vrijdag 17 mei 2019

Wat willen vrouwen van 50

Je weet wat ze zeggen: the way to a woman’s heart is with words. Soms zit ik weleens verlegen om woorden. Gelukkig heeft James Elliot me weer een eind op weg geholpen.


Wat willen vrouwen van 50

Kijk maar eens wat er gebeurt met vrouwen die een nieuwe relatie krijgen of verliefd worden op een andere man. Bloedgeil zijn ze ineens. Naar een kapper gaan die er niks van begrijpt. Ze bestaan nog: vrouwen die denken dat je boven een bepaalde leeftijd een andere coupe moet aanmeten.


Lekker kort en pittig of zo. Ondanks dat we romantiek en seks heerlijk vinden, willen we soms gewoon op de bank hangen, vertellen over wat we zien op televisie, hoe onze dag was, met wie we hebben gepraat, wat er is gebeurd toen we naar huis gingen en misschien zelfs wel over het meisje achter de kassa van de supermarkt waar we zojuist boodschappen hebben gedaan. Veel vrouwen houden van ‘dirty talk’ Als u wel pap lust van wat vunzige praatjes tijdens de seks, en dit wilt. Leer psychologische tips, zinnen en technieken van flirtexpert Daan de Ram.


Net als onze Amerikaanse collega’s van Women’s Health. Zij dachten dat het wel leuk zou zijn om een lijstje van dingen op te stellen die ze de moderne man graag zouden willen zien doen. Janny van der Molen schreef het boek ‘Heldinnen’, een boek over vrouwen die hun hart volgen, hun eigen keuzes maken en zich door niets of niemand laten tegenhouden. Wij spraken haar over het belang van het hebben van een held(in) en natuurlijk over haar eigen heldinnen. Uit een recent gepubliceerd artikel van datingsite 50plusmatch blijkt dat vrouwen van boven de veelal op zoek zijn naar een jongere man.


In veel gevallen hoor je dat oudere mannen op jongere vrouwen vallen. Die stelling lijkt nu volledig omgedraaid. Op latere leeftijd willen vooral vrouwen geen vaste partner meer.


Van de single vrouwen van -jaar wil bijna procent definitief geen relatie meer, tegenover een kwart van de single mannen van die leeftijd. En aangezien we het hebben over wat vrouwen willen , zal ik het voor je verklappen: Persoonlijkheid en uitstraling. Ik zei ‘uitstraling’ …’niet uiterlijk’. Ook met kleding van de Zeeman kun je een goede uitstraling hebben. Uitstraling komt van binnen.


Na zitten mannen en vrouwen vaak beter in hun vel en weten ze beter wat ze willen Deze veranderingen betekenen geenszins het einde van een boeiend seksleven. Dan willen vrouwen blijkbaar lieve mannen die een hoop goede dingen doen. Met de juiste gedachte, ben je al halverwege met wat vrouwen in bed willen. Dit is het belangrijkste om te begrijpen: Mensen hebben seks om verschillende behoeften te vervullen. Begrijp daarom beter hoe vrouwen denken.


Mannen lijken minder kieskeurig dan vrouwen als het om leeftijd gaat. Ze vallen zowel op jongere als op oudere vrouwen. Vrouwen willen liever een iets oudere man.


Het bericht bereikt ons via een nieuwssite en zou afkomstig zijn van een Fins onderzoek. App met mij voor meer dan een leuk contact. Of je op zoek bent naar de juiste persoon dat hoef ik je natuurlijk niet te vragen als je in deze rubriek aan het kijken bent.


Wat willen vrouwen van 50

Ook daar verantwoordelijkheid voor neemt. Een van de meest aantrekkelijke aspecten van een man is dat hij staat voor wat hij vindt en zegt. We willen graag met iemand zijn die ongeveer evenveel zelfvertrouwen heeft als wij. Immers, we houden van mensen die hetzelfde zijn als wij. Maar als je een George Clooney in je leven wilt, betekent dit dat je eerst je eigen zelfvertrouwen omhoog moet.


Zoals eerder vermel hebben vrouwen de neiging om een man te zoeken die ouder is dan hen. Maar als het gaat over plezier beleven, kun je als jongeman heel wat fun hebben met oudere vrouwen. Veel van deze vrouwen hebben namelijk een relatie met een man van hun eigen leeftij maar hun seksleven zo goed als dood.


Zoeken naar uw match om mee te daten. Veel van die vrouwen zouden ook moeiteloos een man mee naar huis kunnen nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts