dinsdag 10 maart 2015

Hoe zoen je iemand

Je kent het misschien: je hebt eindelijk beet en je maakt aanstalten om te gaan zoenen, dan besef je ineens dat je eigenlijk helemaal niet weet hoe dat moet. Je hebt hulp nodig, en snel! Wij gaan je alles leren wat we weten.


Artikel met meer zoentips: ht. Ik leg het je uit in simpele stappen. Volg de stappen en zoen met het meisje van je dromen! Wanneer is iemand een slechte zoener?


De meeste vrouwen zullen antwoorden geven als “Eentonig, saai! Jak, te veel tong”, “Ik weet het niet, te statisch ofzo” of “Ik voelde geen. Dit kan heel lastig zijn als je niet weet hoe je hier mee om moet gaan.


Als je leert hoe je het beste kunt communiceren met elkaar, dan zijn deze kwesties snel op te lossen. Voor het eerst met een jongen zoenen. Nu je de perfecte jongen hebt gevonden om mee te zoenen is het belangrijk dat weet wat je moet doen en hoe. Goed zoenen is belangrijk, maar gelukkig is het makkelijk als je de juiste gewoontes kent.


Sommige mensen vinden het een goeie manier om op een ijsje te oefenen. Het is wel kou maar je kunt je bewegingen oefenen. Bedenk voordat je aan de zoen begint of je partner. Hormonen in ons lichaam zorgen ervoor dat we ons tot anderen aangetrokken kunnen voelen als we iemand aantrekkelijk vinden. Als je verliefd bent kan het zelfs zo erg zijn dat je te vergelijken bent met een soort wandelende bom vol hormonen, die elk moment af kan gaan.


Hoe moet je tongzoenen? De simpele zoentips over hoe je moet zoenen. Pas de tips toe bij je volgende zoen om je zoen zo spectaculair en onvergetelijk mogelijk te maken. Zoals gezegd: goed zoenen kan ervoor zorgen dat hij verslaafd aan je raakt. Maar zoenen alleen is niet het enige element.


Laat zien wat je van plan bent en je begroetingspartner kan zich daarop voorbereiden. Weet wie je voor je hebt. Je beste vriend hoef je geen slappe hand te geven, zo hoef je je accountant geen boks te geven. Daar is een handig trucje voor.


Hoe zoen je iemand

En hoe vaker je dit trucje toepast, hoe harder hij uiteindelijk komt wannneer je wel tot het einde gaat. Vóór je dit doet, moet je hen vragen of het oké voor hen is om iemand te begroeten met een zoen. Jouw kind moet immers de kans krijgen om te kiezen hoe het mensen begroet.


Zij moeten beslissen of ze iemand willen begroeten met een zoen of met een handdruk. Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt. Of je wilt gewoon zoentips om geweldig goed worden in je zoen -skills zodat elke vrouw letterlijk aan je lippen hangt. Dit is alle voorbereiding die je nodig hebt.


Hoe zoen je iemand

Na je eerste oefensessie kom je terug naar dit artikel en kijk je wat voor verbetering vatbaar is. Deze cyclus blijf je herhalen, terwijl je net zo’n tongkunstenaar bent als ik. In ieder geval, laten we naar de video gaan. Hij besluit dan maar zelf een gedicht te schrijven om zichzelf en zijn vader buiten schot te houden.


Of hoe een niet eens gegeven kus verstrekkende gevolgen heeft. Zoen Niet Zomaar Iemand portretteert op een luchtige manier wat het onderwijs min of meer betekende in het Rusland van tijdens de Koude Oorlog. Hieronder een reeks artikelen (en video’s) met zoentips. Plaats je reactie bij een van de artikelen.


Als ik weet welke vragen je hebt kan ik vaker video’s uitbrengen over het kussen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts