vrijdag 5 juli 2019

Verbeter je seksleven in 12 weken

Verbeter je seksleven is een online cursus die weken duurt. Door toepassing van Bijbelse principes kun je weer helemaal verliefd op elkaar worden, krijg je meer fysiek contact met elkaar en houd je samen een bevredigende seksuele relatie. Je bent weken zwanger en je baby is nu ongeveer centimeter groot en weegt zo’n gram. Zo pak je niet alleen de essentiĆ«le succesfactoren voor een gezond leven aan, maar maak je het ook gemakkelijker om gezond eten vol te houden! En door het slim combineren van gezond eten en bewegen in de verschillende fasen van SLIM, val je nog sneller af.


Je hebt de kleine al gezien en, als je geluk hebt, het hartje gehoord. De omgeving weet ervan, misschien komen er gefeliciteerd kaartjes binnen. Grijpen en duimpje zuigen. Wanneer je twaalf weken zwanger bent, zie je nog niet dat er al een echt kindje in je buik rond zwemt. Als je dat exact volgt, zou je binnen weken (dan volgt er namelijk een nieuwe inspanningstest) niveau hoger moeten zitten.


In mijn geval zal dat waarschijnlijk geen verschil maken, ik zal vermoedelijk op hetzelfde punt moeten stoppen en dus nog steeds in niveau zitten. Vanwege enorme succes zitten de groepen vol. Daarom hebben we het inschrijven op de wachtlijst tijdelijk stopgezet. Wil je weten wanneer je je weer kunt inschrijven, laat dan je naam en je e-mailadres achter. Zo verbeter je je seksleven.


De afgelopen weken bestond het dieet van je kleine uit melk, melk en nog eens melk. Maar nu je baby weken oud is, kan je binnenkort voorzichtig beginnen met het introduceren van andere voeding. Door deze oefenhapjes went hij alvast aan andere smaken en structuren dan melk, en jij ontdekt alvast wat hij lekker vindt. Vaak neemt de misselijkheid af als je zo’n weken zwanger bent.


Helaas kan je nog wel last houden van duizeligheid. Om dit te voorkomen is het belangrijk om je bloedsuikerspiegel in de gaten te houden. Ben je gewend om drie keer per dag te eten en eet je weinig tussendoortjes. Na weken zwangerschap is de basis van jullie kindje echt af, de belangrijkste organen en lichaamssystemen zijn gevormd. Het is nu vooral een kwestie van verder ontwikkelen.


Dit is helaas wel nog voor veel vrouwen een week waarin ze veel last hebben van zwangerschapskwaaltjes. Vergroot je zelfvertrouwen in slechts weken ! Je zelfvertrouwen is de basis voor een succesvol leven. Hoe meer zelfvertrouwen, des te leuker en makkelijker alles wordt.


TransVorm is ons afslankprogramma in groepsverband. Voor het verbeteren van je seksleven is het een goed idee om push-ups te gaan doen. Met de push-ups versterk je je romp, schouders, bilspieren en benen. Daarnaast worden je armen en borst sterker. Je seksleven kan op een behoorlijk laag pitje staan.


Troost je : straks, in de vierde maan trekt je seksleven vast weer bij. Veel vrouwen krijgen juist dan enorm veel zin om te vrijen. Rond deze tijd krijg je standaard een termijnecho aangeboden, om na te gaan hoeveel weken je precies zwanger bent.


Je bent weken zwanger en wat gebeurt er nog allemaal in je buik? De beste periode om een. Ook de stembanden beginnen zich te ontwikkelen. Een eerste stap richting de eerste woordjes Ik houd van je , Mama! Dan zal het afvallen vanzelf wel komen.


Zodra jij een gezond leef patroon hebt ontwikkeld dan val je vanzelf af en blijft het er ook af. Als je Het Dreambody Plan van weken of jaar hebt gedaan en je behaalde resultaten wil behouden of nog meer doelen wil bereiken, kun je doorgaan met dit jaarabonnement. Dan heb je een jaar lang toegang tot Het Dreambody Plan online programma.


Je kunt ook meteen voor een jaarabonnement kiezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts