dinsdag 8 mei 2018

Muziekschool volwassenen

Muziekschool volwassenen

Pianolessen voor volwassenen en jongeren (afzonderlijke groepen). Zangopleiding populaire muziek (pop, rock, soul) voor volwassenen. Wil jij muziek leren op een leuke manier?


Muziekschool volwassenen

Wil je meteen aan de slag op instrumenten? Ontdek hier de troeven van onze muziekschool. Onze hoofdfocus ligt op muzieklessen voor kinderen en jongeren, maar ook volwassenen vinden hun weg naar onze school! Muzieklessen voor volwassenen AMC - Algemene Muzikale Cultuur Van muziek houden en haar begrijpen is een rijkdom in uw leven. Dat lukt vast beter als je haar eigen taal kent, de manier waarop muziek tegen ons spreekt.


Beginner of gevorderde, bij ons krijg je muziekles op jouw niveau en kun je kiezen voor jouw favoriete stijl. We zijn gesloten tijdens alle schoolvakanties en op alle wettelijke feestdagen. De Kunstacademie is een school voor kunsten. Vanaf zes jaar kan je wekelijks les volgen in beeldende kunst, muziek en woord. Met de bouwstenen die de leerkrachten je geven, timmer je aan je eigen traject.


Leerlingen SAMWD Zottegem veroveren alle harten. Zo kan men in één woord de voorstelling ‘Niets’ omschrijven. Dag van de ontmoetingen op zaterdag november 25. Onze leerlingen gaan in grote of kleine groepjes.


Hier kunnen kinderen vanaf jaar, maar ook volwassenen terecht voor inspirerende muzieklessen. Denk hierbij aan muzieklessen voor het bespelen van een instrument, maar ook aan zanglessen en meer. Ars Musica stelt de muzikale deuren open voor kleuters vanaf jaar tot volwassenen van alle leeftijden! Doe ook mee en volg muziekonderwijs volgens onze bewezen methodieken! Muziekschool De Pinte, De Pinte (De Pinte, Belgium).


Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Er zijn geen verplichte leerprogramma’s, toetsen of examens. Je kan bij ons terecht voor zowel een speelse initiatie op verschillende instrumenten, een doelgerichte cursus, als voor een uitdieping over een specifiek onderwerp op jouw instrument.


Leer een instrument spelen, je stem gebruiken, of kies voor muziekcompositie. Op elke leeftijd kan je starten. Je kan bij ons terecht om je creativiteit bot te vieren, zowel beeldende kunst (bijvoorbeeld schilderen of beeldhouwen) en ook muziek (zoals zang of instrumenten), woord (voordracht) en dans. De muziekschool van Groningen heet VRIJDAG!


Muziekschool volwassenen

VRIJDAG is zo een jonge organisatie met een rijk verleden. Onze muziekdocenten hebben jarenlange ervaring. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u er tevreden mee bent.


In dit ensemble vind je veel oud-leerlingen en oud-leerkrachten aan de pupiter. Welkom op de site van de Gemeentelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans Wuustwezel. Kijk gerust eventjes rond!


U bent altijd welkom op onze concerten, evenementen, activiteiten. Of je nou wilt leren zingen, dansen, een instrument wilt leren spelen of wilt leren spelen in een band of orkest, alles is hier mogelijk. Ook als je nog geen noten leest.


Casa da Musica is een hedendaagse muziekschool te Oostende waar zowel kinderen, volwassenen als senioren muzieklessen op maat kunnen volgen. Van harte welkom in het Conservatorium Hasselt! Sta je te popelen om je artistieke parcours uit te tekenen? Volg een gratis proefles en krijg les van de beste gediplomeerde docenten in Amsterdam. Hallo, ik ben Dina en ik kom nu toch al enkele jaren naar de muziekschool.


Je leert hier veel leuke liedjes spelen en de leraren kunnen ook wel eens een grapje maken. Ik kom elke week graag naar de muziekschool en je leert hier ook mensen kennen waarmee je eens kan praten en lachen tijdens de les. All the world’s a stage, And all the men and women merely players” - William Shakespeare, As you like it.


Van groepsles tot privéles, minuten of een half uur, er is altijd een lesvorm die bij jou past. De Academie voor Muziek en Woord De Noorderkempen biedt Deeltijds Kunstonderwijs aan in zes gemeenten, Baarle-Hertog, Baarle-Nassau, Hoogstraten, Merksplas, Ravels en Rijkevorsel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts