donderdag 18 juli 2019

Rekenen oefenen groep 4

Inclusief scorerapport. Welkom op de groep pagina. Start met een 5-stappenplan, leer in stappen en haal medailles en diploma’s. Of kies een van de spelletjes of oefeningen om bijvoorbeeld tafels en minsommen te oefenen.


Rekenen oefenen groep 4

Door middel van verschillende oefeningen kunnen hier rekenen groep groep , groep groep en groep vaardigheden van de basisschool worden geleerd. Hier kan je rekenen oefenen om bijvoorbeeld beter in de klas voorbereid te zijn op de entree toets, tempo toets of de cito toets om zo een hogere cito score te halen. Redactiesommen groep oefenen , op deze website krijg je altijd weer nieuwe verhaaltjes! Zo leer je echt goed rekenen , ook bij de Cito toets!


Met opdrachten voor Men E4. Je leert de tafels van , en de tafel van 10! Dit zijn de tafeltjes die je leert met rekenen in groep 4. Deze rekensommen kan je op verschillende manieren oefenen. Onbeperkt taal oefenen. Het is hard werken in groep 4. De basis die in groep is geleg wordt met grote sprongen uitgebreid.


Rekenen oefenen groep 4

Het lezen zal aan het eind van groep vlot gaan. Met rekenen wordt er tot 1gerekend en worden de tafels geleerd. In groep worden met schrijven alle hoofdletters aangeboden.


Ook in groep worden er cito-toetsen afgenomen. Maak hier ook werkbladen met verhaaltjessommen. Bij de juf rekenen en citotoetsen oefenen voor groep 4. Oefeningen voor Men E4. Bekijk het bord groep rekenen van iadualc op Pinterest. Hier oefen je je woordpakket met leuke spelletjes!


Spelling oefenen kan ook heel leuk zijn. Over het tiental op de juiste manier! Dit is een spelletje op waar dit mee geoefend wordt. Online rekenen oefenen op tempo met allerlei rekensommen.


Doe mee met dit spel en kom in de highscores. In tegenstelling tot Squla en andere oefensites is oefenen op deze website namelijk helemaal gratis! Wil je meer rekenen oefenen ? Een overzicht van de stof voor rekenen groep , met links naar video uitleg, online oefenen en werkbladen. Optellen van hele getallen Automatiseren van het optellen van twee getallen onder de met als doel dat de leerling ze zonder verder nadenken paraat heeft.


Komen jullie ook het rekenen oefenen bij de juf in groep ? Je kunt hier allemaal oefeningen maken met betrekking tot geld op je eigen niveau. Kom je daarna ook nog even oefenen bij de andere oefeningen in groep ? Bekijk meer ideeën over Rekenen , Tafels oefenen en Tafels van vermenigvuldiging. Ontdek ideeën over Schoolkinderen.


Cito rekenen oefenen met verhaaltjessommen. Schoolkinderen Basisschool Basisscholen Schoolprojecten School. Groep , en 7. Hoe werkt de getallenlijn? In ons uitlegfilmpje laten we zien hoe de getallenlijn werkt en hoe je er gemakkelijk sommen mee kan.


Bekijk de checklist rekenen groep voor ouders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts