dinsdag 22 januari 2019

Vrouwen die het graag doen

Toen het gebeurde vond ik het niet zo erg, maar als ik eraan terugdenk is het toch best wel nasty. We leven graag on the edge, deel II. Dingen die alle vrouwen doen die mannen een beetje. Net als onze Amerikaanse collega’s van Women’s Health. Zij dachten dat het wel leuk zou zijn om een lijstje van dingen op te stellen die ze de moderne man graag zouden willen zien doen.


Vrouwen die het graag doen

Mannen doen graag stoer, over hoe behendig ze zijn in seks en hoe vaak ze het hebben. Jij als vrouw weet dat het met die behendigheid vaak wat tegenvalt, en iedereen weet dat mannen graag overdrijven. Want vanuit onze biologische drijfveer settelen we nog wel eens voor matige.


De een meer dan de ander, maar dat we het doen kunnen we niet ontkennen. Pornhub laat jaarlijks de cijfers zien en op welk type porno of sexy scenes vrouwen het meeste zoeken zal je. Je kan het zo gek niet bedenken, maar het gebeurt. Mannen spelen graag met hun penis, maar vrouwen besteden ook erg veel aandacht aan hun vagina.


Sinds de verbanning van veel te brede landingsbanen en grote oerwouden, doen vrouwen van alles met hun vagina. Mannen, keert terug naar uw oerinstincten! Dat schijnen de dames namelijk veel lekkerder te vinden.


Ook vandaag de dag nog, voelt een vrouw zich instinctief het meest aangetrokken tot de man die de grootste overlevingskansen heeft. Daarom vinden vrouwen handige mannen die zelf dingen kunnen maken en repareren sexy, en mannen die voor alles hulp in moeten roepen een stuk minder sexy. Buiten dat wil een vrouw vooral een man die goed voor haar is.


Vrouwen die het graag doen

Van de 5vrouwen die ondervraagd zijn, wil maar liefst 5procent meer seks dan ze nu hebben met hun partner. En zelfs procent van de groep zou graag drie tot vijf keer per week seks willen. Leen Dendievel: Er wordt omhooggepoept, ja.


Als die vrouwen dat graag doen , so what? Het is waar, mannen zijn uitstekende jagers. Dat verhaaltje kennen we nou wel. Hoe zorg je ervoor dat vrouwen ook moeite voor jou gaan doen en initiatieven gaan nemen om jou te veroveren?


De ideale positie voor vrouwen die hem graag het meeste werk laten doen. Jij gaat zo comfortabel mogelijk op het bed liggen (he, wat vervelend nou!) met je benen omhoog. Ik ben ervan overtuigd dat h makkelijker is voor vrouwen dan voor mannen. Waarom is het zo moeilijk te geloven voor vrouwen dat er ook mannen zijn die gein eerste instantie gewoon genegenheid en leuk gezelschap willen? Natuurlijk voelt het wel goe maar je bent er toch nog niet helemaal.


Denk niet heel de tijd dat je hem pijn gaat doen. Mannen hebben het graag dat vrouwen wat aggressiever zijn. Dat hebben zij gezeg wij niet.


Vrouwen die het graag doen

We kunnen ons best voorstellen dat er nu vrouwen meelezen die denken ‘wat een onzin’. Maar over het algemeen beschrijven deze vier punten aardig to the point wat vrouwen echt willen in een relatie: 1. We willen gewild worden. Het gevoel dat een man voor jou door het vuur zou willen gaan, dat hij er alles aan doet.


In zijn vrije tijd gaat hij namelijk veel liever om met vrouwen die hem plezier brengen, dan vrouwen die hem doen herinneren aan zijn evolutionaire taken. Want natuurlijk loopt het op dit moment allemaal door elkaar en kunnen mannen en vrouwen prima gelijk aan elkaar zijn. Maar die situatie bestaat nog geen tachtig jaar.


Deze vrouwen zorgen er namelijk voor dat hun oud en gelukkig kan worden. In tegenoverstelling tot de negatieve vrouwen die van elke mug een olifant maken. En hem voor alles en nog wat aan zijn kop zeuren. Mannen laten wel eens foto’s zien aan elkaar van de chick die ze net hebben gedaan. Een beetje opscheppen, dat werk.


Het gaat dan alleen wel om iets andere zaken. Mannen scheppen al snel op over het uiterlijk. Dit is voor vrouwen een stuk minder belangrijk.


Fantaseer hoe de vrouw van het stel het fijn vindt om te vrijen en vertel dit aan je partner. Vrouwen doen iets vergelijkbaars. Laat je partner dit bij de man van het stel doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts