dinsdag 16 juli 2019

Programma waterfeesten donkmeer 2019

Ook dit jaar staat er heel wat leuks op het programma : een reuze speeldorp voor grote en kleine kinderen, straf straattheater, knotsgekke animatie, véél muziek en een knallend vuurspektakel boven het meer. Dit evenement lokt duizenden toeschouwers naar Berlare voor allerlei animatie op en rond het Donkmeer. Traditionele afsluiter is het grandioos Venetiaans vuurwerk.


Zomerfestival voor het ganse gezin op en rond het Donkmeer ! Waterfeesten - Berlare, Berlare. Met optredens, attracties en animaties voor. OPGELET : deze markt is voorbij ! Ontdekt de leukste attracties, het programma en de praktische info.


It is situated in East Flanders in the municipality of Berlare. There are boats and waterbikes for hire. At the north end a fountain is in the lake. Zin in een feeeestjeuh? Leef je uit in het speeldorp, laat je verrassen door de sfeervolle animatie en zing en dans met ons mee tijdens de vele optredens en DJ-sets.


Tickets op waterfeesten. Doorblader ons programma of download de pdf. Vind je een gedrukte versie toch handiger? Stuur een mailtje met je adres en we versturen een brochure per. Grote koppelwedstrijd op het Donkmeer zaterdag september om uur ‘t Brugsken.


Programma Zaterdag open. UITSLAG zaterdag JEUGD. Files are available under licenses specified on their description page. Verschillende VZW’s krijgen de mogelijkheid om eten en drank te voorzien.


VVV Donkmeer zal naar goede gewoonte weer aanwezig zijn op dit fijn evenement. De verhuur van de boten op het bevaarbare deel van het meer (met een lengte van km en een maximum breedte van 500m). Met een bootje varen om op een sportieve of ontspannen manier alle facetten van het Donkmeer te ontdekken.


Dit meer is hecare groot en bevindt zich grotendeels op het grondgebied van de deelgemeenten Overmere en Uitberegen. Travelers who wish to go shopping in Brugge for something other than chocolates, should be aware that the city plays host to a massive flea market three times a year. Veruit het mooiste meer in de wijde omtrek. We organiseren tal van activiteiten op en rond het meer om mensen binnen en buiten Berlare van onze natuurpracht te laten proeven.


Zomerparkfeest is a freely accessible, four-day cultural festival in the city center of Venlo. With more than 80visits over four days and a program of about 1acts, it is one of the largest Dutch festivals of its kind. Vakantiepark Delftse Hout also includes a terrace.


Guests can enjoy a drink at the on-site bar. Bike hire and car hire are available at the property and the area is popular for golfing and hiking. The Court of the Prince is 1. Rotterdam The Hague Airport is miles away. Onze vereniging heeft als doel kennis te verzamelen in verband met Overmere en dit zowel in het verleden als in heden. Er bestaat geen verleden tijd voor “swing”.


Deze jazzstijl weigert ouderwets te worden en kent vandaag zelfs een heuse renaissance. Swing, dat is niet alleen de onweerstaanbare ritmische drive achter veel jazzmuziek, het was ook dé popmuziek van de jaren dertig en veertig van de vorige eeuw. Maak jezelf of jouw club een profiel aan, zodat je de zaal en uren naar keuze kan reserveren. The Video Factory zorgde voor de live beelden vanaf het vliegende podium boven het Donkmeer. Later volgt het volledige programma.


De Berlaarse schandpaal is van het zuiltype, d. Het monument is geheel in blauwe hardsteen gekapt en heeft een globale hoogte van bijna 4m (917m om exact te zijn, zonder de bekroning). Kortoeen familiedag die je niet mag missen! Het dorpsplein van Uitbergen is een pittoresk pleintje dat enkele jaren geleden werd gerenoveerd. Van op het plein zie je de Sint-Pietersbandenkerk, het prachtige oud-gemeentehuis en de geklasseerde pastorie. Een driedaags feest op en rond het Donkmeer met ook dit jaar weer duizenden toeristen.


Dit jaar niet met één maar wel met vier muziekpodia en verder ook een kinder- en durfdorp, show op het water en naar goede gewoonte werd afgesloten met een knallend vuurwerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts