zondag 3 februari 2019

Tips om verder te gaan dan zoenen

Zin om dit avontuur met mij aan te gaan ? Vergeet dan niet te abonneren, vind ik. Pas als je merkt dat er een reactie is, dat ze met haar tong tegen jouw lippen aankomt, is het aan te raden om verder te gaan met je tong. Alles mag tijd in beslag nemen, en een goede (tong)zoen zeker. Dit is een prima tip als je verder wilt gaan dan zoenen.


Door in zijn nek te kussen warm je hem op voor verder speelplezier. Elke man heeft een gevoelig plekje in zijn nek. Waar het zit, verschilt per persoon.


De komende twee tips gaan over de aanloop naar het zoenen. De tips die daarna komen zijn wat praktischer gericht en gaan over het zoenen zelf. Bij het lezen van de praktische tips wil ik je vragen je steeds bewust te zijn van de kalibratie.


Vraag je steeds af: welke techniek wil ik op welke situatie toepassen? Ik denk wel dat ik er klaar voor ben maar ja. Ik weet ook niet hoe het werkt bij een jongen of hoe het dan zou moeten. Probeer wel rustig te blijven wanneer je dit doet en probeer om jullie tongen op een rustige manier langs elkaar te laten gaan. Het belangrijkste van alles is dat je gewoon echt probeert te genieten van het zoenen dan komt het meestal vanzelf wel goed.


Het is niet aangenaam om met iemand te zoenen die verkouden is. Dit komt doordat het slijm vaak dikker is en soms zelfs vermengd met snot. Bovendien kan degene die verkouden is vaak niet (goed) door zijn of haar neus ademhalen en zou de ander er ook verkouden van kunnen worden. Poets je tanden Een goede mondhygiëne is natuurlijk altijd belangrijk.


Als je weet dat de kans groot is dat je gaat zoenen , besteed hier dan nog even extra aandacht aan. Als je geen tandenborstel bij de hand hebt kun je natuurlijk ook een kauwgumpje of mondverfrisser nemen. Als jullie lichamen eenmaal op een ontspannen manier rustig bewegen, dan zou je verder kunnen gaan met hem of haar op schoot te nemen, of om op elkaar te gaan liggen.


Naarmate het zoenen steeds sensueler wordt, is het belangrijk om altijd goed naar je partner te blijven luisteren, en om rekening te houden met haar of zijn behoeften en wensen. Buig voorover om te zoenen. Breng je gezicht langzaam naar dat van je partner, terwijl je zijn of haar blik vasthoudt totdat je op enkele centimeters afstand bent.


Tips om verder te gaan dan zoenen

Doe dan je ogen dicht en begin te zoenen. Ik was zelf ook maar had wel ff willen wachten. Weet je, je hebt nog jaaaaren om te oefenen met zoenen , dus waarom niet nog ff wachten? Voel je niet schuldig over dat je was, je weet nu alvast wat je wilt: goed zoenen dus!


Enne, liever twee jaar wachten op een goeie zoen, dan te snel gaan voor een slechte zoen. De beste technieken om een vrouw te kussen. Maar liefst tips om haar de tongzoen te geven die ze nooit meer zal vergeten.


Simpel ding dat je NOOIT moet vergeten voordat je lippen de hare raken. Hoe je ervoor zorgt dat ze door het zoenen opgewonden genoeg wordt om met je naar bed te gaan. De mannen die niet bang zijn om een vrouw te zoenen , daten net te veel vrouwen dan dat in jouw voordeel is. Ze zijn het zo gewend om vrouwen te versieren, dat je simpelweg van de velen zult zijn.


Althans, dat is de statistische waarschijnlijkheid. En ook al vinden ze je leuker dan gemiddeld. Dan gaan ze een paar keer met je naar bed. Ik weet niet hoelang jullie een relatie hebben maar ik zou niet na maand al dat soort dingen doen, maar dat is hoe ik denk, doe het als jij er klaar voor bent. Je kan het er met er over hebben, dan weet je ook of zij er aan toe is.


Tips om verder te gaan dan zoenen

Het is heel belangrijk om allebei je grens aan te geven en als je niet verder wilt gewoon stoppen. Meestal word je goed in zoenen door te zoenen. Maar als je te weinig vertrouwen hebt in je zoen vaardigheden of je hebt nog geen partner en wilt een beetje oefenen, dan kunnen een paar zoen tips handig zijn voordat je naar een date gaat. Er zijn verschillende manieren om te leren zoenen zonder een partner. NEE zeggen, en hem zeggen dat ze nog niet verder wil gaan dan zoenen al was ze met 1jongens naar bed geweest en was ze ipv wil dat toch ook niet gelijk zeggen dat ze zomaar alles goed zou moeten vinden!


Als je bovendien op een meer serieuze date bent, dan is dat misschien ook niet waar een vrouw op zit te wachten. Enkele tips om beter te zoenen. Als je in een situatie zit waarin je een vrouw best kan zoenen , dan moet je er natuurlijk nog wel voor zorgen dat je.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts