maandag 18 februari 2019

Kreeft en boogschutter

Voor zijn avontuurlijke karakter en enorme hoeveelheid aan energie moet hij eerst stoom afblazen door veel te reizen, alleen dan zou hij zich kunnen settelen. Boogschutter is een buitenmens. Of ze nemen het veel te persoonlijk op.


Af en toe een Schorpioen. Dit sterrenbeeld laat zich voornamelijk leiden door zijn emoties. Als ze op één lijn zitten met hun partner zijn ze in voor nieuwe experimenten tussen de lakens. Echter, is er geen echte klik, verwacht dan ook niet te veel van de.


U weet inmiddels om te gaan met dit soort veranderingen en het is niet langer beangstigend voor u. U heeft beiden behoefte aan veilighei stabiliteit en een stabiel huiselijk leven als basis voor uw individuele creatieve ondernemingen. Jij bent te relaxed en hij wil juist alles op zijn manier. Jouw sterrenbeeld: Tweelingen Goede matches.


Het liefst naar een hotel met alles erop en eraan. Ze houden er niet van om rond te trekken. Ik ben maagd en mijn vriend is en boogschutter het heeft ook te maken met je andere planeten mijn ascendant en maan zijn in boogschutter en zijn ascendant is stier en maan in kreeft waardoor hij minder flirterig is en trouwer van avontuur houd maar ook ervan houd om thuis te zijn afentoe zijn Venus is in schorpioen en de mijne in leeuw wat er. Zoals bijvoorbeeld: Wat kun je zoal verwachten als je gaat daten met een boogschutter -vrouw of sagittarius-man? Algemeen Probeer je vrienden en kennissen wat vaker te zien.


Probeer in je privéleven de balans op te maken, dat is hard nodig. Je moet alles op zijn beloop laten, anders jaag je bepaalde mensen. De sexuele relatie tussen Ram en kreeft zal er één van sterke lichamelijke aantrekkingskracht zijn. Ram kan sexueel in vuur en vlam raken van de kreeft en kreeft komt helemaal uit zijn of haar schulp. De planeten beloven stabiliteit in je liefdesleven.


Je wilt ziektes genezen, kweken, opvoeden en hebt een zorgzaam optreden. Andersom kun je je ook zorgen maken over je gezondheid. Je hebt meer dan een ander kans op populariteit. Niets is jou te dol, jij houdt van experimenteren. Ben je geboren tussen juni en juli en heb je altijd al willen weten wat jouw sterrenbeeld over jou zegt als persoon?


Hier vindt je gratis artikelen en interpretaties van de daghoroscoop en alle andere horoscopen die bij de sterrenbeelden horen. Een afwijzing geeft hem een negatief en hopeloos gevoel. In dit artikel vind je alles over het sterrenbeeld de kreeft in de liefde. Kreeft , deze is voor jou.


Zijn ze echter wel in relatie, dan kan de relatie stukje bij beetje sterker worden door serieus naar elkaars beleefwereld te kijken. Als dat wordt opgepakt, dan kan het heel mooi worden. Vechten is niet altijd prettig, en met name vandaag zou je daar veel moeite mee kunnen hebben. Toch zou je juist nu eventueel op de barricaden moeten staan, want er staan behoorlijk wat belangen op het spel. Je bent ook optimistisch over wat de toekomst moet brengen en dat zou je zeker ook moeten zijn!


Blijf zelfverzekerd en nieuwe kansen komen waarschijnlijk jouw kant op. Zolang de kreeften naar de heldere kant van het leven kijken, krijgen ze een mooi en goed jaar. In de mythologie wordt dit aangeduid als een centaur. Hij houdt van avontuur.


Kreeft en boogschutter

Diplomatisch en sociaal. De Schorpioen is geboren tussen oktober en november. Vastberaden, charismatisch en doelgericht. Beweeglijk, vrij en recht door zee. De Steenbok is geboren tussen december en januari.


Stabiel, serieus en onafhankelijk. De meesten zullen door de energie van Mars, die de hele week door de Weegschaal beweegt, in staat zijn sympathiek en sensitief met elkaar om te gaan. Op liefdesgebied is er dan veel avontuur en passie, maar ook in je carrière en op financieel gebied. Trouw, beschermen verzorgend en liefdevol, maar ook een tikkeltje overgevoelig en soms ongrijpbaar.


Hállo kreeft : het meest emotionele teken van de dierenriem. En dat heeft grote voordelen, als je die kreeftenschaal eenmaal hebt weten open te breken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts