dinsdag 23 juli 2019

Volgens synoniem

Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als ‘ volgens ’, met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Nederlandse synoniemen voor volgens - Interglot woordenboek. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. We hebben synoniemen voor volgens gevonden.


Zie hieronder wat volgens betekent en hoe het in het Zweeds wordt gebruikt. Zie alle synoniemen van volgens hieronder. Volgens translated between Dutch and English including synonyms, definitions, and related words. Synonievoorbeeldfunctie, kapstokfunctie, spilfunctie enzovoort. Synoniemen kunnen echter wel tot een ander register behoren.


In organisatiekundige betekenis: de functie (afdeling, organisatorische eenheid) die voor het voortbestaan c. Volgens ons gaat het ook dorpen overstromen waardoor duizenden hun woonst verliezen. Well, it is our understanding that it will also flood half a dozen villages, causing thousands of people - to lose their homes. Professioneel online puzzelwoordenboek voor het opzoeken van synoniemen, cryptogrammen, anagrammen, woordpatronen en klinkerloze omschrijvingen. Ontbrekende woorden kun je aan de webmaster vragen en desgewenst online plaatsen.


Woning en huis zijn synoniemen, maar ze hebben in nuance een verschillende betekenis. De correcte vorm is mijns inziens. Een synoniem van mijns inziens is naar mijn mening. Hoe Uber synoniem werd voor alles wat er mis is met Silicon Valley.


Waar Uber ook neerstrijkt - één ding staat vast: binnen no time is er gedonder, heel veel gedonder. Zijn achternaam staat nog steeds synoniem voor collaborateur en verrader. Verwijzen naar internetbronnen volgens de Leidraad.


Volgens synoniem

In de Leidraad voor juridische auteurs (hierna Leidraad) zijn internetbronnen onderbelicht. De Leidraad heeft wel allerlei vuistregels opgesteld die je langs moet gaan zodra je een bron van het internet gebruikt. Zo heeft bijvoorbeeld de bovengenoemde naam Taraxacum officinale hetzelfde type als Leontodon taraxacum L. Deze laatste is daarom een homotypisch synoniem van Taraxacum officinale.


Volgens de regels voor de botanische nomenclatuur zou Taraxacum taraxacum een tautoniem zijn en kan dus niet bestaan. Onzes inziens wordt vanouds als de beste vorm beschouwd. Bijvoorbeeld met een taakstraf of jeugddetentie. De rechter kan door het adolescentenstrafrecht het jeugdstrafrecht ook toepassen op jongvolwassenen tot jaar.


Volgens synoniem

Eén van de best verkochte managementboeken is ‘De Zeven Eigenschappen van Effectief Leiderschap’ van Stephen Covey. Het gaat over zeven ‘gedragingen. Lettris is a curious tetris-clone game where all the bricks have the same square shape but different content. Each square carries a letter. To make squares disappear and save space for other squares you have to assemble English words (left, right, up, down) from the falling squares.


HLN - Het Laatste Nieuws - Volg het nieuws op de nrnieuwssite in België, HLN. Over Van Dale Van Dale Uitgevers is de meest toonaangevende en gezaghebbende uitgever van woordenboeken in Nederland en België. Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers effectief te ondersteunen - op school, kantoor, thuis of op reis.


Volgens synoniem

Het product van een groenteboer wordt op de markt gebracht: Met een basis van vezels uit peulvruchten, wortelen enz. Onderzoek bij kinderen geeft aan dat de klassieke ‘quality time’ voor kinderen geen prioriteit is. Kinderen verwijzen wel eens naar typische activiteiten als ‘naar een pretpark gaan’, maar het beeld over wat kwaliteitsvolle tijd is, is voor kinderen veel meer verscheiden. Ander woord voor ‘ synoniem ’ gezocht. Gelijkluidend woord ontbreekt in onze taal.


Het Genootschap Onze Taal zoekt een ander woord voor ‘ synoniem ’. Volgens voorzitter Gert Haverkate is het ironisch dat uitgerekend voor het woord synoniem geen tweelingwoord bestaat. Helen Mirren is vanaf deze week te zien in het spannende drama The Good Liar, naast die andere acteerlegende Ian McKellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts