woensdag 3 april 2019

Opendeur academie oostende

Het reglement is als bijlage ter inzage. Stad Oostende Adres Vindictivelaan Oostende Tel. Alle activiteiten en uitstappen in Oostende van het type Opendeurdag. Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later.


Kunstakademie Oostende. Colensstraat, Oostende. Onderaan rechts De Directeur Sorel G. Welkom bij de academie voor beeld of de stedelijke academie voor schone kunsten (SASK) van Sint-Niklaas. Hier helpen we je graag op weg om een interessante opleiding, toffe activiteit of de juiste leerkracht te vinden.


Gesitueerd in de binnenstad van het kunsthistorische Brugge, komen onze leerlingen dagdagelijks in contact met kunst en cultuur. Denk je klaar te zijn om een volledige opleiding te volgen? Boek je plaats voor een selectie en ontvang al het hele opleidingsprogramma. De Academie gaat nog eens uit de bol (of uit het vierkant).


School voor toegepaste kunst. Na de succesvolle editie van vorig jaar wordt de academie opnieuw omgebouwd tot danstempel. Breng ook jouw vrienden maar mee, de inkom is gratis en we gaan door tot in de vroege uurtje.


Een ruim aanbod aan dag- en avondopleidingen voor volwassenen in West-Vlaanderen. Onze academie maakt deel uit van het deeltijds kunstonderwijs (DKO) en biedt een reeks opleidingen aan waarin alle facetten van de hedendaagse beeldende vorming aan bod komen. Voor de leerlingen van de 3de graad en deeltijds stond op mei de sportdag op de agenda ! Op september laatstleden kregen een aantal leerlingen van ons Deeltijds een opleiding ‘Arbeidsongevallen’.


OAC buys new Aquila 211GX. Eén keer per jaar bieden we de mensen de mogelijkheid om ons Opvangcentrum achter de schermen te verkennen. De vraag is groot om niet allen eens de verschillende vogels die bij ons te gast zijn te kunnen zien, maar ook mee te maken hoe er gewerkt wordt. We leren jou de techniek, de praktijk, de theorie en de kunst van je vakgebied volledig te beheersen.


We zijn een Academie , geen school. Onze docenten hebben jarenlange ervaring in hun branche en delen met veel plezier hun vakkennis met jou. Er is een nieuwe Nieuwsbrief voor leerlingen, ouders en sympathisanten.


In principe heb je via mail een link ontvangen naar deze nieuwsbrief maar je kan hem hier in elk geval nog eens nalezen. Met wedstrijdverslagen, artikels, interviews en persberichten, en nuttige informatie voor de supporters. De oude vertrouwde kartonnen kaartjes verdwijnen. Deze kaart kan je gratis aanvragen via de website pcard. Deze lessen gaan door in de Parkschool in Mortsel, maar zijn ook bestemd voor leerlingen van andere basisscholen.


Ook dit jaar neemt Kaska dko deel aan OPEN ATELIERS. Hans Martens, directeur van de Academie , ging alvast een kijkje nemen tijdens de openingsdagen en brengt, ter voorbereiding van de (volzette) academie -studiereis in november, een uitgebreid verslag uit. Deze website maakt gebruik van cookies.


Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. All the world’s a stage, And all the men and women merely players” - William Shakespeare, As you like it. De academie nodigde nieuwe Herentalsenaren uit om model te staan voor een reeks portretten. De tekeningen, beelden en foto’s komen samen in de tentoonstelling Oogcontact.


Met kunstonderwijs en cultuureducatie trachten we zowel kinderen, jongeren als volwassenen een zo breed mogelijke culturele basis mee te geven. Berichten over Oostende geschreven door caroline Dewilde. Deze voorlopige website is niet geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Achter de schermen wordt gewerkt aan een nieuwe generieke (en mobielvriendelijke) website van Stad Gent. Fusion Academy biedt als snelst groeiende sportvereniging aan de kust al jaar kwaliteit en fun.


Een beweegmentaliteit binnen het gezin stimuleren door ouders en kinderen samen te laten bewegen blijft één van de prioriteiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts