donderdag 1 juni 2017

Hoe weet je of een collega je leuk vindt

In dit artikel leg ik je allereerst uit hoe je erachter kunt komen of een man je leuk vindt in de zogenaamde “versierfase”, helemaal aan het begin. Als hij je leuk vindt kun je er zeker van zijn dat hij gelukkig is als hij je te zien krijgt. Ik bedoel, denk er eens over na, wanneer je degene ziet die je leuk vindt beginnen de vlinders in je buik te kriebelen, krijg je die gekke tintels je voel je je misschien zelfs een beetje zenuwachtig. Je moet altijd voorzichtig beginnen met aanraken.


Als je er gelijk vol in gaat kan dit werken, of ze geeft je een stoot op je smoel. Je vindt je collega leuk. Als jij tegenover een man zit die je leuk vindt , zal je instinctief zijn gedrag gaan kopiëren zonder dat je het doorhebt.


En dat geldt ook voor mannen! Dus als je met hem aan het praten bent en je zit al een tijdje in een bepaalde houding, doe dan bijvoorbeeld expres je hand bij je mond of kin. Hoe beter jij antwoord kunt geven op de vraag, “vind ze me leuk ? Al ga jij in dit artikel ook ontdekken dat er nog een tweede laag van belang is. Scroll dan naar onderaan de pagina. Hoe weet je of zij je leuk vindt ? Bij veel duimpjes omhoog ga ik een deel twee maken :) Bedankt voor het kijken!


Hoe weet je of een collega je leuk vindt

Of je hebt een collega op het werk waarvan je hoopt dat hij je wil maar waarbij je sterk twijfelt. Ik hoop dat je na dit artikel nooit meer deze twijfel zult voelen. Omdat je mijn test gebruikt om erachter te komen of een man je aantrekkelijk vindt , ja dan wel nee.


Zo kan het zijn dat hij heel direct op je afstapt en je een complimentje geeft, maar het kan ook zoiets onbenulligs zijn als om de tijd vragen. Natuurlijk is gedachtenlezen een superkracht die ik graag zou willen hebben, al zou ik wel een filter willen die me niet met alle gedachten confronteert. Mijn gedachtenlezen zou zich beperken tot de shit die ik nuttig acht. INZICHT 1: Wacht niet op signalen of zij jou wel leuk vindt , maar let alleen maar op signalen dat ze je NIET leuk vindt ! Kijk, het feit dat ze nog met je staat te praten en niet weggelopen is of jou niet compleet negeert geeft al aan dat je (nog steeds) kans maakt. Als hij een beetje zenuwachtig wordt wanneer jij in zijn buurt bent, is de kans heel groot!


Hoe weet je of een collega je leuk vindt

Dit geldt natuurlijk niet voor elke man: sommige mannen bulken van het. Daarom is het juist belangrijk dat je duidelijk bent, naar jezelf maar ook naar anderen. Je wilt niet dat er misverstanden ontstaan natuurlijk!


Om terug te komen op je vraag. Wat ik opvallend vin is dat als je haar aandacht geeft, ze afstand neemt, en als jij haar negeert, ze ineens interesse toont. Vooral als je hem of haar aantrekkelijk vindt dan wil je gebruik maken van deze gelegenheid waarbij je even een praatje met elkaar kunt maken. Je wilt de aantrekkelijke kanten van jezelf laten zien.


De meeste mensen zijn op het werk enkel gefocust op hun primaire taken, dit biedt jou de mogelijkheid om net wat anders te zijn dan je collega ’s. Krijg je het ene moment het idee dat je verliefdheid wederzijds is, negeert hij je het volgende moment. Wij hebben tekenen op een rijtje gezet waaraan je kan merken dat een man je leuk vindt. Als je op een dag je haar anders hebt zitten, of andere make-up ophebt en de jongen ziet het, is dat een goed teken dat hij je leuk vindt.


Aangetrokken zijn tot je collega , een relatie met collega Het kan je zomaar overkomen. Je zit in een vergadering of kletst tijdens de lunch lekker met elkaar, tot het moment dat je het idee krijgt dat je je collega eigenlijk wel helemaal ziet zitten. Hoe vaak hij je appt en hoe snel hij reageert is een goede manier om te peilen hoe leuk hij je vindt. Als hij geen aandacht aan je besteedt en hij nooit op je appjes reageert of hij je nooit berichten stuurt, kan het zo zijn dat hij je niet leuk vindt.


Je komt snel te weten of hij denkt dat jullie relatie the real deal is, wanneer hij je voorstelt aan de. Zien of een jongen je leuk vindt. Je hebt een oogje op een andere jongen, maar je weet niet zeker of hij hetzelfde voor jou voelt. Het kan lastig en een beetje eng zijn om erachter te komen of iemand je leuk vindt.


Jij vindt iemand leuk maar je krijgt er maar geen hoogte van of die persoon jou ook leuk vindt. Vragen - Ontwikkeld door: Eva - Ontwikkeld op: 15. Signalen dat hij of zij je niet leuk vindt De eerder genoemde signalen in dit artikel kunnen, met name wanneer ze in combinatie met elkaar gebruikt worden, erop wijzen dat diegene met wie jij appt jou leuk vindt. Kom jij er ook maar moeilijk achter of een vrouw je wel echt leuk vindt ? Laten we er maar geen doekjes om winden. Vrouwen maken het je gewoon niet makkelijk soms.


En als je haar signalen verkeerd begrijpt, word je afgewezen en sta je voor paal. Het vinden van een partner, een levensgezel waarmee je gelukkig bent en een gezin kunt stichten kan lastig zijn. Miljoenen mannen en vrouwen zijn vrijgezel, omdat ze een te drukke carrière hebben of simpelweg doordat ze de juiste persoon nog niet zijn tegengekomen.


Een begrijpelijke vraag. Want mocht zij je toevallig niet leuk vinden, dan betekent dat een fikse teleurstelling. Erachter komen of iemand je ook ècht leuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts