maandag 14 januari 2019

Langste man ter wereld turk

Langste man ter wereld turk

De man moet stappen met krukken, omdat zijn gewrichten niet de groei van de rest van zijn lichaam gevolgd hebben. Omdat hij zo groot is, is hij maar gestopt met school, en is nu part-time boer. Sultan Kosen, uit het stadje Mardin in het oosten van Turkije, is.


Langste man ter wereld turk

Kösen is zo lang omdat een tumor zijn hypofyse heeft aangetast. Hij is meter lang. Werelds langste man en de kleinste man op aarde hebben elkaar donderdag in Londen ontmoet. Langste man ter wereld.


Kosen was in Londen bij de presentatie van de 55ste editie van het Guinness World Records-boek. Dit e-mailen Dit bloggen! Zijn lengte van meter maakt hem ook de tweede langste man ter wereld , goed voor een vermelding in het Guinness Book of Records. Ik hou heel veel van Turkije en Turken”, zegt de lange man , die ook nog speler is van het nationale basketbalteam van Irak. Oekraïner is jaar geworden.


Vorig jaar ontmoetten de kleinste man en de langste man ter wereld elkaar in Londen tijdens de Guinness Wereldrecorddag. Met zijn meter was. De achttienjarige Thapa is de kleinste man ter wereld.


Dat zei hij woensdag in Londen, waar Guinees World Records hem presenteerde als opvolger van de Chinees Bao Xishun. Stadnyk werd afgelopen zaterdag ziek en bleef in bed liggen maar gleed uit toen hij er even uit wilde. Gesteggel om schoenmaat langste man ter wereld. VREDEN - Wie maakte de trouwschoenen voor de langste man ter wereld ? Schoenmaker Georg Wessels uit Vreden, zo bleek bij de rechtbank in Münster. Een van hen is Brahim Takioullah uit Marokko, hij is zelfs de op één na langste man ter wereld , hij is 2. Zijn collega Abdramane Dembele uit Ivoorkust meet exact 2. De Turk meet 2m4 de Indonesiër Suparwono is maar liefst 2mgroot.


Sultan Kösen, de grootste man ter wereld , is zondag oktober getrouwd. Als mensen zeggen dat ze jong moeder willen worden, hebben ze het vaak over een leeftijd van begin twintig, misschien zelfs eind tienerjaren. Maar er zijn moeders geweest in de wereld die nog veel jonger waren dan dat. De langste mensen ter wereld bevinden zich in Europa.


De 19-jarige Amerikaan meet nu meter – en hij. DEN HAAG Wie langer is dan meter en hondsmoe van de flauwe vraag ‘Is het koud daarboven? Het is mijn werk geworden. Leonid Stadnik was meter. De samenleving vanuit een Turks perspectief.


Guiness Book of Records te boek staand als de langste man ter wereld , kan met twee paar nieuwe schoenen van Georg Wessels uit Zutphen weer vooruit. Bij zijn geboorte woog Robert Wadlow pond en ons. Merve Dibo, die ‘slechts’ een lengte heeft van 1. En daarmee verdrong hij Bao Xishun (2m36) van de eerste plaats. Dat is frappant, omdat de meeste Aziatische mannen doorgaans niet groter zijn dan 1m65. Tandarts Max Lukas uit Offenbach heeft de langste mensentand ter wereld getrokken.


De hoektand is centimeter lang en de Duitser haalde het kleinood uit de mond van een Duitse patiënt met Kroatische roots die zich met hevige pijn in de praktijk van Lukas had gemeld. Nederlandse schoen voor langste man. Wel is de Turk nog op zoek naar een lief.


Langste man ter wereld turk

De één is bijna vijf keer zo lang als de ander: ’s werelds langste man en de kleinste man op aarde hebben elkaar donderdag in Londen ontmoet. Dat is door Guinness World Records bekendgemaakt. Hier is de langste man ter wereld.


De 26-jarige Turk is maar liefst 2mlang en heeft ook het. Om met de titel door het leven te gaan, moet zijn lengte wel nog officieel worden erkend. Niemand minder dan Sultan Keusen, de langste man ter wereld , deed vanmiddag het miniatuurstadje aan. De Turk is maar liefst meter lang en heeft schoenmaat 60. De 27-jarige Turk is onlangs door Guinness World Records uitgeroepen tot de.


Grootste man ontmoet kleinste man ter wereld. Eén is meter en centimeter groot, de andere is slechts 5centimeter lang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts