dinsdag 7 mei 2019

Manieren van zoenen

Het voelt goe het is goed en het is op elk moment eigenlijk wel chill. Je kan zelfs aan de verschillende manieren zien of hij of zij je maar voor eventjes wil hebben. In de volksmond ook wel zoenen , bekken of tongen. Dit is een video van Ponkers, hét nieuwe comedy kanaal van Nederland. Degene die de engelen kus geeft wil voor de ander te zorgen en beschermen.


Het kan ook een teken zijn dat jullie elkaar vertrouwen. Knabbelende kus Zachtjes in elkaars lippen bijten zonder dat het gaat bloeden. Artikel met meer zoentips: ht. Tongzoen De tongzoen is een van de meest bekende en meest voorkomende zoen. Ben je uitgekeken op de doodgewone zoen of tongzoen?


Zoenen op nieuwe manieren. Wil je meer spanning in je liefdesleven brengen? Of je nou een beginner of een doorgewinterde zoener bent, je kunt altijd nieuwe soorten kussen leren.


Manieren van zoenen

X manieren van zoenen en wat dit over jullie relatie zegt Bijt je regelmatig op de lip van de ander tijdens een potje zoenen ? Dan hebben jullie schijnbaar een sterke en fysieke relatie, én je bent behoorlijk speels in de slaapkamer. Uitgelegd: verschillende manieren van zoenen én wat ze betekenen. Jij kunt nogal terughoudend zijn en wacht liever het perfecte moment af om toe te slaan. De Russische kus Vermaak jullie met een beetje vodka of andere alcohol op een ijsblokje.


De Australische kus Zeer toepasselijk. Die speelt zich Down Under af. Om die vraag te beantwoorden, heb ik een GRATIS eBook voor je geschreven waarin je exact leert hoe je haar vanaf het begin van je gesprek al zo opwarmt dat het zoenen niet meer dan logisch is. Als je eenmaal lekker aan het zoenen bent, kan je ook je handen gebruiken. Dan kun je tegelijkertijd de ander te strelen.


Maak een ontdekkingsreis naar de gevoelige plekjes van jou en je partner. Sommigen hebben de neiging om tijdens het zoenen je tong te ‘betasten’ met de tanden. Het begint met een zacht knapje, maar kan uitmonden in een reeks beetjes die best pijn kunnen doen.


Manieren van zoenen én wat ze betekenen. Is kussen op een eerste date goed of slecht? Waarom je je hoofd naar rechts buigt als je zoent. Advertentie - Lees hieronder verder.


Manieren van zoenen

Opent de ander zijn mond een beetje, glijdt dan met je tong naar binnen en zoek te tong van de ander op. Kronkel met de tongen om elkaar heen. Hoe je dit precies doet, maakt niet uit: er zijn geen regels voor.


Experimenteer met verschillende manieren van zoenen. Let op de reacties van de ander. Doe het eerst kort en kijk of de ander het ook.


Er is geen twijfel over mogelijk, je bent de liefdevolle zoener. Dat ruige gedoe met iets te veel speeksel is niets voor jou. De ideale zoen wordt in jouw ogen (of eh… mond) rustig opgebouwd naar een liefdevolle kus.


Geslachtsgemeenschap kan daar onderdeel van zijn, maar je kunt ook intiem zijn door bijvoorbeeld te zoenen , vingeren, aftrekken of met seksspeeltjes te werken. Het genot dat wij er aan ontlenen houdt verband met liefde en vertrouwdheid. Er zijn verschillende manieren om seks te hebben. We onderscheiden een aantal verschillende manieren van kussen. Zo hebben we de manier waarop we elkaar kussen ter begroeting bij een ontmoeting en de vriendschappelijke kus.


Deze vormen van zoenen benoemen we als ‘zakelijke’ zoenen. Het is dan ook de droom van tal van mannen, alsook vrouwen, om met haar te zoenen. Benieuwd hoe het zou zijn? Klik verder en ontdek de meest spraakmakende zoenpartijen van Katja en wie de gelukkigen waren!


Met zoenen kan je weinig verkeerd doen, maar als je het nog niet wilt moet je het zeker nog niet doen. Als hij het uit zou maken omdat je weinig ervaring hebt met zoenen dan zou het wel een heel rare jongen zijn, dus daar heb je dan weinig aan. Bij mij is dat in de fase van verliefdheid ook vaak het geval.


Ook bij mensen zonder autisme zorgt zoenen (vermoedelijk) voor een overweldigend gevoel, en ook bij hen zijn er mensen die om een of andere reden zoenen iets vies vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts