woensdag 31 juli 2019

Travelbird vacatures

Travelbird vacatures

Driven by a continuous pursuit of delighting our customers with enticing travel offers and disrupting the travel industry, we bring inspiration. We are an online travel agency with offers tailored to the consumer’s needs which change daily. Are you an expat looking for jobs in English?


Apply now on IamExpat Jobs. Avila Reizen biedt een nieuwe dimensie in maatwerkreizen naar meer dan bestemmingen binnen Latijns-Amerika, Azië en Afrika. Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van (exclusieve) individuele maatwerkreizen en bijzondere groepsreizen, naar drie continenten. Geen vacatures gevonden.


Personeel gezocht: Nationalevacaturebank. LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. Vacatures bij het leukste bedrijf van Nederland! Recruiter Ben jij altijd goed geweest in speurtochten?


Dan ben jij misschien wel de beste vertegenwoordiger van ons exclusieve merk! Populairste vacatures voor Travelbird in Nederland. Benut uw professionele netwerk en vind een baan.


Dagelijks nieuwe vacatures in Travelbird. Wij zijn op zoek naar een collega die ons komt versterken als Digital Product Owner voor Kras. Als Product Owner ben je continue bezig met het creëren van waarde binnen de KPI’s van jouw team. Dit concept slaat aan en zorgde binnen jaar voor een groei van naar meer.


TravelBird is een snel groeiend bedrijf in vakantie-aanbiedingen. Met een faillissement van Travelbird kunnen de ruim 2travelspecialisten die daar werken op zoek naar een nieuwe betrekking. De lokale techsector staat. Lush Nederland vacatures. Bekijk hier welke vacatures we momenteel open hebben staan.


Eerder werd voor het bedrijf al uitstel van betaling aangevraagd. Dit is op verzoek van de bewindvoerder omgezet in een faillissement. Het Britse Secret Escapes Group heeft de activa en activiteiten van het bedrijf overgenomen.


Stap in de succesvolle reiswereld van Corendon. Ondernemend en vernieuwend Corendon. Ooit begonnen als Turkije specialist. Nu één van de snelstgroeiende en toonaangevende reisorganisaties.


De International Travel Group in Den Bosch is een van de meest dynamische en actieve reisorganisaties van Nederland. De wereld is ons werkterrein en het is onze passie om reizigers ‘Experiences and Memories for a lifetime’ te bieden. Voer je e-mail adres in. Kun jij jouw commercieel denkvermogen goed combineren met analytisch inzicht?


Ben je ook nog eens uitstekend in communiceren? Hier vind je alle openstaande vacatures. De sleutel van de vooruitgang bij AfterPay is ontwikkeling en beweging. Bekijk vacatures bij de ANWB op vakgebieden zoals IT, Wegenwacht, Alarmcentrale, Retail, en diverse functies op het hoofdkantoor. Wanted: Marketing Manager Al ruim jaar is Travel Active dé specialist in Nederland voor educatieve en culturele uitwisselingen, zowel inbound als outbound.


Wil je bij Shoestring komen werken dan adviseren we je rechtstreeks te solliciteren op openstaande vacatures. Mochten deze niet aanwezig zijn en wil je toch een open sollicitatie (motivatiebrief, reiservaring en CV) sturen dan kan dat. Geef daarbij duidelijk aan waar je ambities liggen en waar je binnen onze organisatie aan de slag zou willen.


Travelbird vacatures

Dat ondervonden René van der Heijden en Rienk Stuive ook. Ze schreven er een handboek over met 2ongeschreven regels en wetten in de kantoorjungle. Er moeten honderd medewerkers weg bij de Nederlandse reissite Travelbird. Het gaat vooral om buitenlandse werknemers die op het kantoor in Amsterdam werken. Cata is dé site voor het kopen en verkopen van bijzondere objecten.


Elke week bezoeken miljoenen mensen uit heel Europa onze site om mee te bieden op de vele duizenden objecten die worden aangeboden. Ik sprak beide organisaties over artificial intelligence in de reisindustrie. Every day, we brush shoulders with incredibly talented and professional people.


People we’ve hired from all corners of the globe to bring us fresh ideas and help us deliver the best for our customers. Fulltime Rotterdam dagen uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts