maandag 7 mei 2018

Boerderijklassen school

Boerderijklassen school

Boerderijklassen GBS Kallo. Bekijk het bord boerderijklassen van vickybeggia op Pinterest. Het was meer dan geslaagd.


Aan alle ouders, kijken jullie maandag nog eens op school of er niets achtergebleven is? Bijlage 2_ medicatie op school aanvraagformulier. Vrije Basisschool Lentelan Roeselare.


We zijn een kleinschalige, eigentijdse katholieke basisschool, waar iedereen iedereen kent. Middags smaakte het eten zodanig goed dat de juffen content moesten zijn met de restjes. Na de middag bracht de huifkar ons naar de manège. Eerst kregen we wat uitleg over hoe we met de paarden moesten omgaan, wat we wel en niet mochten doen.


Reageren is niet langer mogelijk. Nog dagen en we staan met onze valiezen klaar om richting Wortel te vertrekken naar de Bonte Beestenboel! Om jullie al een beetje te verlekkeren komen hier al een aantal sfeerbeelden. Sunday School Crafts Therapy Centre Speech Language Therapy Pictogram Autism Sequence Of Events. Brief opvang kleuters tijdens schoolvakanties.


Vertelkaart voor kleuters. In het tweede leerjaar gaan we dagen op boerderijklassen ! We rijden met de bus naar De Keiheuvel in Balen. We krijgen daar de kans om de kinderboerderij te ontdekken op een educatieve, speelse en creatieve manier. Elke avond op boerderijklassen zullen we een berichtje achter laten op de ouderlijn, om jullie op de hoogte te brengen van al onze leuke activiteiten.


Boerderijklassen school

Daniël heeft gezien dat zijn broer daar goed aan het spelen is. Fatima zegt dat ze jou heel erg mist Sara. We willen ook maar even laten weten dat wij ook graag choco lusten.


Voor Matteüs graag zonder nootjes zegt hij. We missen jullie heel hard. U komt ons toch ook opwachten!


Neem eens een kijkje op deze blog bij: de boerderijklassen ! Zilverklassen: Schoolverlaters   Klas 10a   Klas 10b: Zeeklassen: Klim-op - School voor basisaanbod. Dag van de ouder: donderdag september. Kom een tas koff ie of thee. Veel plezier met het bekijken van de kiekjes! Gepost door Unknown op 10:54.


En we gaan nog niet naar huis. Valiezen in de bus en instappen! Bij de boerderij eerst de.


Ik kreeg van jullie school de kans om een hele week mee te gaan met de leerlingen van het 3de leerjaar en ben van plan om er een spetterende week van te maken. Ik doe alvast mijn best om een aantal leuke activiteiten en tussendoortjes in elkaar te steken en zal ook zoveel mogelijk begeleiden en helpen waar ik kan. Vanavond uitgebreider verslag! Iedereen kwam naar school in zoveel mogelijk laagjes kleding om het warm te hebben ! Gisteren is Eva met haar klas vertrokken richting Esen.


Wie won de fotoreportage ? Ze zijn er op boerderijklassen in het Hof de LIndenpoorte. Samen met onze vriendjes en vriendinnetjes beleven wij heel wat leuke momenten op de school , op uitstap of in het zwembad. Meer blogs van onze school.


KDe tovertuin peuters en 1ste kleuterklas. KDe Tovertuin - Derde kleuterklas. Wij gaan op boerderijklassen naar de Vierhoekhoeve in Gijzenzele. De boerderij is van de familie De Sutter.


Wat anderen zeggen Story Cut Outs to Support Teaching on What the Ladybird Heard - what the ladybird hear cut-outs, cutouts, display cutouts, images.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts