maandag 17 augustus 2015

Bruto nationaal product engels

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. The union budget amounts to 1. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Het is gelijk aan het totale bruto binnenlands product van alle landen ter wereld. The resources allocated to Member States for implementation through their national programmes should be distributed on the basis of clear and objective criteria relating to the public goods to be protected by Member States and the degree of their financial capacity to ensure a high level of internal security, such as the size of their population, their territorial size, the number of.


De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Definitie: Deze vermelding geeft het bruto binnenlands product (bbp) of de waarde van alle eindproducten en -diensten die in een bepaald jaar in een land zijn geproduceerd. Het bbp van een natie met wisselkoersen voor koopkrachtpariteit (PPP) is de somwaarde van alle goederen en diensten die in het land worden geproduceerd en die worden.


Start studying LEARN (Afkortingen 2). Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. Wordt vertaal even geduld aub.


Wat is het bruto binnenlands product (BBP) en het netto binnenlands product (NBP)? Dit is de totale marktwaarde van goederen en diensten die binnen de grenzen van een land worden geproduceerd in een bepaalde periode, meestal een jaar. Het bruto wereldproduct, ook wel wereld bbp genoem is het bruto nationaal inkomen van alle landen van de wereld samen.


CURAÇAO – Sint Maarten staat in de top vijf van de duurste eilanden in het Caribisch gebie zo blijkt uit cijfers van het International Comparison Program (ICP). Sint Maarten heeft in vergelijking tot Curaçao een hoger bruto binnenlands product (bbp) per hoofd van de bevolking (3dollar tegen 2dollar). Dutch Zelfs bruto netto nederland engels dat tempo zal in het bruto binnenlands product per hoofd van de bevolking wereldwijd ,:. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Het bbp is de totale toegevoegde waarde van alle in een land geproduceerde finale goederen en diensten.


BNP anderzijds is het bruto nationaal product , dat is een cijfer dat wordt verkregen door het opnemen van al het inkomen dat wordt gegenereerd door onderdanen van het land dat binnen of buiten het land wordt gemaakt, naar het BBP toe te voegen. In deze video geven we uitleg over wat toegevoegde waarde en het bruto en netto binnenlands product zijn en hoe je ze berekent. Meestal wordt met dit begrip het bruto binnenlands product tegen marktprijzen bedoeld.


BNP versus nationaal inkomen. Bruto nationaal product. Dit is het belangrijkste meetmiddel voor de marktwaarde van een land.


De stijgingen en dalingen van het BBP zijn een graadmeter voor de ontwikkeling van de. Browse additional economic indicators and data sets, selected by Global Finance editors, to learn more about Suriname. Het bnp per hoofd van de bevolking is een veelgebruikte maatstaf voor de grootte van een economie. Deze video gaat over de subjectieve en de objectieve manier waarop je de grootte van het BBP kan bepalen.


In deze video gaat het over toegevoegde waarde, nationaal inkomen, nationaal product , het verschil tussen bruto en netto en het verschil tussen binnenlands en nationaal inkomen. GNP) bruto nationaal product (bnp) guerilla warfare. Zie ook: bruto binnenlands product per hoofd van de bevolking, output gap, autarkie, invoerquote, schuldquote, arbeidsproductiviteit, welvaart, welzijn, market cap to GDP, Pact voor Stabiliteit en Groei, Wet van Okun, nominal GDP targeting, Europees Stelsel van Rekeningen.


Kijkend naar het bruto nationaal product (bnp), de hoogte van de werkloosheid en de verdeling van de beroepsbevolking behoort Oostenrijk tot de welvarendste landen van Europa. Sinds de jaren zestig werd de Oostenrijkse economie gekenmerkt door een hoog groeipercentage en een lage werkloosheid. Het voor de financiering hiervan benodigde percentage van het bruto nationaal product is dan de heffingsgrondslag per bedrijf op de door hen geproduceerde toegevoegde waarde.


Engels : gross domestic product (GDP). Op deze heffing kan dan een korting per bedrijf worden toegepast die gelijk is aan de bijstand welke haar werknemers zouden ontvangen indien ze werkloos zouden zijn. Bekijk de betekenis van product , uitgelegd met behulp van definities, diverse voorbeeldzinnen en synoniemen.


Een economische indicator. Het bruto nationaal inkomen of bni is een veelgebruikte maatstaf voor de omvang van een economie. Belangrijkste tak is de aardolie verwerkende industrie, gevolgd door de elektronische industrie, chemicaliën en scheepsbouw en -reparatie. De Nederlandse economie krimpt dit jaar met. Volgend jaar is naar verwachting sprake van een licht herstel en neemt het bbp met toe.


Het totale inkomen dat door alle ingezetenen van een land samen per jaar wordt verdiend. Het kan op twee manieren worden berekend: 1. Welvaart is niet direct meetbaar. Het bnp per capita houdt geen rekening met inkomensverdeling en de ontwikkeling van natuurlijk kapitaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts