woensdag 11 maart 2015

Liefdesbrief voor je ex

Je weet dat je toekomst mooier kan zijn met je ex , dus is het zaak dat je alles aanpakt en dat je jezelf onder handen neemt zodat je weer aantrekkelijk wordt voor je ex , en je het contact met je ex kunt herstellen. Een handgeschreven brief aan je ex kan zeer zeker effectief zijn, maar er is een aantal regels waar je rekening mee moet houden. Een liefdesbrief is en blijft een geweldige manier om jouw gevoelens te verwoorden. Hoewel je brief aan je ex voor jou misschien perfect is, kan je ex sommige delen heel anders opvatten en ben je weer terug bij af. Lees daarom even deze dont’s: Te radicaal zijn.


Liefdesbrief voor je ex

Op het moment dat je iets risicovols wilt zeggen, nodig je ex dan uit voor een gesprek op een terras of in een koffiehuis. De Bedrock-redactie schrijft brieven aan de ex die hun leven veranderde. Om - ondanks liefdesverdriet, wrok of stille hoop dat het nog goed komt - hen te bedanken voor de levensles die ze leerden van de relatie of de break-up. Ga niet bij de pakken neerzitten, je kunt altijd iets doen. Zoals bijvoorbeeld een brief schrijven aan je ex.


Waarom je ex een brief schrijven. In de eerste plaats schrijf je een brief niet alleen voor je ex , maar zeker ook voor jezelf. Je kunt je gedachten, emoties, gevoelens beter verwerken als je een en ander op papier zet.


Liefdesbrief voor je ex

Hoe meer emotie erbij komt kijken, hoe moeilijker het wordt om je gevoelens op papier te krijgen. Omdat dat een feit is, probeert dit artikel je handvatten te geven hoe je de perfecte liefdesbrief kan schrijven. Welke vorm krijgt de liefdesbrief ? Omgaan met een obsessieve ex. De relatie mag dan voorbij zijn, maar je ex wil niet loslaten! Een paar dagen later belde je me op, of ik mee wilde naar het park.


Wat heb ik genoten van het eten, de gesprekken en natuurlijk van jou. Ik ben verliefd op jou, daarom schrijf ik je deze brief, om je te laten weten dat ik heel graag nog veel meer van deze gezellige en romantische avonden samen met jou wil. Omdat ik zelf geen mensen ken die schrijven ben ik hier terecht gekomen. Graag zou ik willen weten welke tips jullie hebben om zoiets zo pakkend mogelijk op te schrijven.


Ja, ik heb hier speciaal een account voor aangemaakt, ik heb een dilemma die ik niet met vriendinnen wil delen. Hieronder is een brief die ik heb geschreven voor mijn ex vrien waarvan we een jaar geleden uit elkaar zijn gegaan, nog keer mee in bed ben belan zonder echt te praten. Het achterlaten van kleine liefdesbriefjes is een leuke manier om een brede lach op het gezicht van je ware liefde te toveren.


Zelfs als er tijdelijke relatieproblemen hebben kunnen liefdesbriefjes hun ”magie” uitoefenen dus schrijven maar…. Mét achtergrondmuziekje, voor wie wil. Samen met ex -radiocollega Herbert Bruynseels – die de mannenstem voor z’n rekening neemt, schrijft Nathalie een tekst die ze nadien inlezen. Of stel je voor : je vindt op zolder bij je ouders oude liefdesbrieven terug en je verrast hen met een opname.


Het is pijnlijk maar waar, maar je moet actie ondernemen voor het te laat is zodat je ex niet al iemand anders heeft. Je moet snel handelen maar wel op een manier die werkt. Natuurlijk mag je ook oefenen in Word op je computer, dan kun je de eindversie altijd nog mooi overschrijven tot een handgeschreven brief. Hieronder een aantal vragen die je jezelf kunt stellen (en bespreken met je ex ) voor je weer een relatie met hem of haar instapt.


Tips en teksten voor het schrijven van een liefdesbrief Je hebt een mooie kaart gekocht voor je Valentijn en nu zit je maar wat voor dat lege blad uit te staren. De muze wil maar niet komen om wat je voelt ook onder woorden te brengen. Laat je inspireren door deze teksten om je geliefde op februari te laten zien wat je voor hem of haar voelt. Daag jezelf eens uit en schrijf je gevoelens op papier, want je geliefde verdient het! Liefde is … een oldschool liefdesbrief schrijven Het lijkt soms moeilijk om je gevoelens voor iemand te beschrijven, en al zeker op papier.


Deze tips kunnen je helpen! Net op tijd voor Valentijn gieten vier schrijfsters hun mooiste woorden in een oerdegelijke liefdesbrief. Je ex uit je leven bannen: wat doen we met relatiesouvenirs?


Dat uit elkaar gaan geen pretje is, blijkt wel uit het feit dat één op de vier nog altijd waarde hecht aan ‘souvenirs’ van de relatie. Maar weinig mensen trekken echt een radicale streep door de relatie. Maak het de ander zo gemakkelijk mogelijk, door een rustige en neutrale locatie te kiezen om met elkaar te praten. Dit artikel richt zich op verjaardagswensen voor geliefden.


Voor originele en grappige verjaardagswensen voor vrienden en kennissen kun je terecht in het artikel Leuke en originele verjaardagswensen. Ik hou van jou, en ik wil dat je weet hoe gelukkig ik ben dat ik jou heb. Romantische zinnetjes voor op verjaardagskaarten.


E-in-vragen exploreer je binnen het referentiekader van een ander. Je vraagt door, je concentreer je volledig op wat een ander zegt zonder je eigen mening er bij betrekken. Heb je nog geen cadeau voor Valentijn en moet je last minute nog iets verzinnen?


De snelste weg naar het hart van je geliefde kan een eenvoudige brief zijn. Dat bewijst Johnny Cash die aan zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts