donderdag 4 juli 2019

Wat betekent het als een man je aanraakt

Kijk of hij zijn wenkbrauwen optrekt als hij naar je kijkt. Het kan heel subtiel zijn, maar veel mannen trekken hun wenkbrauwen een beetje op als ze een aantrekkelijk persoon zien. De neusgaten van een man kunnen iets openstaan als hij een aantrekkelijke vrouw ziet.


Wat betekent het als een man je aanraakt

Maar als jullie op een rustige plek zijn en hij nog steeds naar je toe buigt, betekent dit dat hij geïnteresseerd is in jou en alles wat je te zeggen hebt. Hij heeft zijn handen in zijn zij. Als je met een man aan het praten bent en hij wil met je zoenen, wat hij dan automatisch doet is dat hij zijn hoofd een beetje kantelt.


Het is een onbewust dingetje wat we eigenlijk allemaal doen wanneer we iemand willen zoenen. Stel, je hebt een man op het oog maar je weet niet zeker of hij je leuk vindt. Er wordt wel eens van mannen gezegd dat ze van duidelijke, klare taal houden. Maar als het aankomt op vrouwen… Blijven ze soms frustrerend vaag.


Hij zegt nooit recht door zee wat hij nou eigenlijk van je vindt. Je hebt het misschien niet in de gaten, maar als je hoofd op een bepaalde manier staat, breng je onbewust een boodschap over. Wanneer je hoofd rechtop staat, straalt dit zelfverzekerdheid en eerlijkheid uit. Wanneer je je hoofd tijdens een gesprek kantelt, laat het zien dat je geïnteresseerd bent in wat de ander te vertellen heeft. Dat is nu eenmaal hoe wij mensen werken: aanraking geeft namelijk een zeker signaal van intimiteit af.


Je kan er dus vrij zeker van zijn dat een chick je wel ziet zitten, als ze je vaak aanraakt. Als jij zegt wat je wilt, vraag dan ook eens aan je man wat hij wilt. Als jij duidelijk hebt gemaakt wat je wilt, dan is het zaak om dit samen te verwezenlijken!


Lees hier trouwens meer over waar mannen van houden: Onverwachte dingen waar mannen van houden. De lichaamstaal van vrouwen lezen bij het flirten. Zelfs in de oudheid wist men al dat je aan de bewegingen van een vrouw kunt zien of ze wel of niet geïnteresseerd is.


Zie afwijzing als een middel om de mensen uit je leven te filteren die je niet gelukkig maken. Zie het als een zegen en niet als iets wat je moet vermijden. Bouw aan de weerstand tegen angst voor afwijzing door herhaaldelijk mensen aan te spreken op straat, in de trein, in de lift.


Waar je ook bent, spreek mensen aan en blijf in contact. Als je de kikker echter in een pan met koel water doet, en het dan verhit, blijft hij er gewoon in zitten. Dus, als je een kikker in een pan water heet kan maken, kan je een vrouw heet maken door langzaam haar meer aan te raken.


Vind je het fijn als hij je aanraakt , dan kun je dit best bij hem ook doen. Lichaamstaal verliefde man , wat zie je aan hem? Hierbij moet je overigens een ding heel goed onthouden: van alle signalen die vrouwen kunnen geven als ze een man leuk vinden, is dit het signaal waarbij afwachten het meest uit den boze is. Want als je verzaakt actie te ondernemen als een vrouw seksuele toespelingen maakt, dan zal dat zeker gaan voelen als een afwijzing. Als je met een man op date gaat en hij laat aan het einde van de avond via whatsapp weten dat hij het gezellig met je von dan weet je dat je binnenkort een tweede date kun verwachten.


Sommige mannen hebben er moeite mee om je mee op date te vragen. Toch is het zo dat de neusgaten van een man iets verder kunnen gaan openstaan als hij een vrouw aantrekkelijk vindt, dus het kan zeker lonen om hier eens op te letten. Tip 2: Let op zijn lach. Je had waarschijnlijk al wel bedacht dat het een goed teken is als een man naar je lacht, maar over deze lach zelf kan ook nog een hele hoop gezegd worden. Deze signalen lichten al een tipje van de sluier op!


Als hij zijn benen kruist met zijn tenen in jouw richting, dan is dat een goed teken. Een man praat zelden over emoties. Gelukkig verraadt zijn lichaamstaal meestal wat hij echt voelt.


Als je deze signalen leert ontcijferen, kom je meteen meer over zijn karakter te weten en kan je. Maar of hij je dan echt leuk vindt om wie je bent? Je aanraking is dan even te veel. Als iemand onbewust jouw gebaren nadoet, betekent dit dat hij het gesprek als prettig ervaart en het eens is met wat je zegt.


Goed om te weten als je écht niet weet wat die man tegenover je nou bedoelt met zijn lichaamstaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts