vrijdag 3 mei 2019

Kerstmarkt oostende 2020

Bij Winter in het park wordt de gezelligste periode van het jaar, nog intenser beleefd! Dit heeft te maken hebben met de kustligging van Oostende. De stad Oostende steekt haar winter dit jaar in een nieuw jasje.


De kerstmarkt vindt plaats in het Leopoldpark, net als vorig jaar. Blikvangers zijn een lichttunnel met maar liefst 232. Ben je dan toch in Oostende ? Dan kan je aan je kinderen laten zien wat voor een sterke ijsbeer jij bent en deelnemen aan de Nieuwjaarsduik. Samen met duizenden andere deelnemers het ijskoude zeewater trotseren, het doet iets met een mens.


Wij gebruiken zowel cookies van onzelf als van derde partijen voor technische, analytische en marketingdoeleinden. Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Kerstmarkt overzicht met kerstmarkten in o. Een bezoekje aan de kerstmarkt van Antwerpen!


Het is sowieso geen straf om een dagje in Antwerpen te shoppen, maar als je het kunt combineren met de kerstmarkt. Moet je het zeker niet nalaten. Over de kerstmarkt in Keulen Keulen is sowieso een leuke stad om te shoppen, maar vanaf eind november is het er wel heel gezellig!


Op maar liefst zes pleinen in het centrum van Keulen is het dan kerstmarkt. De Kathedraal op het plein staat werkelijk te stralen! Samen met Oberhausen, Dusseldorf en Aken is de kerstmarkt in Keulen een bijzonder. De sfeer is nostalgisch en authentiek. De markt heeft leuke kraampjes waar je nog echte leuke kerstcadeaus kunt kopen zoals handgeblazen glaswerk, keramiek of houten speelgoed.


Keulen maakt elk jaar van de kerstmarkt een groots evenement. Zaterdag december - Ardooie. Bij “Winter in het park” wordt de gezelligste tijd van het jaar nog intenser beleefd!


Beleef een magische kerstperiode op de gloednieuwe kerstmarkt van Oostende. Een ijsberenclub uit Deinze vroeg aan het Oostendse stadsbestuur een uitzondering op het verbod om tijdens de winterperiode in de Noordzee te mogen zwemmen. Gentse Winterfeesten, eindejaar in Gent.


Het eindejaar zit meestal propvol etentjes, feestjes en familiebezoekjes. Om van de kerstsfeer te kunnen genieten, zou de gezelligste periode van het jaar heel wat langer mogen duren. Gezellige muziek en mooie lichtjes maken de kerstmarkt ook voor kinderen leuk. Aantal bezoekers kerstmarkt Aken Per jaar komen er maar liefst miljoen bezoekers naar de kerstmarkt in Aken. De meeste bezoekers komen uit Duitslan maar de kerstmarkt is ook populair onder Nederlanders, Belgen en Fransen.


De Leukste kerstmarkt van het waasland. Een gezellige kerstmarkt in het rustieke Kader van Belseledorp met een ruim aanbod van kraampjes. Bezoek de kerstmarkt in Oostende.


En waar kun je dan het beste heen gaan? Tijdens de koude wintermaanden is het leuk om eropuit te gaan! Natuurlijk naar de kerstmarkten! HotelSpecials heeft daarom hotels geselecteerd in Oostende op korte afstand van de kerstmarkt. Van zaterdag tot zondag december - Oostende.


Zo kun je optimaal de omgeving ontdekken en over de kerstmarkt struinen. Nadat je een warme chocolademelk of glühwein hebt gedronken, kom je tot rust in het hotelin Oostende nabij de kerstmarkt. Vergeet niet een souvenir mee te nemen!


Kerstmarkt oostende 2020

Late night Kerstshoppen in Oostende. Ook op de gloednieuwe kerstmarkt – Winter in het park – in Oostende kan je in aanloop naar de kerstperiode alvast komen genieten van een warme chocomelk met baileys, een jenevertje naar keuze of een portie churro’s. De magie van de eindejaarsperiode is te proeven in het Leopoldpark in Oostende. Elke dag zijn er nieuwe acties en magische momenten te beleven. Honderden kraampjes, duizenden lichtjes, indrukwekkende zandsculpturen en meterslange miniatuurdorpjes maken de ondergrondse beleving.


Of rijd naar een wintersportgebied en maak prachtige skitochten in de sneeuw. Ook een stedentrip is uitermate geschikt tijdens de kerstvakantie. Restaurant STORM - Oostende I Het resultaat van een voorliefde voor het vak, de zee en thuisstad Oostende. Op de Grote Markt staan er chalets met aan de ene zijde allerlei kerstartikelen en kunstvoorwerpjes.


Kerstmarkt oostende 2020

This event has been added to your Plans. Dagreizen met de bus op maat. Onze dagreizen kunnen op maat worden uitgewerkt voor familie-uitstappen, verenigingen, scholen of bedrijven. Neem gerust contact met ons op.


Op basis van uw wensen bezorgen wij graag een vrijblijvende offerte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts