woensdag 3 april 2019

Kerst aan zee

Webcams en het weer aan zee. Universal Music Belgium. Kerst en nieuw aan zee. Boek dan dit 2-daagse aan zee en geniet aan de kust met een feestlijk kerstmenu erbij.


Kerst aan zee

Lekker een strandwandeling maken en samen genieten! Bekijk de kerstbrochure. Laat het je tijdens de kerstdagen aan niets ontbreken! Profiteer van onze kerstarrangementen!


Dat kan met dit 2-daags kerstarrangement in Wijk aan Zee! Na het ontbijt nog even een lekkere strandwandeling en u heeft dan de tijd voor u zelf. Een gezinsvakantie met kerst staat garant voor dagen vol gezelligheid en genieten: misschien zit u traditiegetrouw eerste kerstdag in de ochtend aan de kerstcadeaus of geniet u ’s avonds met elkaar van een heerlijk, uitgebreid kerstdiner? Hoe het ook zij, weg met kerst met het gezin betekent quality time met elkaar. Familiediner Gezellig als familie genieten van entertainment, diner en een kinderbuffet.


Na twee uitverkochte unieke concerten in het Rabo Theater legt Ancora opnieuw aan in thuishaven de Meenthe. Tijdens deze unieke avond zo vlak voor de kerst zullen de mannen van Ancora ondersteund door een geweldige 8-koppige live band een concert geven. Ook dit jaar viert u kerst bij Nautilus zoals u van ons gewend bent.


Dit jaar hebben we twee arrangementen voor u gecreëerd. U kunt op eerste kerstdag overdag genieten van onze kerstbrunch van 10. Lekkere maaltijden en een familiale sfeer maken van ons 3-daags gastronomisch verblijf al een feest op zich.


Proef de lekkerste gerechten tijdens een gastronomisch diner en trek eropuit om de omgeving te verkennen. Je overnacht in een comfortabele hotel waar het je aan niets zal ontbreken. Wij bieden je een ruime keuze nieuwjaarsarrangementen, veelal inclusief feestelijk diner op Oudejaarsavond. Heerlijk even er tussenuit tijdens Nieuwjaar en het voorbije jaar in stijl afsluiten.


Met een Oud en Nieuw arrangement in een hotel kun je naast alle feestelijkheden ontspannen wandelen in de bossen, de duinen of aan zee. Vier kerst aan zee via een extra voordelig eindejaarsarrangement Boek online. De kerstvakantie aan zee doorbrengen is een unieke ervaring boordevol gezellige activiteiten. Genieten van de warmste kerstmarkten, winterwandelingen maken, uitgebreid dineren in een van de vele toprestaurants en knallend oud en nieuw ingaan. Zilt aan Zee Beach Bedden.


Kerst aan zee

Garnwerd aan Zee is een unieke locatie voor eten en drinken in de provincie Groningen. Het ruim opgezette en toch intieme restaurant biedt ook een beleving op één van de terrassen aan het water. Geniet met uw gezin, familie of vrienden volop van de kerstsfeer in Egmond aan Zee. Er zijn nog enkele appartementen en vakantiewoningen vrij.


Mooie, gezellige, luxe, ruime en comfortabele vakantiewoningen die ook nog eens heel centraal gelegen zijn. Bergen aan Zee met vrienden, familie of zakenrelaties. Bergen’s meest zuidelijke paviljoen, gelegen op een relatief rustig deel en bij het activiteitenstran dus een ideale plek om bijvoorbeeld te SUPPEN, surfen of bodyboarden. Werken bij Jouw carrière begint bij Grand Hotel Huis ter Duin!


Alle leuke dingen van Zandvoort en het strandleven. Van leuke strandtenten, slaapplekken, koffietentjes en winkels tot strandyoga, strandspullen en duurzame initiatieven. Live muziek, mooie kerstversiering en tijd om even een kleine wandeling te maken over het nieuwe strand. Gelukkig is die tijd voorbij!


Wandelen, lekker eten, mooie gesprekken, genieten van een heerlijk kerstdiner en live muziek op mooie locatie aan zee. De agenda tijdens de eindejaarsperiode aan de Kust staat traditioneel vol met leuke activiteiten en evenementen. José zet de gast centraal in alles wat hij doet. Vanaf het bedenken van het gerecht, tot het van de gebruiken ingrediënten. Restaurant Comer by Polonio in Egmond aan Zee biedt u een culinaire beleving.


Voor een gezellige en sfeervolle kerst nodigen wij u ook dit jaar uit in ons hotel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts