donderdag 17 mei 2018

Groepsreizen 50+

Groepsreizen 50+

Wij bieden groepsreizen aan voor -plussers die graag in groep op reis gaan. Onze reisleid(st)ers reizen telkens mee vanaf het vertrek in België. Dat zijn professioneel opgeleide mensen met de nodige ervaring. PLUS is een indicatie die we geven om met gelijkgestemden te reizen.


Groepsreizen 50+

Plus single reizen voor groepsreizen met singles die net als jij graag op vakantie gaan in goed gezelschap, waarbij ze toch zelf kunnen bepalen wat ze graag doen en met wie. Vijftig plus reizen voor groepen, singles, of eigen keuze reizen. Groepsreizen plus reist naar de verenigde Arabische Emiraten. Heerlijke mix tussen cultuur en architectuur! Op deze pagina vindt u een uitgebreid overzicht single reizen voor , en plussers.


Het betreft hier single groepsreizen welke u online ( vanachter uw pc ) kunt boeken. Daarom zorgen wij ervoor dat op deze groepsreizen meerdere singles meereizen! Voor grotere en verdere reizen zijn de singlesupplementen vaak heel hoog. Wij zoeken met plezier voor jou een kamergeno(o)t(e). Dan is een groepsreis dé oplossing!


Zo bieden we onder andere reizen aan naar Gambia, Frankrijk, Turkije, Portugal en de Nederlandse Antillen. Dan zijn de avontuurlijke groepsreizen van Joker voor jou een uitstekende keuze. Je hebt de keuze uit twee reisformules: de avontuurlijke groepsreizen met Joker Avontuur, of de combinatie van avontuur met wat meer comfort bij Joker Comfort Editions.


Op singlereis: Samen met andere singles een land echt leren kennen, dat is het uitgangspunt van al onze single reizen. Nieuwe vrienden maken, andere singles ontmoeten tijdens een fantastische reis, daar gaat het om. Mooie groepsreizen met tal van excursies naar veel verschillende bestemmingen in Europa, Azië en Afrika.


Boek eenvoudig en voordelig op KRAS. Leukste single groepsreizen , last minute singlereizen en single vakanties. Ook als je als single een wintersportvakantie zoekt zoals ski vakantie singles Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Duitsland. Vier samen met andere singles gezellig vakantie op een ongedwongen manier. En voor een zeer scherpe prijs.


Single reizen boekt u eenvoudig op Kras. Wil je wat luxere verre groepsreizen maken, denk dan aan Sawadee en BaoBab. Uiteraard kun je ook goedkoop naar de zon, of alleen met plussers of bv hoger opgeleiden op vakantie. Ook vind je reizen voor actieve singles die van buitensport houden. De grotere reisorganisaties delen hun reis-gezelschappen in naar verschillende leeftijdscategorieën.


Tijdens alle groepsreizen die wij aanbieden, ben je gegarandeerd van een fantastische ervaring met een leuke groep vrijgezellen. We bieden groepsreizen aan voor -plussers die op zoek zijn naar reizen in kleinere groep. Dit met veel aandacht voor kwaliteit, met verblijven in verzorgde 4- en 5-sterren hotels. Het kan gebeuren dat er tijdens een rondreis uitzonderlijk een 3-sterrenhotel wordt aangeboden omdat er in dat gebied geen betere optie was. Alleen op reis gaan is leuk, single groepsreis of vakantie boeken is leuker, met aandacht voor wellness, yoga.


Voor een overzicht van al onze groepsreizen , klik hier! Wenst u ons programmamapje gratis te ontvangen per post? Wat de verre reizen betreft, zijn er een aantal reisorganisaties die zich hebben gespecialiseerd in single reizen en specifiek groepsreizen. Vraag nu vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan voor jouw groep vanaf personen.


Groepsreizen 50+

Voor de leukste single reizen plus, bezoekt u de website groepsreizen voor singles, o. Effeweg, Estivant, Goed Idee, Kras,Fox. Hierdoor ziet u snel welke rondreis het best bij u past. Leuke reizen organiseren naar steeds weer nieuwe bestemmingen, zodat we één of meerdere keren per jaar een paar dagen gezellig samen zijn. Welke vakantie kies jij?


SINGLES ONTMOETEN TIJDENS VAKANTIES. Je hebt zin in om veel te ondernemen, erop uit te trekken, op vakantie te gaan. Maar je vrienden zijn in een andere fase beland als jij: huis kopen, verbouwen, bezig met de kinderen, of het hoeft voor hen allemaal niet meer zo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts