maandag 6 mei 2019

Leuke plaatsen aan de belgische kust

De Belgische kust barst van de leuke , gezellige plaatsen. Het zijn perfecte bestemmingen wanneer je zin heb om een weekendje uit te waaien aan zee. En België is ook lekker dichtbij, je bent er zo.


Leuke plaatsen aan de belgische kust

Maar waar moet je zijn en wat moet je er doen? Dit zijn onze tips: de vijf leukste plaatsen aan de Belgische kust. Het is dan ook een aanrader om in het voor- of najaar te gaan: perfect om te genieten van een dagje ontspannen aan zee en een.


De Vlaamse Kust telt badplaatsen in kustgemeenten. Een diverse regio vol natuur, cultuur, beachlife en tal van recreatiemogelijkheden. Wij maken het je iets gemakkelijker en zetten de belangrijkste attracties van elke kustgemeente op een rijtje. Die woorden werden gesproken door onze Noorderburen, maar dat betekent niet dat ze waar zijn. Er is veel liefde voor onze Belgische kust , ondanks de ‘betonnen’ muur die langs de zeedijk staat.


We deden een kleine poll om eens te zien wat het mooiste plekje (lees: kustgemeente) van de Belgische kust is. Op deze manier kan je dan ook goed de kust leren kennen, maar je kan ook goed gebruik maken van de Kusttram om in een andere kustgemeente een bezienswaardigheid te bezoeken. De leukste plekken voor een vakantie aan de Belgische kust ! Ben je op zoek naar een leuke bestemming voor je volgende vakantie niet al te ver van huis? Denk dan eens aan de Belgische kust ! De kust van België is meer dan kilometer lang.


Je vindt hier diverse gezellige badplaatsen waar je kunt genieten van de zandstranden en de diverse. Met de camper naar de Belgische of Vlaamse kust , van Knokke tot De Panne Steden - Camperland Onder de Belgische Kust vallen de gemeenten gelegen aan de rand van de Noordzee, gelegen tussen Knokke, aan de Nederlandse grens, en De Panne anderzijds aan de Franse grens. Zij kunnen je ook advies geven over sfeervolle campings en plekjes waar je kan overnachten.


Aan de noordkant grenst deze bij Het Zwin aan Nederlan in het zuiden is het de plaats De Panne die bijna tegen de grens met Frankrijk aan ligt. Elke badplaats vanaf Knokke tot aan de Panne maakt onderdeel uit van dit beeldenpark. Sommige exemplaren maken een lugubere indruk en andere zijn weer overweldigend in uiterlijk of omvang.


Combineer een weekendje bij de Belgische kust met een bezoek aan Plopsaland De Panne of een bezoek aan een van de Vlaamse kunststeden, zoals Brugge, Kortrijk of Ieper. Er zijn tal van mooie plekjes bij de kust. Vakantie aan zee in Europa. Wat zijn de mooiste kusten in Europa?


Dit initiatief is een cultuurtoeristisch project aan de Belgische kust. Beaufort, het permanent beeldenpark aan zee. Om de drie jaar worden er een 30-tal beelden van nationale en internationale, hoofdzakelijke Europese kunstenaars tijdelijk in de natuurlijke biotoop van het kustlandschap gezet. De Haan is één van de mooiste badplaatsen aan de Belgische kust. Veel van deze hotels hebben een romantische open haard en een tuin waar u bij mooi weer kunt ontbijten.


Andere leuke plaatsen in de buurt: De badplaatsen in België. Welke bezienswaardigheden in de Belgische badsteden zijn de moeite waard? De kilometer lange Belgische Kust bevat verschillende gemeentes en steden, elk met hun eigen karakter.


Steden niet ver van de Belgische Kust of het strand: leuke dag met de fiets Niet zot van de drukte in Brugge dan hebben we enkele andere toppers voor jou die zelf nog minder ver rijden zijn en die zelf perfect haalbaar zijn om met de fiets naar toe te trekken. Alles is natuurlijk afhankelijk waar je precies logeert aan de Belgische Kust. De Lijn, de tram die rijdt van Knokke naar De Panne, vormt letterlijk de verbinding tussen de plaatsen die aan de Kust liggen.


We hebben de leuke , bijzondere maar ook niet te missen toeristische plekken voor je in kaart gebracht. Geniet van een heerlijk verblijf aan de Belgische kust. Ontdek de unieke badplaats die nog altijd de luxe en sfeer van de belle époque uitstraalt.


Dé topbestemming aan de Belgische kust volgens het reviewplatform Zoover is Nieuwpoort. Ontdek hier enkele topadresjes van de populairste badplaats van het moment! Nieuwpoort won de felbegeerde Zoover Award met een gemiddeld waarderingscijfer van 7. De vakantieverblijven staan aan de Belgische kust of aan de Noord-Franse kust. Het arrangement met Sealife geeft je de mogelijkheid om een dagje de kleurrijke vissen, zeesterren en angstaanjagende haaien te bewonderen. En een bezoekje te brengen aan de zotte zeehonden, de schattige pinguïns en de ondeugende otters.


Katwijk heeft een groot winkelgebied direct aan de kust. Bezoek dan Kijkduin waar u heerlijke wandel- en fietstochten kunt maken. Badplaatsen in de buurt van Amsterdam.


Leuke plaatsen aan de belgische kust

Amsterdammers bezoeken ze graag: de mooie plaatsen aan de kust om te genieten van zon, zee en strand en natuurlijk de vele strandtenten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts