dinsdag 30 juli 2019

Travelbird doorstart

De website is waarschijnlijk snel weer in de lucht. Voor het personeel ziet het er. De curator heeft echter wel vertrouwen in een doorstart , zij het in afgeslankte vorm.


Eind oktober vroeg het bedrijf al uitstel van betaling aan. Daarover is dinsdag overeenstemming bereikt tussen de curator en de Britse Secret Escapes Group. TravelBird is failliet verklaard.


Het reisbureau neemt de. Dat is op verzoek van de bewindvoerder nu omgezet in een faillissement. Wel verliest het gros van de ongeveer 2werknemers zijn baan.


Vorige week vroeg het bedrijf surseance van betaling aan, maar dat is op verzoek van de directie omgezet naar een faillissement. De bewindvoerder hoopt dat de reisorganisatie in een afgeslankte vorm een doorstart kan maken. Dit is op verzoek van de bewindvoerder omgezet in een faillissement. Eerder werd voor het bedrijf al uitstel van betaling aangevraagd.


Volgens curator Jan Padberg van HVG Law is dit nodig om een doorstart in afgeslankte vorm mogelijk te maken. Vorige week werd er uitstel van betaling aangevraag deze is nu omgezet in een faillissement. De reisorganisatie gaat een doorstart maken onder Secret Escapes.


Travelbird doorstart

Van de 3medewerkers blijven er waarschijnlijk slechts over. Dit is volgens de partijen noodzakelijk in de zoektocht naar een oplossing. Padberg denkt dat het bedrijf van Dennis Klompalberts en Syman Jansma wel in afgeslankte vorm een doorstart kan maken. Afslanken voor doorstart.


Binnen enkele dagen hoopt hij daarover meer duidelijkheid te kunnen verschaffen. Volgens de curator is een doorstart mogelijk, mits in afgeslankte vorm. Maar hij betreurt dat er weinig van de. Hierbij onze Quotes van de Dag!


Travelbird doorstart

Zo laat curator Jan Padberg weten. De organisatie wordt wel een stuk kleiner. Naar verluidt blijven er van de 2werknemers nog ongeveer over. Reeds geboekte reizen kunnen gewoon doorgaan.


Vandaag laat het online reisbureau weten een doorstart te maken met behulp van het Britse Secret Escapes. Volgens Padberg zijn er meerdere gegadigden om het bedrijf in afgeslankte vorm over te nemen. We zijn nu nog aan het selecteren met wie we richting de eindstreep. Dat is volgens de partijen noodzakelijk in de zoektocht naar een oplossing. Exclusive Deals, Central Locations!


Save with Our Price Guarantee. Zes kandidaten doorstart. Die laatste denkt echter wel dat een doorstart goed mogelijk is. Das Unternehmen hatte seinen Hauptsitz in Amsterdam. Op verzoek van de bewindvoerder en de directie van de reisorganisatie is de uitstel van betaling die eerder werd aangevraag omgezet in een faillissement.


Helaas zullen er waarschijnlijk wel zeer veel banen verloren gaan. Er is geen mogelijkheid meer om reizen te boeken via de website. Garantiefonds SGR staat in voor de gedupeerde reizigers. In totaal proberen zij nu zo’n 50.


Er gaan waarschijnlijk niet meer dan van de oorspronkelijke ruim 3medewerkers mee. De belangrijkste onderdelen van de overname zijn de website, de eigendommen en de merknaam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts