donderdag 26 maart 2015

Instagram account van iemand anders verwijderen

Instagram account van iemand anders verwijderen

Als je de dienst niet meer gebruikt, of als je besluit dat je je content liever toch niet op het internet wilt hebben staan, dan kun je je account tijdelijk deactiveren of permanent verwijderen. We reageren uitsluitend op rapporten van degene van wie een nepprofiel is gemaakt of van een vertegenwoordiger van degene van wie een nepprofiel is gemaakt (zoals een ouder). Als iemand zich voordoet als iemand die je kent, kun je deze persoon aanmoedigen dit aan ons te rapporteren.


Lees je deze procedure omdat je het account van een overleden dierbare wilt verwijderen , dan is het misschien een overweging om in plaats daarvan te kiezen voor een herdenkingsstatus. Dat moet je dus via de website doen. Als je je account wilt verwijderen omdat je je inloggegevens niet meer weet, lees dan eerst onze How To over het herstellen van je wachtwoord. Na het verwijderen van je account dan zal je profiel en alles wat je geplaatst hebt voor altijd verwijderd worden. Is er een mogelijkheid om dat account te verwijderen.


Het verliezen van een dierbaar persoon is nooit gemakkelijk. Alle emoties die op je afkomen en je zult eventueel persoonlijke zaken moeten regelen zoals het organiseren van de begrafenis. De website heet InstaHack.


Als een account is opgezet met de bedoeling een andere persoon te pesten of lastig te vallen, of als een foto of reactie is bedoeld om iemand te pesten of lastig te vallen, kun je dit melden. Het is een roze, oranje, geel en paars icoon van een camera die gewoonlijk op je startscherm staat. Als je een Android gebruikt dan kan het ook in je map met andere apps staan. Klik in het linkernavigatievenster op Gegevens en personalisatie.


Tik in het venster Je gegevens downloaden, verwijderen of hier een plan voor maken op Een service of je account verwijderen. Als je de activiteit op de pagina niet herkent, zoals een locatie of toegangstype, heeft iemand misschien toegang tot je account als gevolg van phishing of malware. Wijzig je wachtwoord onmiddellijk. Volg de beveiligingstips voor Gmail om je account te beschermen. Daarna kun je probleemloos een extra account aanmaken en toevoegen.


Instagram wat door elkaar gebruikt. Klik vervolgens op de profielfoto en je zit meteen in hun story. Deze start direct met afspelen. Klik op de foto of video om verder in de story te gaan.


Make sure to provide all the requested info, including a photo of your government-issued ID. Daarom kan de gebruiker de andere persoon vragen screenshots van de berichten te verzenden. Voorheen moest je in- en uitloggen, of eventueel een externe app gebruiken – als die al functioneerde. Je kunt maximaal accounts toevoegen in de app.


Instagram account van iemand anders verwijderen

Je Twitter- account verwijderen vanaf een mobiele app is niet mogelijk. Als je bent ingelog ga je naar account -settings en klik je onderin de pagina op ‘deactivate my account ’ of ‘mijn account deactiveren. Dan volgt informatie over het deleten van je profiel, klik hier op OK. Ik ben eigenaar van een fan pagina.


Ze is geweerd van instagram omwille van het steeds overtrefen van de regels. Ik volg deze wel en vindt het belangrijk dat ze een plaats blijft hebben op instagram omdat ze voor vele andere modellen een grote inspiratie was en nog steeds is. Het aantal gebruikers is verdubbeld vergeleken met een jaar geleden.


Ik snap er in ieder geval niks van. Anders zou Jan en alleman op elk account een foto kunnen plaatsen. Als je wil dat meerdere mensen foto’s plaatsen op de pagina van Orsayran, kun je altijd nog het account toevoegen op meerdere telefoons. Zoek de foto die je wilt verwijderen en selecteer deze. Hoe je dat doet lees je hieronder.


Wil je een instagram account verwijderen van iemand die is overleden? Dan kan dat via deze pagina. Dat kan alleen gedaan worden door een familielid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts