donderdag 31 januari 2019

Niet laten zien dat je online bent facebook

Als je niet in de stemming bent om te chatten en ook niet wilt laten zien dat je online bent , dan kun je de chatfunctie uitzetten en je online status verbergen. Dit betekent dat je online bent en geeft jouw contactpersonen het idee dat je beschikbaar bent om te chatten. Als je liever niet gebombardeerd wilt worden met chatberichten kun je op eenvoudige wijze offline gaan.


Niet laten zien dat je online bent facebook

Ik weet wel hoe ik de chatfunctie aan of af kan zetten, maar zou gewoon onzichtbaar willen zijn voor iedereen, zelf als ik online ben? Wil je dat niet , dan zet je de instelling van ‘iedereen’ naar ‘alleen ik’. Re: Hoe niet meer online zichtbaar op facebook ? Ik weet ook niet zeker of dat de optie is waardoor anderen niet kunnen zien dat je online bent.


Maar meer kon ik ook niet bedenken. Door rechts onderin te klikken op het kleine tandwieltje komen de opties tevoorschijn. Klik hier in het menu dan op. Niet al te best, als je dat nog niet eerder gedaan hebt.


Alle instellingen staan nu namelijk standaard op: ‘iedereen kan alles van je zien ’. Dat weten veel mensen niet , waardoor ze ongemerkt blootgesteld staan aan onbekenden. Je status, je profielfoto en wanneer je voor het laatst online was bijvoorbeeld. Onthoud dat teamleden niet hetzelfde betekent als paginarollen. Als je wilt laten zien dat je teamlid bent van een pagina, moet je al een rol als beheerder of redacteur hebben op een pagina. Meer informatie over hoe je kunt zien wat je rol is en hoe je rollen op je pagina kunt toevoegen, verwijderen of wijzigen.


In sommige gevallen wil je bij whatsappen juist anderen niet laten weten wanneer je voor het laatst online bent of online bent. De functie heet Chat ID en dit zorgt ervoor dat je , zonder dat je vrienden met iemand bent , gewoon met elkaar kunt praten. Let op: wanneer je jouw ‘Laatst gezien’ niet deelt, kan je ook niet de ‘Laatst gezien’ van anderen zien.


Niet te verwarren met ‘ Online ’ Wanneer je bij een WhatsApp contact ‘ Online ’ ziet staan, betekent dit deze persoon WhatsApp heeft geopend en verbonden is met het internet. Jouw contacten zien dus ook wanneer jij online bent. Welke mensen dat zijn, is mede afhankelijk van hoe de ‘tagger’ de publieksselectie heeft ingesteld. Toon je liever niet wanneer je online bent of wanneer je voor het laatst de app hebt gecheckt?


Dan kun je het eenvoudig uitschakelen. Instagram online status uitschakelen. Alleen het is dan niet meer zichtbaar wanneer je precies voor het laatst online bent geweest.


Maar als je online bent , zien anderen dat dus wel. Iedereen gebruikt WhatsApp. Dit is fijn, want je kunt zo altijd met mensen praten, maar aan de andere kant weet ook iedereen wanneer je online bent. Standaard zien anderen hoe laat jij voor het laatst WhatsApp hebt geopen en of je online bent. Je bent in Carihuela als Beheerders van deze groep: Carla, Marleen en Antonio heten iedereen van harte welkom Hier kun je vertellen of laten zien wat je leuk vind in Carihuela, wat je doet in Carihuela, waar je lekker kunt eten of feesten, waar je logeert of woont waar je op het strand ligt of zomaar iets.


Je had al even niet meer gedacht aan die schoenen, maar nu je dit ziet, denk je toch weer even aan ze. Je wil ze hebben, en bent jaloers op je vriendin! Dit werkt niet alleen met schoenen zo.


Er verschijnt dan een groen bolletje naast jouw naam. Maar wist je dat je ook offline kan lijken terwijl je eigenlijk online bent ? Als je iemand een bericht stuurt op WhatsApp (en dus online bent ) dan is de kans groot dat binnen een niet al te lange tijd die persoon ook online komt om je bericht te lezen of om jou een bericht terug te sturen. Leg de data van twee personen naast elkaar en je kunt zien of er een patroon ontstaat. Tenzij in die tijd dat je niet met hem bezig bent je daadwerkelijk met iets anders bezig bent. Beter dan hard to get spelen.


Wat die spelletjes (zoals het niet oppakken van je telefoon) laten zien aan een man is dat je een druk leven hebt. En dat hij zal moeten vechten voor een plekje. Als je van boven naar beneden veegt op je scherm, krijg je het notificatiescherm te zien.


Niet laten zien dat je online bent facebook

Druk op berichtgeving en je ziet hier alle berichten die je nog niet hebt gelezen. Laten zien dat je beschikbaar bent met je online status Let op: deze optie wordt momenteel uitgerold en is nog niet bij iedereen beschikbaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts