maandag 11 november 2019

Zalando klantenservice niet bereikbaar

Als ik bel wordt de verbinding meteen verbroken. Ik wacht op een terugbetaling van een retourzending en zou dus graag contact hebben. De live-chat op de site doet het ook niet.


Verder staat er geen melding op de site dat er een storing o. Ik heb een mail gestuurd en wacht op antwoord. Vriendin probeert te bestellen bij Zalando en mag ineens niet meer met iDeal betalen. Ook hebben ze andere uitgebreide vormen van klantenservice.


Zalando zorgt dan dat u zo snel mogelijk antwoord krijgt via de e-mail. Zalando heeft één telefoonnummer waarmee je contact kan opnemen. De klantenservice van Zalando maakt gebruik van een keuzemenu. Telefoonnummers van Zalando. Schrijf je in voor de Zalando -nieuwsbrief en krijg niet alleen korting op je eerstvolgende bestelling, maar ontvang ook updates over sales, trends en outfitinspiratie.


Geachte mevrouw Soeltaansingh, Het spijt mij dat wij niet bereikbaar waren voor uw vraag. Zalando doet zijn best om retouren te verwerken binnen dagen. Uit pure wanhoop heb ik Zalando Haalt Op ingeschakeld en het pakket samen met andere Zalandopakketten afgegeven. Dan kunt u eenvoudig bellen met Zalando.


De medewerkers zijn op werkdagen van 8. U kunt Zalando bellen maar ook bereiken via e-mail of een bericht sturen via Messenger. Belangrijke informatie: Telinfo biedt de oplossing wanneer u zo snel mogelijk in contact wil komen met de klantenservice van Zalando klantenservice. Heeft u geen tijd om op zoek te gaan naar het telefoonnummer van Zalando klantenservice. Onze medewerkers helpen u snel en.


Zalando klantenservice niet bereikbaar

Zalando verzocht mij om contact op te nemen met PostNL om het retourbewijs te achterhalen, maar dit kan PostNL niet doen. Dit aan Zalando te hebben gemel is Zalando op zoek gegaan naar mijn retour in het systeem. Hieruit bleek dat mijn pakket inderdaad was aangekomen en dat daarin drie artikelen zaten. Per telefoon is Zalando uitstekend bereikbaar.


Neem contact op met Zalando. De online webwinkel is populair bij vele mensen. Het komt wel eens voor dat een item uitverkocht is. Wees dan niet getreurd. Als je klant bent of wil worden bij Zalando dan vind je hieronder de verschillende mogelijkheden terug om hun klantendienst te contacteren.


Als je de klantenservice van Zalando wil contacteren, heb je natuurlijk graag snel antwoord en dan zijn telefoon en e-mail de snelste manieren om in contact te. Is niet verbonden met of aangesloten bij een van de bedrijven op de website. Directe nummers en de officieren van elk bedrijf wordt geselecteer kunnen worden gevonden in het publieke domein, en op haar officiële website.


Zalando is dan ook niet alleen actief op de Nederlandse markt, maar ook in andere landen zoals België, Duitslan Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Spanje. Deze informatie werd gevonden door de algemene bedrijfsvoorwaarden of gedeeld door onze bezoekers Laat u ons a. Zalando kwam na de uitzending onmiddellijk met een verklaring waarin het stelde de situatie te onderzoeken, maar zich niet in de RTL-documentaire te herkennen. Het bedrijf ondernam juridische stappen tegen de journaliste omdat ze de interne bedrijfsprocessen openbaar zou hebben gemaakt. Bestel gemakkelijk vanuit je stoel de leukste kleding, schoenen en meer op Zalando.


Ik vermoed dat ik een broek heb gekregen die al een keer gebruikt en teruggestuurd is. Nu wil de klantenservice ( die zeer slecht bereikbaar is) mij enkel helpen door een zeer omslachtige procedure. Vooral de bereikbaarheid en omslachtigheid van de klantenservice vallen mij tegen. Het telefoonnummer is niet eens bereikbaar.


Als er iets mis gaat geven ze geen gehoor. Klantenservice niet bereikbaar. Meerdere malen e-mail verstuurd over n gat wat in een nieuwe blouse zit. De eerste mail was juni. We zijn nu bijna een maand later.


Nog steeds geen antwoord op mijn e-mail. Indien u dit liever niet wilt aarzel dan niet om dit kenbaar te maken aan de medewerker waarmee u zult worden doorverbonden. Mocht u ondanks dat toch vragen hebben, of een klacht willen bespreken, dan kunt u dit doen door telefonisch contact op te nemen met de klantenservice van het modebedrijf.


De telefonische klantenservice is op werkdagen van 09.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts