maandag 2 maart 2015

Algemene kennis vragen moeilijk

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Quizvragen met antwoorden over algemene kennis. Volgens een oud gezegde leiden alle wegen tot een hoofdsta welke?


Wat is de meest populaire en bekendste auto programma? Van welke land was vroeger Winston Churchill premier? Welke munteenheid gebruikt men in Japan? Hoe noemt men de angst voor hoogtes? Hoeveel sterren heeft de EU vlag?


Vragen en antwoorden in de categorie algemeen. De leukste online quiz. Wat zijn de zintuigen van een mens? Ben je een echte allesweter?


Test je kennis over verschillende onderwerpen met deze testen en quizzen. We proberen het zo overzichtelijk mogelijk te houden door de vragen in verschillende categorieën te verdelen, o. Er zijn ook makkelijke en moeilijke quizvragen. De quizmaster moet je er zelf bij denken. Het nakijken mag je ook zelf doen. Maar het testen (en verrijken!) van je kennis gaat met onze online pubquiz zeker lukken!


Deze XL-voorbeeldquiz telt maar liefst rondes van vragen. Van algemene kennis tot muziek. In de categorie algemeen test je snel jouw kennis en kan je deze uitbreiden dankzij een leuke algemene kennis quiz! Wat weet jij over algemene kennis ? Hoe groot was de harde schijf van de eerste computer?


Hoe heet de Duitse vliegtuigmaatschappij? Bij welke computerspel. Bekijk hier vragen en antwoorden van de Levensloop Neteland. Kennedy hun het alleenrecht op het dragen van een bepaald kenmerk, dat hun de bekende bijnaam bezorgt. Als je op zoek bent naar quizvragen met antwoorden om zelf een quiz op te stellen, dan biedt quizplein je uitkomst.


Op dit moment staan er ruim 1vragen online verdeeld over tien categorieën. Thumbs up als je meer hebt. De perfecte hobby die je laat zien dat je nog veel moet leren! Een spel van vragen en antwoorden voor liefhebbers van triviale zaken.


Zelf gratis een quiz maken en samenstellen. Heb je algemene vragen nodig voor jouw quiz of wil je jouw algemene kennis testen? Hier kan je algemene quizvragen vinden en een online algemene kennis quiz spelen. In welk land werden voor het eerste de Olympische spelen georganiseerd? Iemand gaat uur slapen.


Probeer dan onderstaande vragen. U mag deze quizvragen gebruiken als u zelf een quiz organiseert. Veel kinderen vinden begrijpend lezen moeilijk.


Maar zoals kinderen verschillen, verschillen ook de oorzaken voor de moeite met begrijpend lezen per kind. Maak samen de vragen bij een tekst, dat geeft inzicht in wat het voor dit kind moeilijk maakt. De totale voorbeeldquiz bestaat uit rondes, met in totaal 1quizvragen. Geschiedenis en historische quizvragen met antwoorden, test je kennis met deze leuke kwisvragen.


Ronde 1: Algemene kennis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts