donderdag 31 mei 2018

Betoncentrale kempen

Specialist in stortklaar beton, chape of stabilsé. Professionele en kwalitatieve service. RBR is gevestigd in Ravels maar is heer en meester over heel vlaanderen. Wij leveren ook granulaten, gronden, beton en stabilise.


Recycleren is een deel van ons en dat zie je door de verscheidene producten die we recycleren: Hout, mengpuin, betonpuin, mengsel van zan steen en beton. Sindsdien Uw vast aanspreekpunt als het gaat om levering van stortklaar beton in Belgie en Nederland. Dankzij de strategische ligging van onze beide betoncentrales,langs Albertkanaal, E3en ons uitgebreid wagenpark staat Centerbeton garant voor een vlotte en stipte levering. Bent u op zoek naar een betoncentrale in de Kempen die u snel het beste beton levert? Kies dan voor De Zandkapel te Geel, al jaar hét betrouwbare adres voor beton, schuimbeton, chape, stabilisé en mager beton.


Onze scherpe prijzen zijn een sterke troef, net zoals onze betrouwbare service. Wij verkopen en leveren beton van topkwaliteit aan. Alle grondstoffen worden rechtstreeks aangevoerd via het kanaal en gelost met onze eigen overslagkraan. Omdat we een eigen betoncentrale hebben, een ruim wagenpark betonmixers en een vlotte betonpompservice, kunnen we elke levering perfect timen. Zin om nader kennis te maken?


Betoncentrale kempen

Ga alvast op ontdekking op onze site of beter nog: neem contact met ons op. Beton is wereldwijd het meest toegepaste bouwmateriaal. Bij ons kan je terecht voor het afhalen of leveren van gestabiliseerd zand en droge beton. Kwaliteit, service en ervaring. Vergelijk bedrijven in de regio Antwerpen Transportbeton De Beuckelaer, THV ERASMUS, HOLCIM.


Betoncentrale , Amsterdam, Netherlands. De chauffeurs van betoncentrale Inter-Beton hebben vrijdagmorgen het werk neergelegd. Ze willen een oplossing voor de hoge werkdruk.


Ze rijden rond met betonmixers met tot ton beton in. Ons familiebedrijf specialiseert zich in de verkoop en levering van een divers gamma aan beton. Steeds op maat van uw noden.


Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, ontvangt u van ons per e-mail de bevestiging van uw bestelling en geven we onze betoncentrale de opdracht om de betonmortel op de door u aangegeven leverdatum en tijdstip te storten. Verwerken van het beton. Als leverancier storten we alléén betonspecie op uw locatie, we verwerken het geleverde beton niet. Balen - De nv Bouwmaterialen Wouters neemt over enkele maanden een gloednieuwe betoncentrale in gebruik aan het kanaal Dessel-Kwaadmechelen in Balen. De firma produceerde tot nog toe alleen.


Bouwen en verbouwen begint vaak met beton! Nood aan een stevige ondergrond voor een nieuwbouw of eerder een fijne afwerklaag nodig voor een oprit? Centerbeton heeft een 20-tal vaste medewerkers in dienst en doet een beroep op een 15-tal onderaannemers. Op die manier beschikt het momenteel over productievestigingen in Herentals.


Vergelijk bedrijven in de regio Turnhout Van Pelt, Willems Danny, Noyens Tom, Bauka Invest,. KLÖSTERS, uw partner voor de bouw. De handel in bouwmaterialen (top in België) en de betoncentrale behoren tot een groep die al 1jaar bestaat. Onder impuls van huidig zaakvoerder Bart Wijckmans, is de onderneming van plan om er nog eens zoveel jaar bij te doen.


Betoncentrale kempen

Er wordt dan ook geïnvesteerd in de toekomst. In de eerste plaats komt er een nieuwe betoncentrale bij. Door steeds te luisteren naar de noden en vereisten van onze klanten is onze betoncentrale geëvolueerd naar een volwaardige betonfabriek. Deze website verzamelt gebruiksgegevens met behulp van cookies. Klik hier voor meer informatie over uw recht op bezwaar en hoe u kunt voorkomen dat cookies worden opgeslagen.


Groep Van Pelt is een begrip in de Kempen en ver daarbuiten voor het afhalen en aanleveren van bouwmaterialen. Klanten en werknemers zijn mensen, geen nummers. Zo maken wij heel transparant onze beloftes op vlak van timing, planning en budget waar.


Betoncentrale kempen

Je steekt graag de handen uit de mouwen. Je bent klantvriendelijk. Veilig werken staat bovenaan je prioriteitenlijstje. Je hebt bij voorkeur ervaring in de bouwsector. Je kan werken op zaterdagvoormiddag.


Ingenieur Frederik Cornelis en zaakvoerder Marc Van Campenhout bij een oplegger met een overspanningselement dat in de nieuwe fabriek en de betoncentrale achter hen werd gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts