vrijdag 27 maart 2015

Muziekacademie oostende

Muziekacademie oostende

We zijn gesloten tijdens alle schoolvakanties en op alle wettelijke feestdagen. Stad Oostende Adres Vindictivelaan Oostende Tel. Casa da Musica is een hedendaagse muziekschool te Oostende waar zowel kinderen, volwassenen als senioren muzieklessen op maat kunnen volgen. Kunstacademie aan Zee, Ostend.


Geniet van je pensioen Marie-Christine ! Portaalsite van het Stedelijk Onderwijs Oostende. All the world’s a stage, And all the men and women merely players” - William Shakespeare, As you like it. In september gaan de schoolpoorten opnieuw open en zullen heel wat kinderen zich op de baan richting schoolpoort bevinden.


Dag van de ontmoetingen op zaterdag november 25. Onze leerlingen gaan in grote of kleine groepjes. Wil jij muziek leren op een leuke manier? Wil je meteen aan de slag op instrumenten?


Ontdek hier de troeven van onze muziekschool. Onze hoofdfocus ligt op muzieklessen voor kinderen en jongeren, maar ook volwassenen vinden hun weg naar onze school! Openingsuren en contact. St-Petrus- en Paulusplein Oostende.


De Grote Post Oostende. Een nieuwe naam, een nieuw logo, een vernieuwde site voor een gevestigde waarde: de Stedelijke Academie voor Muziek, Woordkunst en Dans van Veurne. Zowel jongeren als volwassenen zijn welkom. Je wordt er opgeleid door professionele en enthousiaste leraars met een passie voor hun vak. In navolging van de muziekkorpsen van verschillende linie-regimenten die in Oostende gekazerneerd waren en vooral ’s zomers voor de plechtige en vrolijke noot zorgden, kreeg het Stadsmuziek zowel protocollaire als feestelijke opdrachten.


Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Het HAMW-team bestaat enkel uit gediplomeerde leerkrachten die stuk voor stuk rasartiesten zijn. Je vertrekt vanuit een gedegen basisopleiding, die op termijn aangevuld wordt met keuzevakken.


Terug naar startpagina. Er is een nieuwe Nieuwsbrief voor leerlingen, ouders en sympathisanten. In principe heb je via mail een link ontvangen naar deze nieuwsbrief maar je kan hem hier in elk geval nog eens nalezen. Het Laatste Nieuws telde op november geen 2aanwezigen op de 92ste IJzerbedevaart.


Muziekacademie oostende

Tijdens de week van november houdt politiezone Polder extra snelheidscontroles in de Schoorbakkestraat. Bij Metronoom leer je muziek door muziek te spelen, punt. Welkom op onze muziekschool voor jongeren en volwassenen. Niet eerst theorie dus maar meteen het instrument erbij en dit met muziek die jij zelf kiest of leuk vindt! Het Stedelijk Onderwijs van de stad Oostende telt twee DKO-scholen, hieronder krijg je een overzicht.


Neem zeker even de tijd om hun websites te bezoeken! Het ensemble staat onder de deskundige en artistieke leiding van Dominiek Reynaert. Reeds op jonge leeftijd had Dominiek een uitgesproken passie voor muziek. Na zijn studies in de muziekacademie van Oostende trok hij naar de conservatoria van Gent en Brussel waar hij zich specialiseerde in de Algemene Muziekleer en Piano.


Muziekacademie oostende

Tijdens deze toonweek laten onze leerlingen zich voor een eerste keer zien aan het publiek. Op onze leslocaties in Aalter, Beernem, Knesselare, Maldegem en Ruiselede zijn er gedurende deze week tientallen toonmomenten bij te wonen. Informatie over de academies voor beel dans, muziek en woord: welke studierichtingen en opties zijn er? Hieronder een lijst van conservatoria in verschillende landen. Alle ateliers nemen deel: tekenkunst, schilderkunst, keramiek, levend model en digitale.


Callboys seizoen en Monica Bellucci op de rode loper. Welkom bij de academie voor beeld of de stedelijke academie voor schone kunsten (SASK) van Sint-Niklaas. Hier helpen we je graag op weg om een interessante opleiding, toffe activiteit of de juiste leerkracht te vinden.


Ben je gebeten door muziek, gepassioneerd door dans of enthousiast met woord bezig ? Nous sommes heureux de vous accueillir sur notre site. Gesitueerd in de binnenstad van het kunsthistorische Brugge, komen onze leerlingen dagdagelijks in contact met kunst en cultuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts