maandag 23 maart 2015

Activiteiten bredene 2019

Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteiten plaats, zoals verschillende markten, folklore, muziekoptredens en diverse sportieve evenementen. Echter ook in de rest van het jaar wordt er een diversiteit aan leuke activiteiten. In de zomer geniet je er van het geanimeerde strandleven, maar ook buiten het seizoen lokt het spel van eb en vloed velen naar onze badplaats. Ontdek een greep uit het grote evenementenaanbod en kijk waar je dit najaar heen moet voor leuke agendatoppers. Een nieuwe veldritwinter is volop aan de gang.


Activiteiten bredene 2019

Bredene heeft ook als eerste een naaktstrand. De spannende avonturen in het veld doen vast weer heel veel kinderen watertanden om het zelf eens op de fiets in de modder te proberen. Daarom is er dit jaar de “Kids Cyclocross – jeugdinitiatie”.


Prices are based on 1-day travel. Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. These are the best fares found by travelers who searched TripAdvisor and a select group of our fare search partners in the past hours.


Ticket prices and seat availability change rapidly and cannot be guaranteed. Inderdaad een warme gemeente en badplaats ! Gratis zwemmen in ons verouderde zwembad bracht wat verkoeling. En men ook in het gemeentehuis het hoofd koel houden. Wie kan er goed tekenen, schilderen of grafitti spuiten, lees dan zeker onderstaand bericht en vereeuwig je talent #128512;.


Het gemeentebestuur en het autonoom gemeentebedrijf (AGB) slaan hiervoor de handen in elkaar. De Spiekpietjes are back in town! Dit jaar gaat de expo over het boek: Het Zilveren Belletje. Wie geen kaas lust kan een breugelschotel verkrijgen.


Vanaf Eind augustus organiseert Tennis Vlaanderen sinds vorig jaar een nieuwe interclub-competitie zonder eindronde, en enkel voor dubbels. Tijdens de zomermaanden is er uiteraard. Een activiteit combineren met een overnachting? Onze badplaats is niet in één dag te ontdekken.


Het terrein gaat open op zaterdag vanaf 16uen op zondag vanaf 15:00. De kinderweide sluit omstreeks 20u, daarna gaan alle geplande activiteiten op de hoofdweide door. Wij doen er alles aan om zorgvuldig en verantwoord om te springen met deze informatie. Zowel mevrouw Borderé als mevrouw Van Cauwenberghe en mevrouw Van Bossche stuurden ons gisteren in de loop van de dag foto’s toe. Wandeling door de Joodse beurt.


Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten. Er wordt sterk ingezet op straat- en kinderanimatie met een mooie mix van herkenbare muziek. Website van Stingrays VZW gebruikt cookies op deze website om uw surfgedrag aangenamer en makkelijker te maken. Door gebruik te blijven maken van deze website stemt u hiermee in.


Vanaf 13ugaan we van start op het Paelsteenveld naast het Staf Versluyscentrum en Minigolf De Parasol. IN SEPTEMBER OPNIEUW VAN START. Het was een hele beleving, treinen en nog wat wandelen en we waren er. Zeker geamuseer lekker warm en gezellig. Die Preise werden von unseren Partnern bereitgestellt und beinhalten den durchschnittlichen Zimmerpreis pro Nacht sowie alle Steuern und Gebühren, die zum Zeitpunkt der Buchung feststehen, anfallen und unseren Partnern bekannt sind.


Busuitstap kerstmarkt Düsseldorf. De Bredense jeugddienst voorziet opnieuw heel wat activiteiten tijdens de. Alle nieuwtjes kun je hier vinden of surf naar de schoolwebsite of klasblogs!


Comments (0) actualiteit Like De komende zomermaanden zullen er zoals ieder jaar weer vele activiteiten plaatsvinden. Aan de kust valt er altijd wel iets te beleven. We houden u graag op de hoogte van de activiteiten in de buurt via het infoscherm aan de ingang, de infomappen in de verhuureenheden of neem een kijkje op onze doen-pagina. Kameraadschap staat centraal.


Activiteiten bredene 2019

Meer informatie vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts