimzinnige anekdotes en leuke weetjes maken deze tocht de moeite waard. Word FAN van uw favoriete clubs om hen te steunen en hun fanletters per e-mail te ontvangen. Een overzicht van ons programma. In deze reeks leren we je alles over analoge synths.


Van het het ontstaan over de evolutie tot hoe ze in moderne muziek geïmplementeerd worden. Lees recensies en reserveer direct! Bent u de eigenaar van deze zaak? Chat vandaag met Erkan, 31. Reistip van Na een drukke dag shoppen en bezichtigen kan je niet beter tot rust komen dan met een heerlijke massage in het eerste vijf sterren massagesalon van Vlaanderen.


Het meest stijlvolle oudejaarsfeestje van ‘t Stad vindt plaats in De Shop, een uniek gebouw op een even unieke locatie. De Shop ademt geschiedenis, en is nu omgetoverd tot een exclusieve feestzaal. De Millennium Nacht is een topfeest in een geweldige setting. U kunt er heerlijk uitgaan , shoppen of op zondag één van de vele musea of de beroemde Vogeltjesmarkt bezoeken.


Wij ontvangen groepen in een stijlvol kader. Maak kennis met onze partners in crime. De naam is etymologisch en archeologisch te verklaren uit de naam die gegeven werd aan de plaats van de eerste nederzetting bij de ‘anda verpa’, wat eigenlijk Germaans is voor ‘aangeworpen gronden’ (in een bocht van de rivier). De locatie is gelegen in de Noordnatie, een e eeuws pakhuis met prachtige Renaissancegevel.


Van zodra je de mysterieuze poort aan de Waalsekaai doorwandelt, waan je je meteen in een andere wereld en voel je de unieke sfeer van de locatie. Het is precies het aanbieden van die belevenissen waar De Shop zo in uitblinkt. Abilux Stripclub, Belgium Stripclub nr°1. Toch wel een paar keer per maand. Vaak blijft het bij winkelen, uiteten, bioscoop.


Maar een enkele keer wil ik er wel eens uitgaan met een paar maten. Zo was ik een tijd terug op vrijdagavond in de stad. Voor dagtrippers, weekendgangers, Belgen en andere bezoekers van deze heerlijke Vlaamse stad.


Zie hier waar je het lekkerste kopje koffie drinkt, van de beste cocktail nipt, de kazigste pasta eet of op stand dineert. Dat The Jane een must-go is voor iedere foodie, dat moge inmiddels duidelijk zijn. Door verder te surfen ga je akkoord met deze cookies. Je leest er alles over in onze cookie policy.


Naar navigatie springen Naar zoeken springen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts