woensdag 4 maart 2015

Nieuwe dingen proberen in bed

Nieuwe dingen proberen in bed

Het eerste waar je waarschijnlijk aan denkt is seks en slapen, maar wij noemen met gemak nog een paar andere chille bezigheden voor in je nest. Op Reddit is eens goed gediscussieerd over wat je écht in bed moet doen in plaats van alleen maar te liggen stinken. De keuken is slechts voor het bereiden van maaltijden?


Je kunt er namelijk ook allerlei spannende dingen doen. Voor deze variatie van de Girl On Top laat je jouw partner met zijn bovenlijf over de rand van het bed ‘vallen’ terwijl jij bovenop zit. Daarom iets nieuws proberen.


Omdat we ons best kunnen voorstellen dat je bang bent dat je in een heel schimmig gebied terecht komt, waar de één dingen van de ander gaat vragen die onhaalbaar blijken te zijn en er dan dus verwijdering komt door onwil en onbegrip. Kortom, hoe bereid zijn jullie om nieuwe dingen uit te proberen in bed ? OT: Ik ben zelf best wel van nieuwe dingen uitproberen. Ik heb weinig zin om met een kamasutra elk standje uit te proberen (dat werkt in mijn ogen niet, seks hoort vanzelf te gaan) maar als we zelf iets bedenken wat ons lekker lijkt, waarom niet. Ideeën nodig om jouw dag misschien wel verrassend leuk te maken? Dit zijn nieuwe dingen om te proberen.


Geef een compliment aan een wildvreemde. Om nieuwe dingen te proberen , moet je soms jezelf overwinnen. Want wat ons bijna allemaal tegenhoudt, is angst voor het onbekende. Moed is als een spier die je regelmatig moet oefenen. Dus kleine dingen doen waar je een beetje bang voor bent, is de beste manier om uit je comfortzone te komen.


Net als onze Amerikaanse collega’s van Women’s Health. Zij dachten dat het wel leuk zou zijn om een lijstje van dingen op te stellen die ze de moderne man graag zouden willen zien doen. Waarom je beter geen Netflix-series kijkt in bed. Een Weegschaal is tolerant, niet veeleisend en vrij open-minded als het gaat om seks. Ze zijn bereid om nieuwe dingen te proberen en schamen zich niet voor wie ze in werkelijkheid zijn.


Ze kunnen ook zeer liefdevol en teder zijn als het gaat om romantiek en voorspel. Je zal niet teleurgesteld zijn als je met een Weegschaal naar bed gaat. Please try again later. Nieuwe dingen uitproberen.


Als je meer standjes wil proberen maar je hebt koudwatervrees. Stelt je partner voor om iets nieuws te proberen ? Ik zeg hier niet dat je lakleren laarzen moet aantrekken en tepelklemmen tevoorschijn moet halen, wel dat je moet openstaan voor nieuwe dingen. Ik heb een relatie met een toffe meid die in bed vrij uh, onderdanig is. Nu klinkt dat allemaal geweldig, op een probleem na. Ik voel me ongemakkelijk als ik nieuwere dingen wil proberen die buiten standjes e. Voor ons zijn het wel heftige weken van heen en weer naar het ziekenhuis.


Het is echt soms niet meer bij te houden, maar we proberen functioneel te blijven. Op één of andere manier lukt dat. Op weg naar de publicatie van mijn boek, dat nu bij de drukker ligt voor de eerste druk.


En zoals ik had beloofd onthul ik elke tien dagen een drietal punten van mijn lijst op weg naar mei. Ze is niet bang om nieuwe dingen te proberen in bed. Uit een vragenronde onder een groepje mannen bleek dat ze soms dingen die ze niet leuk vinden in bed niet vertellen, want ze willen voorkomen dat je blokkeert en nooit meer iets durft te proberen. Vrij op een nieuwe plek in huis.


Beloof elkaar om minstens een week of twee niet in bed te vrijen. Probeer het eens te doen op het aanrecht, onder de douche, of zelfs in je favoriete stoel. Je kunt de bank voor meer dingen gebruiken dan luieren en zappen.


Het kan geen kwaad om eens een kijkje in het hoofd van ‘de man’ te nemen om erachter te komen wat ze nu eigenlijk allemaal van ons verlangen in bed. Leren en nieuwe dingen proberen. Kies een recept dat je lekker lijkt, maar wat je nog nooit hebt geprobeerd en maak het voor jezelf. Schrijf je in voor een cursus die al een tijdje op je verlanglijstje staat. Rij een totaal andere route naar huis.


Nieuwe dingen proberen in bed

Lees een zelfhulpboek en breng de tips die je aanspreken in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts