dinsdag 11 augustus 2015

Je account verwijderen

Klik in het linkernavigatievenster op Gegevens en personalisatie. Tik in het venster Je gegevens downloaden, verwijderen of hier een plan voor maken op Een service of je account verwijderen. Een account verwijderen van uw apparaat. Wanneer u een account verwijdert van uw apparaat, worden alle aan dat account gekoppelde gegevens verwijderd. Hieronder vallen alle e-mails, contacten en instellingen.


Open de app Instellingen op uw apparaat. Tik onder Je gegevens downloaden, verwijderen of hier een plan voor maken op Een service of je account verwijderen. U moet wellicht inloggen.


Meld je aan bij het account dat je wilt verwijderen en volg de bovenstaande instructies. Om veiligheidsredenen kunnen wij je account niet voor je verwijderen. We verwijderen je account binnen een week, je ontvangt hiervan bevestiging. Persoonsgegevens worden na verwijdering van het account nog dagen in onze backups bewaard. Daarna zijn al je gegevens weg uit onze systemen.


Ja echt je facebook verwijderen. Je kan hem ook deactiveren. Het kan zijn dat je Instagram een beetje beu bent en een tijdje wil pauzeren en enige tijd late.


Om je Gynzy account te verwijderen dien je de volgende stappen te volgen: 1. Android Account en profiel. Je ontvangt nu een e-mail met een link waarmee je kan bevestigen dat je wilt uitschrijven bij Gynzy. BreinWekker: brein wekkende informatie over. Als je je account verwijdert, zal je deze niet kunnen herstellen of data geassocieerd met het account kunnen terughalen. Om je account te verwijderen dien je jezelf eerst van alle lijsten te verwijderen.


Je account verwijderen

Om jezelf van een lijst te verwijderen moet jouw balans op die lijst zijn. Ik wil graag mijn spotify account verwijderen. Alleen ik kan nergens vinden waar je dat kunt doen.


Als je per ongeluk twee aparte accounts op Strava hebt gemaakt, kun je het account verwijderen dat je wilt sluiten. Het andere account blijft dan actief. Als je hulp nodig hebt om gegevens samen te voegen of over te zetten voordat je een dubbel account verwijdert, ga dan hier naartoe.


Je account verwijderen

Mijn Account Verwijderen. Jouw account verwijderen ? Bezoek dan de website met de vele handleidingen om je account te verwijderen. Als je een foutmelding ziet, kan dit tijdelijk zijn. Probeer het later opnieuw.


Als je abonnee bent en je wilt je account deactiveren of van Zoosk verwijderen , dan moet je eerst je abonnement opzeggen. Je kunt je account ook in de app verwijderen. Meer informatie over het opzeggen van je Zoosk-abonnement. Momenteel kun je je account alleen zelf deactiveren vanaf een computer, niet via de app of de webbrowser van je mobiele telefoon of tablet.


Hier boven staat de Engelse versie van de vraag. Ik geloof zelfs dat je dat moet kunnen doen zonder tussenkomst van aanbieder. Kan het alleen zo snel niet terug vinden.


You have successfully deleted your account. Thanks for trying IMVU ! Gewoon downloaden en laat me je vertellen wat te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts