vrijdag 28 augustus 2015

Boer zoekt vrouw steffi zwanger

Boer zoekt vrouw steffi zwanger

BZV Liefdesbaby on the way’, post boer Marnix. De twee hebben helemaal geen relatie, en boer Marnix is het niet eens gelukt om via het programma aan een vrouw te komen. Zijn er weken dat het Brabantse Boekel niet in het nieuw. Dat is ook met Humberto Tan, dat is ook te laat. Welke bekende Nederlander vind je knap?


Ik hou van grote mannen. Zo goed zelfs dat de tortelduifjes plannen hebben om samen te wonen. Dat vertelt de goedlachse boerin op NPO Radio 2. En nu maken de twee het samen. Onder het genot van een hapje en een drankje nemen ze met Yvon Jaspers door hoe hun leven staat op.


Hoe ver gaan Vlaamse vrouwen én mannen voor de boer of boerin van hun leven? Canada, Finlan Kaapverdië. Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond. We horen de paarden van heel dichtbij.


Boer zoekt vrouw steffi zwanger

Ze vertelt over haar jeugd. Toen ik jong was, was ik altijd buiten, altijd dingen aan het doen. Ook kinderen zijn al ter sprake gekomen.


Dat zorgt voor slapeloze nachten en zenuwen bij zowel boeren als logés. En er is gelegenheid om een praatje en een foto met ze te maken. De boeren hebben nog een paar uur om hun beste beentje voor te zetten. De logees hunkeren op hun beurt naar persoonlijke aandacht. Na het vertrek van Marlies zijn bij boer Wim Marit en Paula nog.


De kleine is zeven weken te vroeg geboren en heeft daarom een tijdje in de couveuse gelegen. Maar na een moeizame start ontwikkelt Steff zich nu zo goed dat hij in een gewoon babybedje ligt. Deze man was even maanden zwanger.


Kijk aanstaande zondag naar de hele aflevering! Neem een een kijkje op de boer - zoekt - vrouw -startpagina. Hij weet ook nog goed wat hij van de boerin dacht toen hij haar voor het eerst op tv zag.


Boer zoekt vrouw steffi zwanger

Dat is te zien in een voorstukje dat is vrijgegeven. Steffi , het zijn écht jouw brieven! Het heugelijke nieuws maken de twee op social media bekend. Bloemen geven moet je vooral niet van ‘m verwachten en hij wil altijd zijn zin krijgen.


En dan als klap op de vuurpijl “close call” zeggen tegen de vrouw die je als laatste door laat gaan. Misschien kan hij met haar zijn toekomstdroom wel in vervulling zien gaan: “Een mooi huis hebben, een leuke baan, een leuke vrouw , een leuke vriendenclub en misschien kinderen. Maarten weet ik t nog zo net niet. Het is logeerweek bij de boeren.


Hoog tijd dus dat ze hun relatie naar een hoger niveau tillen. De paardenfokker heeft het dier de naam Yvon gegeven. In een nieuwe promo is te zien hoe ze elkaar liefdevol een kus geven. Terwijl we van sommige boeren nog niet eens weten voor wie ze hebben gekozen, is er van andere zelfs al bekend waar hun.


In RTL Boulevard meldde het stel ook dat ze nog niet van plan zijn om te trouwen. De twee zijn duidelijk verlief maar doen het rustig aan. Op hun hotelbed toosten ze op mooie dagen met een flesje dure campagne.


Deze week gaat Yvon Jaspers hun deuren langs met postzakken vol post van potentiële levenspartners.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts