donderdag 31 januari 2019

Taupe kleur muur woonkamer

Start the new year with a touch of new paint color. De kleur Taupe , is helemaal perfect voor op je muur. Het is een natuurlijke neutrale kleur die tussen het grijs en het bruin zit.


Taupe kleur muur woonkamer

Een taupe muur kan prima in de herfst maar natuurlijk ook voor de rest van het jaar. Herfstkleuren passen erg goed bij taupe. Omdat taupe een koele kleur is, is het mooi om daar warme kleuren bij de combineren. Ondanks dat taupe een donkere kleur is, geeft het geen saaie of donkere uitstraling. Taupe staat juist erg warm en aangekleed.


Je kan kiezen voor gordijnen of accessoires in deze kleur , maar taupe is ook een perfecte kleur voor je muur. Daar past een taupe kleur goed bij voor de muur achter de bank in een rustige en natuurlijke stijl en in combinatie met lichte kleuren op de overige wanden. Kies je liever voor een wat spannender geheel dan zou donkerblauw een mooie optie kunnen zijn!


Taupe kleur muur woonkamer

Ik help je daarom graag met een aantal interieur ideeen bij het inrichten van de woonkamer als het gaat om kleur. Ik heb weer veel voorbeelden van gekleurde woonkamers die je hopelijk inspireren. Woonkamer groter doen lijken. Schilder het plafond en de muren in dezelfde kleur om een ruimer gevoel te verkrijgen of geef het plafond een kleur dat net iets lichter is. Een kleurtje op je muren kan een wereld van verschil maken in je interieur.


Het is dan alleen wel belangrijk dat je de juiste kleur en plek kiest, want anders kan het helemaal verkeerd uitpakken. Taupe is een neutrale en veelzijdige tint die zich makkelijk laat combineren met andere kleuren, meent Isabelle. Tegelijk voelt taupe een stuk warmer aan dan gewoon grijs of wit en dat is wellicht de verklaring waarom het zo geliefd is. Een muur in taupe oogt simpel en sereen. Doe kleurinspiratie in de kleur taupe op voordat je je huis gaat veranderen.


Taupe kleur muur woonkamer

Als kleurstylist, kleuradviseur en kleurspecialist help ik je graag met kleuradvies op maat. De overige muren beneden waren tot nu toe wit. Flexa Expert kleur Taupe FE 204.


Kleur voor kijn woonkamer en gang. Vooraf de kleur op de muur in je kamer. Het ligt er maar net aan welke muur je hiermee schildert hoe dat uitpakt.


Wij vinden het een hele mooie kleur met een zachte en lieve uitstraling. Door combinaties te maken met je accessoires krijg je een heel mooi kleurenpalet in je woonkamer. Ik heb een taupe kleur bank gekocht en wil graag mn muur een nieuwe kleur geven (nu wit). Om een kleine woonkamer groot aan te laten voelen, maak je best gebruik van lichte kleurtinten.


Ik wil een kleur waarbij de bank mooi afsteekt en dacht aan een chocoladebruine muur. Een woonkamer die geheel wit geschilderd is heeft wel wat meer kleur en materiaal nodig in de decoratie en het meubilair. Om het geheel nog iets levendiger te laten lijken kun je ook een muur in de woonkamer een kleur geven die terugkomt in de accessoires.


Hierdoor zal de ruimte meer vierkant lijken. Probeer met grote kleurstalen of stoffen eerst uit wat in jouw huis het mooiste effect welke kleur taupe op muur en durf daarna te combineren met deze prachtige kleur taupe in de woonkamer of slaapkamer. Geen enkele woonkamer is compleet zonder een gezellige zithoek of sofa.


Het is een goed idee om de accentkleur op de muur achter de sofa te schilderen. Dan is de kleur subtiel aanwezig in de ruimte, zonder dat het opdringerig wordt. Om een ruimte in één keer een sterke verandering van sfeer te geven,is het een goed idee om met kleur op je muur te werken. Welke muur kleuren gaan we nemen? Dat is één van de eerste vragen die gesteld wordt bij een nieuw huis of de verbouwing van een huis.


De muren bepalen natuurlijk voor een groot deel de sfeer van je interieur. Of dat nou in de woonkamer , slaapkamer, badkamer, keuken of hal is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts