vrijdag 8 november 2019

Wat kun je doen op zondag met je gezin

Wat kun je doen op zondag met je gezin

Zuid-Holland - Exclusief: € - korting op je tickets - Eng of juist interessant? In CORPUS heb je de gelegenheid om door het lijf en brein van een mens heen te dwalen. Pak deze lijst er dan ook zeker bij als je even geen raad weet met het weer. Ook is deze lijst ontzettend handig om erbij te pakken als je op reis gaat, want ook in het buitenland zul je een goede stortbui meemaken!


Wat er ook gebeurt, probeer vrolijk te blijven want het is uiteindelijk maar regen. Van een beetje regen is nog nooit iemand gestorven: jassen en laarzen aan, paraplu op zak en hop naar buiten voor een knisperende boswandeling met het hele gezin. Wie durft in de diepste plas te springen? Op zoek naar meer inspiratie voor familie-uitstapjes? Slecht weer op komst: leuke dingen om te doen met de kinderen als het regent.


Altijd een goed idee wanneer het miezerig weer is met af en toe wat opklaringen. Dan ben je hier aan het juiste adres! We hebben de leukste ideeën voor een date of een. Wat te doen op een regenachtige zondag ? Mocht je net als ik gek zijn op schrijven, dan mag dit niet ontbreken in jouw lijstje met leuke dingen om te doen op zondag.


Sla een paar ingrediënten in die jou goed smaken en maak (samen met iemand) jouw lievelingsgerecht. Darmkrampjes bij je baby: wat kun je doen ? Maak van de kamer een theater en treed om de beurt op met zang of dans. Kijk met het hele gezin een film die jullie. Ideeën voor leuke uitstapjes met het gezin Openluchtmuseum Bokrijk.


In het openluchtmuseum Bokrijk stap je terug in het verleden. Je kunt er bijvoorbeeld mee op tocht met de huifkar en oude volkssporten uitproberen. Ook kun je thuis een filmpje kijken natuurlijk.


Wat kun je doen op zondag met je gezin

Mocht je het willen doen dan kun je het ook combineren met een boottochtje. Er zijn speciale arrangementen, o. Deze Splashtour kun je ook weer combineren met een rondvaart van Spido. Wie weet schuilt er in jou of je kleine wel een Picasso. Of je nou gek bent op hitte of het liefst de koelte op zoekt: wij hebben tips voor leuke dingen om te doen met warm weer.


Je ouders zijn de grootste schatten van de wereld. Behalve als ze weer voor de zoveelste keer op zondag bij je komen koffieleuten. Je wilt liever iets ondernemen dan op de bank te blijven hangen. Maar wat kun je allemaal doen ? Met je ouders de sauna in duiken of een middagje uitgebreid shoppen: nee, bedankt.


Om samen wat te doen hoef je echter niet het comfort van je eigen huis te verlaten. Er is meer te doen dan een avondje Netflix and chill. Dit zijn de dingen die je thuis kunt doen met je vriend of vriendin: 1. Ga op een huiselijke speurtocht.


Je hoeft je huis niet uit om iets leuks te doen met je partner. Je hebt je dag dus wel echt nodig. Voor een gezin met wat jongere kinderen is een zondag arrangement dan ook zeker de moeite waard om eens te doen.


Ook voor een leuk familie-uitje of verjaardag is dit een erg leuke locatie. En je kinderen kunnen een heel jaar, elke dag, gratis reizen! Bij je eigen NS abonnement kun je zelfs voor kinderen de railrunners kids for free abonnement gratis, dus geen euro per jaar, per kin erbij krijgen!


Zo wordt reizen echt goedkoop! Zo kom je gratis bij de leuke dingen om met kinderen te doen ! Geniet van het herfstweer en ga met je liefje de natuur in!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts