dinsdag 15 mei 2018

Ontbijt de haan

Uw vakantie aan de kust? Bij ons bent u aan het juiste adres. Voor een ontbijt , lekkere lunch of gezellig dineren terwijl u geniet van de gezonde geur van de zee. Geniet samen met de mensen die u genegen zijn van een feestelijk ontbijt , spring binnen voor een shorty-before-work of geniet met uw allerliefste van een romantisch ontbijt ! Wilt u net als de 6andere schenkers dit jaar, een cadeaubon aankopen?


Wij zetten voor uw gemak de ontbijtkaart online, klik hieronder. Reserveer Reserveer je kamer online Reserveer je ontbijt en lunch online Cadeaubon. T stil genot - August Beernaertstraat nr.


De Haan , Belgium - Rated 4. Wat fijn dat u genoten heeft van de moderne kamer, de ruime parking en ons uitgebreid ontbijt. Leuk ook dat u de professionaliteit van ons personeel benadrukt, we delen de complimenten zeker met ons team. De BB verhuurt fietsen en heeft een zonneterras waar u het ontbijt kunt nuttigen. De foto’s op onze website laten onze gasten zeker al likkebaarden… De gerechtjes zijn samengesteld uit fruit, groenten en kruiden, granen en broodsoorten, zuivel, vis en vlees van de polders en zee die ons omringen, die met respect voor de natuur gekweekt of gevangen zijn én die de seizoenen respecteren. Every morning you can enjoy an excellent and sumptuous breakfast buffet.


Een aanrader zeker voor herhaling vatbaar - super ontbijt -gastvrije ontvangst, perfect. Wim Bonte en Kristel De Grave. Ook voor onze koffie-liefhebbers hebben wij de beste koffie-mélange uitgekozen, verkrijgbaar in verschillende bereidingen. Wekelijks worden er verse appelsienen geleverd die wij à la minute voor u omtoveren tot een verse fruitsap.


En als kers op de taart staan de ‘bubbels’ altijd klaar tijdens uw verwen- ontbijt. Ideael for a day or a weekend at the Belgium coast. We have dunes and wouds on both sides to walk for hiking and biking. Het hotel en de omgeving passen zich aan alle generaties aan bij zomerse of herfstachtige activiteiten.


Ontbijt de haan

De bosrijke omgeving en de zee stralen rust en ontspanning uit. Je kan ontladen in ons sfeervol art- deco ingerichte salon en bar met gezelschapsspelen en boeken of in onze uitnodigende animatie- en recreatieruimte. In ons restaurant kunt u gezellig aperitieven en genieten van een vaste kaart met (h)eerlijke klassieke gerechten.


Maandelijks zijn er nieuwe suggesties van onze chef-koks. Find the perfect hotel within your budget with reviews from real travelers. Morgens wacht u een uitgebreid ontbijtbuffet met ovenverse broodjes, koeken en gebak, en vers.


Ontbijt de haan

De dames achter de balie waren meer geïnteresseerd in elkaar. Tweede avond was er slechts personeelslid voor incheckbalie, winkel en restaurant. Zeer lekker en volledig ontbijt. Back Reserveer je kamer online Reserveer je ontbijt en lunch online Home Ontbijt Contact.


Diverse ontbijten zoals English Breakfast, American Breakfast, Breughelontbijt, klassiek ontbijt en Healthy Food ontbijt. Middags kun je er terecht voor een lekkere quiche. De typische Engelse High-tea wordt geserveerd op reservatie. Soorten ontbijt hebben ze daar, van € tot 2€.


Die twee moet je zeker eens langsgaan als je kan. Economy hotel for business and leisure. Located near the Belgian coast it is the ideal hotel in the area with modern, comfortable rooms and free WIFI.


Park your car at our parking and explore the area thanks to the insider tips of our team, just ask the reception team about activities. Ons klassevol gerenoveerde hotel verenigt authentieke charme met hedendaagse luxe. De Nieuwe Haan is een gevestigde waarde in Diest. In ons historisch pand op de Grote Markt kan je genieten van lekkerste gerechten bereid met dagverse producten.


Ontbijt de haan

Onze badplaats is niet in één dag te ontdekken. Om dit gezegde kracht bij te zetten zorgen wij elke dag voor een heerlijk en uitgebreid ontbijt , als het ware onder de kerktoren van Klemskerke. Reviews Thank you for the very nice Service - for us and our.


Ibis de Haan gemaakt door TripAdvisor-leden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts