maandag 13 mei 2019

Kinderboerderij turnhout

De BBQ mag gebruikt worden van april tot september. Gebruik enkel de vaste BBQ. Stadsboerderij Turnhout.


De stad heeft er een samenwerkingsovereenkomst met footstep voor een sociaal economieproject. Openingsuren : Iedereen welkom op. Woensdag,zaterdag en zondag van 11. Tijdens de maanden juli en augustus alle dagen open van uur tot uur.


Kinderboerderij ’t Groenhof dompelt je helemaal onder in het echte boerenleven. Want bij ons mag je alles zelf uitproberen. Welkom op onze educatieve boerderij, een historische vierkantshoeve met ongeveer hectaren. Een boerderij in de Kempen is veel meer dan een paar koeien en wat hooi.


Kinderboerderij turnhout

Het is een plek vol geschiedenis en verhalen. Was de Kempen vroeger een ruw en droog landschap, door generaties van harde werkers is dit dorre land omgevormd tot een vruchtbaar gebied waar een grote diversiteit aan streekproducten vandaan komt. Kleuterstad Turnhout is een unieke overdekte binnenspeeltuin waar enkel kleine kindjes tot MAXIMUM jaar toegelaten worden. Heel de speeltuin is er speciaal op gericht om kleutertjes te kunnen ontvangen, dus grotere kinderen die heel wat heviger spelen en de kleintjes regelmatig omverlopen en pijn doen, vind je niet in onze kleuterstad.


De bonte beestenboel voor kinderen. De faciliteiten van De Bonte Beestenboel staan ter beschikking voor verenigingen, jeugdwerk, scholen en andere organisaties om workshops, evenementen, ateliers, weekendverblijf, vakanties, kennismakingsdagen, bezinningsdagen en dergelijke te houden. Website van de doe-mee-boerderij de viersprong in Kasterlee. Deze sprookjesvertelling begint en eindigt aan de kinderboerderij. Dat betekent dat wij mensen die niet, nog niet of niet meer terecht in het reguliere of beschermde arbeidscircuit een traject op maat aanbieden.


Lieve bezoeker , Hoe onze boerderij bereiken ? Kom ravotten bij Raf en Otje in Turnhout , de avontuurlijkste binnenspeeltuin van de Kempen! De grote jongens en meisjes, tot jaar, kunnen in onze indoor speeltuin klauteren op de Regenboogvulkaan, het piratenschip van Jack veroveren of de sleutel van de schatkist zoeken. De boerderijdag van De Brem wordt voor de derde keer georganiseerd. Dit keer in de lente, want dan is de.


De Troef staat in voor het onderhoud van de gebouwen en gronden. In de boerderij zijn twee ruime lokalen die verhuurd worden aan groepen tot personen. Bezoekers kunnen er elk weekend terecht om kennis te maken met het platteland. Met je kinderen een kinderboerderij bezoeken, je vindt een overzicht per gemeente en provincie van alle kinderboerderijen. Bij meerdere kinderboerderijen kan je ook verjaardagsfeestjes boeken, voor meer info check onze pagina over de verjaardagsfeestjes.


U komt aan alsof u in Zuid-Frankrijk bent, dankzij de groene omgeving, de mooie wijnranken en de rustige omgeving. Staatsbla balans, zaakvoerders, BTW nummer,. Oud- Turnhout is van oudsher een dorp met een uitstraling met zijn prachtige natuur, zijn Liereman, heide, vennen en bossen. Zijn historisch boeiende verleden, Sint-Bavokerk, priorij Corsendonk en diverse andere historische gebouwen.


Meer dan een eeuw geleden werden schilders al aangetrokken tot Oud- Turnhout en zijn prachtige landschappen. Trezemieke: Tussen onze koeien, paarden, ezels en geiten bieden we tal van activiteiten aan. Ook jongeren met een beperking kunnen hier terecht voor een nuttige dagbesteding. Op een ijskoude dag liepen ze kilometer door de Kempen om geld in te zamelen voor de kinderboerderij van De Brem in Oud- Turnhout.


Kinderboerderij turnhout

Met exact kilometer in de ­benen komen Tim Klaassen (41) en. Groenhof is geen openbare kinderboerderij met een cafetaria bijvoorbeel we werken alleen met reservaties. Toch staan de poorten van ons erf open voor wie eens een kijkje wil nemen. Maar bel eerst even vooraf en we spreken af wanneer je best langskomt. Welkom in onze kinderboerderij Het Karrewiel te Grobbendonk.


Ben je op zoek naar een leuk uitje met de hele familie, je vereniging of met je klas? Breng dan zeker eens een bezoek aan jeugd- en gezinsboerderij Het Karrewiel in Grobbendonk. Onze boerderij biedt je een domein vol mogelijkheden voor iedereen!


Kinderboerderij turnhout

Een dag vol plezier voor jong en oud!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts