vrijdag 4 mei 2018

Overname horeca

Scheldewindeke - U-vormige hoeve TE KOOP die kan omgebouwd worden tot een BB Zeer mooie en rustig gelegen authentieke U-vormige hoeve met een bruikbare vloeroppervlakte van ca 3m², gelegen op ee. Deze goeddraaiende zaak met parkeermogelijkheid. PRO MAXX is een professioneel team van vastgoedmakelaars gespecialiseerd in horeca vastgoed.


Overname horeca

Pro-maxx streeft naar een eerlijk evenwicht tussen partijen in een vastgoedtransactie door een optimalisatie van de dienstverlening. Wij staan ondernemers in de horeca -, toeristische en vrijetijdssector bij met raad en advies, en zorgen voor begeleiding op maat. Goede locatie op een drukke winkelstraat. Het is een droom voor velen om een eigen horecazaak te bezitten. Maar wat komt er allemaal bij kijken als je een horecabedrijf wilt overnemen?


We zetten de tips en de valkuilen op een rijtje. Overname horeca voor meer informatie kijk horeca makelaar. Bedrijfsprofiel §De Onderneming is gevestigd in Vlaanderen en stelt mensen te werk. Wilt u een object aanbieden of bent u juist op zoek? Om toch alle horecamakelaars op de hoogte te stellen dat u op zoek bent naar een horecabedrijf, bieden wij u de unieke mogelijkheid om met één zoekopdracht maar liefst 1horecamakelaars over uw wensen te informeren.


STATION SCHIEDAM , in overleg. Advies op maat bij de overname van je handelszaak. Het spreekt voor zich dat alle communicatie tijdens dit proces via Turner verloopt.


Iedere overname is anders, dus is het steeds belangrijk om begeleiding op maat van de overlater te voorzien. Wij zijn nog voor het einde van dit jaar op zoek naar een overname kandidaat voor ons horeca verhuur bedrijf. Euro € 70Vraagprijs. Beauty Salon A – Locatie in het centrum van Almere prijs €75.


Overname horeca

Topkwaliteit horeca apparatuur - van horeca friteuses tot handdrogers en nog veel meer. Middellandplein 3 Rotterdam. Zelfs voor een enkele handdroger kunt u bij ons terecht. Antwerpen – chique ontbijt-lunchcafé (incl.


Terras) met adembenemend uitzicht op het dok aan het water – instapklaar over te nemen. Universal Mobilier vous propose depuis de nombreuses années tous les meubles dont vous avez besoin pour votre établissement. Découvrez dès aujourd’hui leur offre. Via dit platform kunt u vanaf slechts 2euro eenvoudig investeren in horecaconcepten. U ontvangt een mooi rendement en u ondersteunt hiermee een gepassioneerde horeca -ondernemer.


Horeca overname tearoom cafe. Hotel restaurant te koop in departement Lot Hotel met gastenkamers in een mooie natuurlijke omgeving met prachtig uitzicht over de campagne. U kunt uw gasten verzekeren van een rustig en ontspannen verblijf omdat zij omringd zijn door de natuur. VDS horeca makelaar adviseert u bij de koop, of verkoop van een restaurant, cafe, strandpaviljoen.


Direct ons laatste aanbod ontvangen? Coach Aan evaluatie en training van horecamedewerkers wordt vaak te weinig aandacht besteed. Ook al merken horeca uitbaters dat hun medewerkers niet optimaal presteren, toch ontbreekt hen vaak de tij de moe de motivatie of de ‘feeling’ om hieraan iets te doen. Overnames horeca in de regio Brugge en de kust - Alle zaken op een rijtje. Het bedrijf is gelegen in een woonwijk naast een grote supermarkt met vrije parkeerplaatsen.


Er zijn op korte loopafstand vier scholen gevestigd en nabij is ook een. Altijd de scherpste deals in professionele horeca , keuken en catering apparatuur! Met nieuws, praktische tips en bruikbare ondernemersinformatie.


Zeer gunstig gelegen horeca locatie in Paramaribo Noord te huur! Voor de creatieve ondernemer heeft deze locatie alles in zich om de “Business with Pleasure“ hotspot van Paramaribo Noord te worden! Geen goodwill of overnamekosten!


De overname van SAB Catering past in de strategie van Appèl om verder te groeien als bedrijfs- en onderwijscateraar in Nederland. Door deze strategische krachtenbundeling willen wij onze positie in de cateringbranche verstevigen en verder uitbouwen,” aldus Hans van Veen, algemeen directeur van Appel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts