donderdag 18 juli 2019

The platters only you andere opnamen van dit nummer

Watch and enjoy Engelbert Humperdinck songs. Verzamelnaam voor de Engelse en Amerikaanse amusementsmuziek uit de eerste helft van de twintigste eeuw. The Platters - Only You.


The platters only you andere opnamen van dit nummer

Conception and composition You Belong to Me is credited to Pee Wee King, Chilton Price and Redd Stewart. Met haar politiek-maatschappelijk bewustzijn en brede smaak onderscheidde ze zich van de concurrentie. Ze vestigde haar naam als jazzgrootheid met een ontroerende vertolking van George Gershwins I Loves You Porgy.


It involved Beth Gibbons floating in air, and a young boy. I Only Have Eyes for You : I Saw Mommy Kissing Santa Claus. Of John het leuk zou vinden mee te komen zingen.


Volgens May was John blij met de uitnodiging. Het stel vloog eerst naar Los Angeles, waar John Ringo helpt bij de opnamen van Goodnight Vienna en de Platters -cover Only You. Opmerkelijk reisden Julian en Cynthia, die nog steeds in New York verbleven, mee naar Los Angeles.


H to He, Who Am the Only One is the third album by the British progressive rock band Van der Graaf Generator. Bij het horen van ‘Between Me And You ’ kan ik mij bovendien niet van de mening ontdoen, dat bij het componeren van dit nummer , de muziek van Fleetwood Mac als model stond. Samen met het hoofdzakelijk akoestische folky ‘Room With A View’ zijn dit duidelijk de hoogtepunten. Vocaal zit het wel snor al is het Engels niet altijd even zuiver. Eenmaal op die eerste plaats beland waren de Platters niet meer uit de hoogste regionen van de RB Charts weg te slaan.


The platters only you andere opnamen van dit nummer

Iech bin van Hier menier. Met dit nummer kreeg Don Gibson zijn eerste erkenning als songwriter. Van dit soort melodieuze punkrockbands met een rauw randje gaan er voor mijn gevoel dertien in een dozijn. Frontman Kris Roe maakt op de één of andere manier nooit.


Daar werd hij opgemerkt door Robert Bylois. Daarna is er niet veel meer van dit duo vernomen en ging ieder zijn eigen weg. A - L´amour A La Francaise (2:58) Written-By - Velt, Sullivan, W. Het nummer wordt vaak Somewhere over the Rainbow genoem hoewel de juiste titel Over the Rainbow is. Ook zangers gebruiken deze intro, waarschijnlijk om de duur van het nummer te verlengen.


Crying in the Chapel is a song written by Artie Glenn for his son Darrell to sing. Bladerend door deze discografielijst valt op te maken dat nummers van deze LP nogal populair waren op Radio Caroline voor productiegebruik. De ouwe hield van Nederlandse artiesten. Johnny Jordaan, Tante Leen, Willy Alberti en zo, maar op een of andere manier waren er Engelstalige plaatjes in z’n verzameling terechtgekomen. De titelsong wordt gezongen door Nancy Sinatra.


Haar single komt niet hoger dan de 44ste plaats in de Billboard Hot 100. In ons land staat You Only Live Twice van Nancy Sinatra op de B-kant van de single Jackson. Dit duet met Lee Hazlewood de tiende plaats in de Top 40.


Vanaf vandaag is er weer een nieuwe aflevering van het maandelijkse programma Polka Time te beluisteren. De laatste van dit jaar, aflevering 7 met muziek van de nieuwe cd van Hank Haller, button box van Ron Pivovar, Een oudje van Johnny Pecon, een live opname van Kenny Bass en tenslotte nog een kerst nummer van Walter Ostanek. Aan de andere kant verandert de hitparade van een bron van irritatie en frustratie plotseling in een reden tot feestvreugde als een plaat het wèl goed doet. Een oorzaak van veel misverstanden rond de hitparade is een gebrek aan kennis wat zo’n lijst nu precies betekent en wat voor gegevens je erin kunt aflezen. Zij worden begeleid door het Metropole Orkest onder leiding van Dick Bakker.


De opnamen vinden plaats in de studio van het producers-duo Jochem Fluitsma en Eric van Tijn. Maar het origineel van Yazoo blijft het beste. Antoinette Beumer met hoofdrollen voor Carice van Houten en Waldemar Torenstra. Tijdens de uitreiking van de 3FM Awards in april verkiezen de luisteraars Anouk tot de Beste Zangeres en artiest met het Beste Album. Vanaf augustus werkt Anouk in de Verenigde Staten aan de opnamen van haar volgende album.


The platters only you andere opnamen van dit nummer

Eén van de eersten in deze sector, die dit inzag was Bill Haley, die onlangs in de Verenigde Staten tot king of rock ’n’ roll werd uitgeroepen. Sinds de eerste grammofoonplaat van Bill en zijn ‘Comets’ zijn er een dikke dertig opnamen op de markt verschenen, waarvan het meerendeel ’n recordverkoop heeft. Deze versie ligt lekker in het gehoor en neemt zelfs een door en door 50’s rocker als jullie redacteur mee. Uit andere huize is het jumpbluesy Take A Left, dat een voor Johnny gecomponeerd nummer is.


Dit nummer past heel goed in de trendy 40’s jumpblues revival van de laatste jaren. Bill Haley en zijn Comets komen natuurlijk het meest in beel met als gevolg dat nog in hetzelfde jaar de carrière van deze dertigers stokte. Je reacties, op- en aanmerkingen etc. FaceBook-pagina van Radio Duivenstraat (alleen voor leden).


De Radio Duivenstraat KNUFFELPLAAT van dit weekend: Voor een overzicht van onze programma’s kijk je in ons. Dit prachtig boek (uitgegeven t.g.v. de 90ste verjaardag van Toots Thielemans) kreeg ik voor mijn vaderdag. Hartelijk bedankt, zoonlief! My girl lollipop is Agnetha Fältskog. Opnamen van de tour bestaat uit het live album fase, uitgebracht in hetzelfde jaar.


Het werd gezongen door Bobbejaan Schoepen (Zie foto) maar in Nederland was er eveneens een succesuitvoering van dit nummer gezongen door ene Joop De Knegt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts