donderdag 25 juli 2019

Programma feest op de dijk

Feest op de dijk is een gratis muzikaal event dat tijdens de zomer doorgaat aan de kust. Optredens van Vlaamse artiesten. In totaal staan er shows op het programma , waarvan de laatste op augustus in Middelkerke. Feest op de Dijk start in de late namiddag en gaat ’s avonds over in een volwaardig entertainmentprogramma waarbij het publiek wordt uitgenodigd om deel te nemen aan leuke podiumspelletjes waarmee ze waardevolle prijzen kunnen winnen”, zegt. Op een gezellige zomeravond de kraampjes van Bredene afschuimen.


De wekelijkse zomeravondmarkten in Bredene is er gedurende juli en augustus op alle vrijdagen van 17. De marktkramen bevinden in de Kapelstraat. Feest op de Dijk ’ is een jaarlijkse afspraak voor wie het kent, en wie nog nooit is langsgelopen, moet daar deze zomer werk van maken. Laat de zomer maar beginnen en als het kan mag er dit jaar evenveel zon zijn als vorig jaar, want dan wordt ‘ Feest op de Dijk ’ weer een voltreffer. De gouden formule van J19nu met muziek, de ondergaande zon en veel gezelligheid belooft ook dit jaar weer groots te worden.


Op juni is het feest voor de 43e keer op de IJsselmeerdijk bij Espel. Het wordt een interactief, avondvullend programma met veel entertainment. We spelen met het publiek spelletjes en tussendoor zijn er optredens van Lindsay, De Romeo’s, Swoop en nog leuke verrassingsgasten.


De Romeo’s, Lindsay, Herbert Verhaeghe, Thomas Julian en Filip D’Haeze komen deze zomer naar Feest op de Dijk. House of Entertainment zet deze zomer zijn traditie verder en trekt met het gratis animatieprogramma Feest op de Dijk opnieuw langs de Belgische kust. Het programma wordt vervolledigd door Filip D’Haeze en de West-Vlaamse zanger-accordeonist Thomas Julian, die met zijn heerlijke popschlagers de bezoekers een mooie avond zal bezorgen. Dankzij onze sponsoren en mediapartners is ‘ Feest op de Dijk ’ opnieuw een gratis gebeuren, waar je geniet van de muziek, meespeelt met toffe spelletjes, waardoor je met wat geluk naar huis gaat met een toffe prijs”, zegt Kris Bloemen van House Of Entertainment.


Daarnaast heeft de Nederlandstalige popformatie met grote hits als ‘Bloedend Hart’, ‘Als Ze Er Niet Is’, ‘Dansen Op De Vulkaan’ en ‘Mag Het Licht Uit’ altijd een garantie voor een groot feest op zak. Xemvn - Khoảnh khắc kỳ thú. In deze week worden ook de verschillende bogen door buurten en vriendengroepen opgericht.


Dat wordt op zaterdagmiddag afgesloten met een gezellig samenzijn onder de bogen in Oud- Dijk. Live optredens zijn een garantie voor één groot feest. De band opereert als een stomende machine waarbij nieuw werk en, inmiddels tot Nederpopklassiekers uitgegroeide hits als ‘Bloedend Hart’, ‘Als Ze Er Niet Is’, ‘Dansen Op De Vulkaan’ en ‘Mag Het Licht Uit’ voorbij komen.


Deze show is een samenwerking van Musis en Luxor Live. Het hart bloedt misschien anders, maar niet minder hevig sinds De Dijk voor het eerst van zich lieten horen. Als het golft, dan golft het goe al bijna vier decennia lang. Op de Havenfeesten in Blankenberge kan de bezoeker zich helemaal onderdompelen in de fascinerende wereld van de vissers en visserij.


Er is de havenkermis en een antiek- en brocantemarkt waar je tevens kan proeven van allerhande lekkers uit de zee. My crabgrass is not dying. Op het Scutefeest kun je je vergapen aan.


How to prevent and control crabgrass - Duration: 10:53. Evenementen weergave navigatie Bekijk als. Patronaat weer op zijn kop zetten! Dit concert is uitverkocht!


Programma feest op de dijk

Niet keer, niet keer, maar keer per jaar staat ’t Weitje in het teken van Feest in Ermelo! Traditiegetrouw wordt de zee te Wenduine gezegend op Pinkstermaandag. Centraal in het gebeuren staat het Heilig Kruis.


De legende, dat het kruis werd opgevist door Blankenbergse vissers, wordt op passende wijze met woord en muziek uitgebeeld. Lange tijd nadat een stormvloed het Oud-Wenduine had. Donderdag augustus was het feest in Restaurant de Dijk. Voor het komende seizoen sponsort de Dijk namelijk teams van RCL, de Vr MO15- MO15-en MO13-1. Aansluitend zal Vereniging Leefbaar Nieuw- Dijk de vrijwilliger van het jaar bekend maken.


Uitreiken geweren en intekenen voor de hesjes. Afhalen koningsparen bij Schutterskoning Remco Derksen aan de Smallestraat 32b. Gezamenlijk optreden van de majoretteverenigingen op het gemeenteplein.


Op de dijk In Volendam komt hij weer in contact met zijn jeugdvriend Chris, die zichtbaar voor het leven is getekend door de cafébrand. Johan was met hem in het café tijdens het oud en nieuw feest. Na al die jaren blijkt Johan nog steeds last te hebben van een groot schuldgevoel. Tijd heelt blijkbaar toch niet alle wonden.


De Oosterpoort en het einde is nog lang niet in zicht. Volgend jaar gaan we weer vrolijk verder met de ‘dubbel’ van De Dijk. Wij krijgen er nooit genoeg van!


Programma Zaterdag Zondag Toon alles. Lekkere opzwepende rock-n-roll is hun uitgangspunt maar ook country, blues, rock en gypsy komt aan bod bij deze band. Om het feest nog leuker te maken zijn er ook speciale ‘hebbedingetjes’ gemaakt en deze zijn voor iedereen te koop. Er is Zaandijk 5bier en een speciaal bier op fles van liter met een heel bijzonder etiket. Dit is te verkrijgen bij brouwerij Hoop.


Hiernaast zijn er mokken van Zaandijk 5(wit en geel), tassen en chocolade tabletten. Naar aanleiding van het jubileum maakte Henk van Dijk de compilatiefilm Uit de schatkist van 25. FEEST bij ASV De Dijk Kampioen van de 3e divisie zondag. ASV De Dijk is door het puntverlies van concurrent Westlandia afgelopen weekend kampioen geworden van de derde divsie zondag.


Door dit verlies hebben ze ervoor gezorgd dat de champagne zonder te spelen ontkurkt kon worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts