vrijdag 28 augustus 2015

Heren overhemd korte mouw c

Heren overhemd korte mouw c

Van casual tot business chic: heren overhemden zijn eindeloos veelzijdig. Het overhemd voor heren staat bekend als een echte klassieker. Zelfs de oude Egyptenaren hulden zich in wit linnen, daarna droegen de middeleeuwers het. De voorloper van het overhemd was toen nog een gewaad met een gat erin, dat over het hoofd werd aangetrokken. Je kunt het overhemd met korte mouwen even gemakkelijk naar je werk dragen als op de golfbaan of tijdens een ontspannen boswandeling.


Heren overhemd korte mouw c

Heb je geen zin om lange mouwen onder je colbert te dragen? Dan geven casual overhemden met korte mouw je alle comfort die je zoekt, terwijl je toch een serieuze indruk maakt. Overhemden met korte mouw voor mannen: geschikt voor elke look. Met een klassiek wit overhemd met korte mouw zit je altijd goed. Ook herenoverhemden in zwart, donkerblauw, denim of pasteltinten zijn goede aanwinsten voor je zomergarderobe.


Een pastelkleurig overhemd draag je op een mooie chino. Op deze pagina vind je alle overhemden van de beste merken met een korte mouw (ook wel half sleeve of short sleeve). Een korte mouwen overhemd is ideaal om te dragen bij warmer weer of indien je veel moet bewegen. Als je voor netjes gaat, zijn er trendy heren overhemden met lange mouw of extra lange mouw.


Je kunt een heren overhemd kopen voor een casual, sportieve, chique of elegante look, evenals grote maten overhemden voor heren voor als je een maatje meer hebt. Heren overhemden in alle maten. Een heren overhemd is bepaald geen eenheidsworst.


Bestel kleding online bij de beste webshops. Zo stel je eenvoudig een modieuze outfit samen die past bij jouw stijl. Ga voor een effen zwart overhemd boven een grijze pantalon voor een krachtige uitstraling. Het is een bekend probleeje wil goed gekleed zijn, maar je wil ook gewoon comfortabele kledingstukken.


C A overhemden met korte mouwen. Waar vind je nu deze combinatie van stijlvol en gemakkelijk? Als het ene overhemd in de was moet, wil je meteen een ander, soortgelijk overhemd aan. Een verzameling trendy overhemden mag daarom niet ontbreken in je garderobe. Een regular fit overhemd voor heren heeft de meest universele pasmaat en is geschikt voor elke figuur.


Bespaar tot via Kiesproduct! Waarschijnlijk toch wel het meest klassieke kledingstuk allertijden: de herenblouse of het overhemd voor heren. Met een netjes en aangesloten overhemd van Bomont ga je voor de ultieme klassieke look.


Je combineert deze blouse met een mooi maatpak, met de juiste stropdas en strikjes. Witte en zwarte exemplaren zijn altijd goe maar een gekleurd exemplaar breekt ook wel eens lekker de week. Heerlijk tijdens de zomer: een overhemd met korte mouwen. Zo ben je nog steeds netjes geklee maar kun je ook genieten van het zomerse gevoel! Korte mouw overhemden shop je in een uni kleur of met meerdere kleuren en een printje bij nieuwnieuw.


Een overhemd met korte mouw is een van de must-haves als de zomer in aantocht is. De sportieve heren kunnen hun gebruinde armen weer laten zien. Voor u geen T-shirts, maar een stijlvol heren overhemd met korte mouw ? Dan bent u bij Babista aan het juiste adres. In onze collectie vindt u een uitgebreid aanbod overhemden met korte mouw.


Hensen overhemd met extra lengte in mouw en rug. Dit overhemd heeft een casual uiterlijk en een mooi blauw dessin. Langs de onderkant kraag en knooplijst is een contrastdessin aangebracht.


Ook in de winter, als u op vakantie gaat naar een warm lan kunt u hier slagen voor een mooi korte mouwen overhemd van een gerenommeerde merk. De populaire geruite overhemden in actuele kleuren of met dunne of juist moderne brede streepjes. Ook logoprints die de overhemden met korte mouwen van onze kwaliteitsmerken tot echte blikvangers maken. Trendbewuste heren kiezen voor de casual hemden van ons jonge en eigentijdse merk RAINBOW.


Bekijk hier de laagste prijs en bespaar tot via Kiesproduct!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts