woensdag 19 augustus 2015

Dierenarts gespecialiseerd in katten

Dierenarts gespecialiseerd in katten

EEN DIERENARTSENPRAKTIJK WAAR UW KAT KONING IS. Kattenkliniek Felicare, dierenarts uitsluitend voor katten , gevestigd in Soest. Makkelijk bereikbaar vanuit Amersfoort, Baarn, Soesterberg, Den Dolder, Hilversum.


De beste zorg voor uw kat. Zoekt u een dierenarts voor katten ? Dé dierenarts speciaal voor katten. Bij u aan huis of aan de praktijk. Katten dierenarts geeft informatie over de kat, de kattendierenartsen van dierenkliniek wilhelminapark in Utrecht hebben zich toegelegd op de kattengeneeskunde, kattenspecialisten.


We schrijven over ziektes en preventie: zoals tandenpoetsen bij de kat en de maand van het gebit. Cliënten van onze dierenartsenpraktijk komen uit Yerseke, Wemeldinge, Oostdijk en Vlake. Als dierenarts , gespecialiseerd in gezelschapsdieren stel ik graag eventjes mijn nieuwe praktijk voor, gelegen in de Woumenweg te Diksmuide. Gezien mijn specialisatie ‘kleine huisdieren’ is de praktijk volledig gericht op de verzorging en behandeling van honden, katten , konijnen, cavia’s, hamsters,. Mieke is dierenarts geworden omdat ze gek is van dieren, net zoals de mensen met wie zij samenwerkt.


Katten hebben bij Mieke een boontje voor, maar andere kleine huisdieren zijn natuurlijk ook meer dan welkom. Wij zijn gespecialiseerd in kleine knaagdieren. Daarnaast hebben wij een verblijfsruimte voor poezen bij de praktijk en een afdeling.


Gespecialiseerd in de behandeling van huisdieren met inwendige ziekten. Ik heb mij toegelegd op de behandeling van onder meer maagdarmziekten, hartproblemen, leveraandoeningen en nierziekten. Indien u op zoek bent naar een dierenarts in Antwerpen bent u bij dierenartsenpraktijk Van Dessel gegarandeerd aan het juiste adres! De modern uitgeruste praktijk biedt uitgebreide diergeneeskundige zorgen aan voor gezelschapsdieren, vnl. We ontvangen uw huisdier liefst in onze praktijk.


Doordat alle toestellen en medicatie aanwezig zijn, kunnen we uw gezelschapsdier daar de beste behandeling geven. Door de passie in huid - en oorproblemen bij verschillende gezelschapsdieren heb ik mij meer verdiept in dermatologie. Hoewel iedere dierenarts bevoegd is om alle dieren te behandelen, is niet iedere dierenarts hier bekwaam in.


Een gemiddelde gezelschapsdierenarts is opgeleid om honden en katten te behandelen. Wanneer de koeien hem te tijd gunnen, zorgt hij ook graag voor de kleine huisdieren op de privépraktijk in Bever. De Kattendokter - de dierenarts voor katten aan huis dekattendokter.


Dierenarts gespecialiseerd in katten

De dierenarts voor uw kat of katten in Capelle aan den IJssel en omstreken! Dierenartspraktijk Nadia Rossel in Dendermonde. Welkom De Kattenpraktijk is uniek omdat wij dé dierenartspraktijk zijn uitsluitend voor katten.


Onze behandelingen hebben steeds het beste voor het dier voor ogen. Wij staan altijd klaar voor de algemene gezondheidscontrole van jouw huisdier, maar ook voor specifieke behandelingen ben je zeker welkom. Bij dierenarts Debouck te Tielt zijn alle gezelschaps- en kleine dieren welkohonden, katten , cavia’s en konijnen. Wij doen zowel algemene consultaties als operaties.


Ik ben dierenarts gespecialiseerd in osteopathie en homeopathie voor honden, katten , paarden en andere huis- en gezelschapsdieren. Mijn naam is Allard Hendriks. Als dierenarts met jaren ervaring verzorgt zij alle consultaties, sterilisaties en operaties van je hon je kat of andere kleine huisdieren.


Katten die onder narcose worden gebracht, worden altijd geïntubeerd en voorzien van zuurstof. Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van een V-gel in plaats van een gewone tube (beademingsbuisje) om beschadigingen aan de luchtwegen te voorkomen. Honden, katten , konijnen, cavia's ,hamsters en pluimvee , allen zijn ze welkom! Wij hebben alle maten V-gels in huis voor alle formaten katten.


Dierenarts gespecialiseerd in katten

Ze werken in speciale specialistenklinieken of komen op afroepbasis bij de eerstelijns dierenarts. Daarnaast zijn er ook dierenarts -specialisten die bij bedrijven of laboratoria werken, of bijvoorbeeld bij de Gezondheidsdienst voor Dieren die zich vooral richt op de landbouwhuisdieren. Niet alle dierenarts -specialisten behandelen zelf dieren.


Daarnaast vindt u meer uitleg over speciale oogtesten en complexe chirurgies die in onze praktijk worden uitgevoerd en waarvoor we de geschikte apparatuur hebben. Niet enkel honden en katten komen aan bod maar ook o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts